Cu Ice Age nu se face primavara!{13}

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pai eu nu ii trimit singuri ... Vin ai mei aici si pleaca cu ei in Romania. Eu am extrem de mare incredere in parintii mei si in soacra-mea... Se prea poate sa fiu asa pentru ca eu sunt un parinte foarte relaxat, nu ma sunt foarte strcta cu mesele, cu microbii, cu educatia, cu cate o palma primita de la bunici, cu pedepse . Daca parintii mei au reusit sa scoata, indiferent de metode, adultul din mine, atunci inseamna ca o sa faca treaba buna si cu nepotii lor. Plus ca ii iubesc, stiu asta, sunt ratiunea lor de a trai si de a sta "fit" ... Sincer, eu nu mai sunt pe locul 1 in prioritatile lor, mi-au spus ca daca le dau copiii in Romania in fiecare vara, ei nu mai au de ce sa vina aici ... Deci chiar cred ca copiii ii ajuta sa traiasca, sa se simta utili, sa aiba de ce se plange, sa aiba de ce se enerva, sa aiba un scop in viata lor de pensionari.

In plus, ai mei sunt foarte plimbareti ... Mama, ca si mine, numai in casa nu ar sta, ceea ce este un avantaj pentru ca a pleca cu copiii pe oriunde nu este un efort pentru ei.

Tata zicea ca ei incearca sa aranjeze ceva la Baile Felix sau 1 Mai (ce este asta 1Mai ?) si eu am insistat sa studieze resortul ala de la Sighisoara .... Sa vedem cu ce propunere vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

De Felix si 1 Mai am vrut sa iti scriu la celalalt subiect. 1Mai e o statiune langa Felix. O gasesti cu google. De acolo sunt aproape Pestera Ursilor si Pestera Scarisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Nice asa sa fie luati de acasa de la tine si dusi de bunici responsabili :) Eu nu am norocul asta. mama saraca nu s-ar descurca pe drum cu ei amandoi - ma rog, asa crede ea.... io gandesc ca daca eu m-am descurcat, ea nu are motive :D

asa incat insista sa trmit cate unul pe rand si asta nu imi surade. ai mei ar face si criza de pe lume sa fie numa' unul cu buni si celalalalt nu, mami nu se incumeta la amndoi... si uite asa

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo gasca vesela

vorbiti de diete? in vecii vecilor n-as putea sa tin una. la fel ca Aqai, jumate de portie in farfurie, apa multa si fructe. fructele dimineata. miscare fac oricum zilnic. mi-am facut un obicei sa vin pe jos de la job. aproape zilnic.

eumada, bafta cu dieta.

Viviana si tie bafta.

buflea, esti o mama cool! am lasat si eu copii singuri in USA acum cativa ani, cand inca eram in Ro. de'a murit si-a inviat soacra de spaima ca i-am lasat singuri pe avion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nici eu nu-s cu dietele. Anul trecut am slabit 7 kg reducand portiile de mancare(calculam caloriile) si cu miscare la sala, cate o ora de trei ori pe saptamana. Din lipsa de timp nu am mai facut miscare decat sporadic si de un an am pus numai un kg inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Hello, mie nu prea imi plac fructele. Cred ca-mi lipseste vreo enzima... la cap.
Si nici morcovi cruzi nu pot sa rontai.
De 3 zile de cand mananc legume am golit folia de imodium.

Si nici cu portii mici nu tine. Nu pot sa mananc putin din ceva ce-mi place. Asa ca mai bine mananc ceva ce nu-mi prea place.

Abia astept cele 3 zile de carne. Am sa mananc numai ghiudem - il ador!

Voi aveti "instrumente" de bucatarie care va enerveaza?
Pe mine ma enerveaza telul, periile de spalat sticle si buretii de sarma.
Celcesforaielalondra le tot cumpara si eu tot le arunc.
Acuma am vazut ca a intregit stocul cu cate 2 din fiecare.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Pe mine ma ajuta si sezonul de iarna: de gatit ca mama nu gatesc deci nu pun teribil de mult de sarbatori, in schimb cate o raceala/ gripa pe luna ma aranjeaza undeva de 3-5 kg in minus, ca nu pot manca nimic....

