Agentie Imobiliara Bucuresti

Agentie Imobiliara Bucuresti | Autor: Cordelia

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

imi poate recomanda si mie cineva o agentie imobiliara serioasa?
Cu care sa poti colabora serios si sa te suna si inapoi:D? si sa tina cont de dorintele/ cerintele discutate?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Depinde in ce zona doresti.

Daca e Colentina-Dna Ghica, iti pot recomanda pe cei cu care am lucrat noi (din postura de vanzatori), am avut surpriza sa fie relativ OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna
Pt ce serioasa???
Eu din postura de proprietar care a apelat pt inchirieri la agentii pot sa declar Clar si raspicat ca ele nu au cum sa cunoasca pe nimeni nici intentiile chiriasilor care traiesc din tepuiala proprietarului
In veci nu mai apelez la ele caci degeaba doar ca nu mai inchiriez decit prin cunostinte si cer chirie plus avans utilitati.
Sau tin casele goale!
Mai bine fac economie la stress si nervi!
Deci din p meu de vedere nu pot corela seriozitatea , garantia cu agentiile imobiliare stil romanesti
Sunt intermediari si la o adica la probleme te descurci.
Deci succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Stie cineva cam cat este comisionul unei agentii la cumpararea unui apartament?Are cineva recomandari de agentii in sectorul 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Noua ne-au cerut 2%.

Din pacate, erau din sectorul 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Stie cineva cam cat este comisionul unei agentii la cumpararea unui apartament

2% + TVA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Din cite stiu ei iau comision de la vinzator si de la cumparator.
Deci pot ajunge per total la 4-6%+Tva. De asta cred ca se cam poate negocia cu ei. Mai ales pe foamea asta de apartamente.

Ce am facut eu, cind am avut un apartam de vinzare. Am dat un anunt online si am scris: exclus agentii. Ei te suna oricum ... dar in momentul ala poti negocia comisionul. Pe principiul: dom'le nu te-am sunat eu pe tine, ci tu pe mine.

Dar daca as vrea sa cumpar un apartam in nici un caz nu as astepta dupa o agentie. As citi zilnic anuntul ( de fapt la 2 zile ) si as vedea acolo ce anunturi apar.

Mergi la inceput