probleme in pat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Anda, cat cota Jeanine???

Ven si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaGrace spune:

Leah,

incearca sa iti intrebi ginecologul daca in Romania exista deja spirala 'Mirena'. E o spirala care contine si un fel de hormon, se pare ca este chiar foarte sigura, si pe de-asupra mai ai avantajul ca dupa 2-3 luni de la 'montare' spiralei, nu mai ai ciclu! Da, e adevarat. Eu o am de 2 ani si pina in momentul de fata totul e ok. Nu exista nici un fel de modificari hormonale pentru mine, fizic nu s-a schimbat nimic, iar asupra vietii sexuale nu are nici o influenta... chiar din contra, ai tot timpul 'unda verde' !

Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Julia Grace, exista Mirena in Romania dar doctorul meu a zis ca nu poate sa mi-l introduca deoarece nu am facut un copil inca.
Pentru Ven: Jeanine costa 335000 folia(am intrat pe site la farmacia Sensiblu)O sa le iau si eu pentru ca din descrierea Andei par minunate, o sa-mi intreb doctorul cand voi merge la control.
Am o intrebare pentru Furni: ce fel de spermicid folosesti si cat costa in farmacii si cam cum se foloseste exact(imi imaginez ca scrie pe prospect dar as vrea sa stiu ca informatie preliminara)

Mergi la inceput