Vivi, pe mine ma enerveaza tot in bucatarie ... de la buretele de vase, la ala de sarma, la aragaz ca trebe spalat dupa ce il folosesti, storcatorul de fructe e un monstru rau-voitor de care ma apuc cu multa ura cand e vorba de spalat.

sa nu mai zic de frigider, ce mama lui are si el de trebe curatat periodic???? de ce nu poate sa stea nice & clean?????

matura.....grrrr my arch-nemesis. Daca nu matur de 3 ori pe zi in bucatarie se duce dezastrul in toata casa. Face ce face armata mea mica de ii numa' mancare peste tot pe jos.

de cand is in vacanta copiii au mancat numai cereale, sandwishuri, fructe si creveti ca mai mult timp n-am avut de dedicat acestui capitol. Zau ca nu stiu cum rezista mamele care stau acasa ani de zile. Toata ziua buna ziua singura la roboteala prin casa, care e deprimanta rau de tot.

Ma ingrozesc la gandul vacantei de vara ca nu stiu cum fac fata si studiilor si copiii si casa....La un moment dat o sa deschid un subiect cu coping mechanisms ca eu o iau razna. Daca aveti alta solutie decat cea practicata de mine (imi dau 2 palme si merg inainte) let me know

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Daca ai plecat sambata dimineata la 20.30 inseamna ca ai fost colega de avion cu Celcesforaie.
Da io sper sa fi petrecut we acasa, nu ca altii.

who, me? as fi vrut io. nu c-as intelege cum e aia "dimineata la 20.30" da' n-a fost nici sambata, nici dimineata, nici 20.30, deci pot afirma categoric ca nu.

am respirat fix 24 de ore aerul englezesc - aterizat marti 17.30, decolat miercuri 17.35. chiar ne intrebam cu cei doi colegi cu care am fost de ce dracu' ne-au mai plimbat pana acolo, din moment ce intalnirea de lucru a tinut mai putin decat timpul pe care l-am petrecut in avion (nu mai vorbesc de drumul pana la aeroport si de timpul petrecut in aeroporturi). cum spuneam, mai in gluma, mai in serios, am fost la Londra fara sa vedem Londra da' nu-i bai, o vad in mai (na ca vorbesc in versuri ), acolo o sa-mi petrec concediul.

da, am petrecut week-endul acasa. am plecat (tot cu treaba) duminica seara la Tg Mures, si m-am intors luni seara de la Cluj, ca avioanele din Mures zboara din 2 in 2. cum spuneam mai sus, marti am plecat in Anglia, miercuri m-am intors.

ei, cum e mai bine? la mine sau la "altii"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

[quote]citat din mesajul lui viviana

Daca ai plecat sambata dimineata la 20.30 inseamna ca ai fost colega de avion cu Celcesforaie.
Da io sper sa fi petrecut we acasa, nu ca altii.

ha, ha, vrusei sa zic 8.30 a.m. Adicatelea la ora OPT jumate dimineata.
Doamne cum am putut sa scriu aia? Am patit ceva.
De la buretele de sarma mi se trage.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Ce-mi place mie la subiectul asta este ca, orice ai spune, esti on-topic.
"Bucatarie" spuneti? "Dieta" spuneti? Brrrrr! As vrea sa nu mi se mai faca foame niciodata.

Io de fapt am intrat sa va spun, fara nicio legatura cu ceva, ca mie imi place cum scrie Lelia Munteanu. Tocmai ce-am terminat de citit articolul www.gandul.info/puterea-gandului/un-boc-mai-odihnit-9393252" target="_blank">asta, poate mai doreste cineva (sunt intr-o conjunctura in care n-am cu cine sa impartasesc ).

Mergi la inceput