**Prichindei nazdravani 2008!** (22)
Raspunsuri - Pagina 3
doinita_g spune:
Da, Mariana...e asa rosuuu...
Deci noua orl-istul de la budimex...ne-a spus ca-i ok desi avea puncte albe pe amigdale...ne-a spus ca atat timp cat nu-s agresive (febra)...s-o las in pace...iar despre rosu...la fel...unii sunt mai 'imbujorati' in gat
Da, STODAL a fost minunat la mine...e 5 lei cutia cu bulinute mici (doar ca tb sa ceri...pastile, acu am aflat si eu...)...se dau stii tu cum...si din ora in ora (eu i-am dat de 4 ori pe zi lui Teo) la departare de mancare si chestii aromate inclusiv cioco...
si pt tuse...i-am bagat la greu ceai de la Fares (parca) Plantusin...care are de toate...cu miere si lamaie...
doinita_g spune:
Magda, vacanta placuta si spor la vitizat!
Iari cu catelul... cred a-i foarte incantata de cadou...dar parca n-as vrea sa fiu in pielea lui
magdalena67 spune:
Multumesc mult Doinita. Si mie imi e mila de el, dar nici nu m-as mai risca sa cresc un animalut. Iti iei destule responsabilitati, si de multe ori ma gandesc cum sa fac sa scap de ce am acum in dotare, datorita lui fiimea: un bichon si un motan.
alina_satena spune:
Madalena te invidiez,sper sa prindeti vreme frumoasa si sa vizitati in Napoli sunt multe locuri frumoase,ma bucur ca mai iesiti din Romania,mai respirati altfel de aer.
doinita_g spune:
bichon...
noi am plasat motanu' la soacra-mea...nu ma descurcam si cu el si cu Teo
Am trimis pe mailul comun un material despre pangasius...stirea e mai veche...noi nu mai mancam pestele asta de ceva vreme...
doinita_g spune:
Ce spuneati ca faceti de 8 Martie?
Eu is libera de la scarbiciu...asa ca prima parte a zilei ma dedic
cupchilului...apoi nu mai stiu
MarianaPop spune:
Magdalena, concediu placut ! dragutzei Yarina si noii ei jucarii.... Poate nu-l va "jumuli" prea tare.... Stiu ce pateste biata mea Mutzi...saptamana trecuta era la consultat si injectat cu acu' mare...si bleaga aia de matza statea de parca era lesinata .
Doinita, multumim de info...
Am un chef de...nimic...hai ca mai am putin si-o shterg...
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Ce spuneati ca faceti de 8 Martie? Eu is libera de la scarbiciu...asa ca prima parte a zilei ma dedic cupchilului...apoi nu mai stiu Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Noi nu avem liber...dar mai mult ca sigur o sa plec mai devreme . La noi era un obicei sa strangem banuti si sa servim masa la comun. Anu' asta nu stiu daca mai e valabil...mi-e cam de asa zisele colege ale mele.... Au niste aere si tzepi de nu mai pot sa ma apropii de ele.... Nu vreau sa mai iau nici o initiativa sa nu creada ca le fortez mana.... M-am lamurit ce inseamna "colegi apropiati"...
Ma bate gandul sa-mi scot familia la o tratatie ...mai vedem....
doinita_g spune:
Bun gand te bate...Mariana!
Aaaa, eu nu-s cu iesirile in grup de femei...si mai ales de la serv...n-am practicat ...
Prefer sa ies dar sa fie si masculii...
Ies cu prietenele dar asa la o sueta mica...ne hlizim, barfim putin...
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la cu efect de buna dispozitie si ceaiuri in culori relaxante !
Ce va spuneam eu ieri ca voi pleca maine mai devreme ? Ce m-am inselat, o sa am o zi cam plina la munci.... Asa ca ma duc de astazi sa cumpar cadoae...Fetelor ati vazut oferte tentante pe undeva ?
Copilu' a inceput de aseara sa-mi cante "De ziua ta mamicoou..." si iar m-am emotionat . Aaa... nu va povestesc ce afectata e una din fostele doamne ale Biancai ca Bibica a fost transferata dincolo.... Se apropie 8 martie....
Azi sunt asa mai free of duties...da' maine vai de meu...
Ma chinui de la 08:00 sa scriu mesajul...
Va si va doresc o zi insorita!