FIV 299
Raspunsuri - Pagina 18
Brigit spune:
Many_bani, esti in gandurile si rugaciunile mele. Iti doresc liniste interioara si sa trea ca repede si usor perioada pana la test! Sa vina surioara lui Vlad!!!!!
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Brigit Many_bani, esti in gandurile si rugaciunile mele. Iti doresc liniste interioara si sa trea ca repede si usor perioada pana la test! Sa vina surioara lui Vlad!!!!! Multumesc, Doamne! _ C677T HETEROZIGOT Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg |
eri.ka spune:
castelanaC merci de indicatii pt epilat. La fel ma gandeam si eu: ca n-ar prea fi indicat. Dar o sa fac eco transvaginala si mi-e cam naspa sa merg asa. Am evitat sapun sau altea alea. Dar e ciudat sa stau asa. N-am ce face
castelanaC spune:
citat din mesajul lui eri.ka castelanaC merci de indicatii pt epilat. La fel ma gandeam si eu: ca n-ar prea fi indicat. Dar o sa fac eco transvaginala si mi-e cam naspa sa merg asa. Am evitat sapun sau altea alea. Dar e ciudat sa stau asa. N-am ce face |
Bine...atunci dai si tu odata cu laparatul de ras ca n-o fi foc, dar eco transvaginala??????eu n-am facut toata sarcina asa ceva, dupa examenul de beta doar eco am facut pana am nascut ( aparte analizele de sange)
Bafta si sarcina usoara, cand mai mergi la eco?
eri.ka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Bine...atunci dai si tu odata cu laparatul de ras ca n-o fi foc, dar eco transvaginala??????eu n-am facut toata sarcina asa ceva, dupa examenul de beta doar eco am facut pana am nascut ( aparte analizele de sange) Bafta si sarcina usoara, cand mai mergi la eco? castelana mami fericita "Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur." (Maria Montessori) |
Saptamana care vine merg la eco. Luni o sun pe dr. Cred ca pe 28.03. Nu stiu sigur daca eco transvaginala o sa fac, dar am presupus eu ca pana acum numai din asta mi-a facut. Sincer nu stiu ce o sa ma astepte, dar am mare incredere ca o sa fie bine
aruam spune:
Buna fetele
Ieri mi-am luat puiuti mei frumosi acasa ,trei puiti la purtator sunt asa de fericita eu deja ma simt
Many iti doresc si tie ce-i doresc si mie sa fie puiutii lipiciosi si iubareti .
Many tu la Giulesti esti la Dr Marinescu?
toate fetele care s-au gandit la mine
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta
many_bani spune:
citat din mesajul lui aruam Buna fetele Many iti doresc si tie ce-i doresc si mie sa fie puiutii lipiciosi si iubareti . Many tu la Giulesti esti la Dr Marinescu? toate fetele care s-au gandit la mine PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane 04,mg /zi FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi in 2012 o sa fiu Doamne ajuta |
Nu eu toate procedurile le-am facut la Med New Life cu prof. Ron-el.
Tu cand ai beta,? Eu pe 05.04, daca o sa rezist pana atunci.
Bafta