FIV 299

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Many_bani, esti in gandurile si rugaciunile mele. Iti doresc liniste interioara si sa trea ca repede si usor perioada pana la test! Sa vina surioara lui Vlad!!!!!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brigit

Many_bani, esti in gandurile si rugaciunile mele. Iti doresc liniste interioara si sa trea ca repede si usor perioada pana la test! Sa vina surioara lui Vlad!!!!!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

many_bani o sa auzim numai vesti bune, am incredere in cei 4

Mergi la inceput

castelanaC merci de indicatii pt epilat. La fel ma gandeam si eu: ca n-ar prea fi indicat. Dar o sa fac eco transvaginala si mi-e cam naspa sa merg asa. Am evitat sapun sau altea alea. Dar e ciudat sa stau asa. N-am ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

many,sa dea DD sa vii cu vesti bune,la dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui eri.ka

castelanaC merci de indicatii pt epilat. La fel ma gandeam si eu: ca n-ar prea fi indicat. Dar o sa fac eco transvaginala si mi-e cam naspa sa merg asa. Am evitat sapun sau altea alea. Dar e ciudat sa stau asa. N-am ce face

Bine...atunci dai si tu odata cu laparatul de ras ca n-o fi foc, dar eco transvaginala??????eu n-am facut toata sarcina asa ceva, dupa examenul de beta doar eco am facut pana am nascut ( aparte analizele de sange)
Bafta si sarcina usoara, cand mai mergi la eco?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:
citat din mesajul lui eri.ka

Bine...atunci dai si tu odata cu laparatul de ras ca n-o fi foc, dar eco transvaginala??????eu n-am facut toata sarcina asa ceva, dupa examenul de beta doar eco am facut pana am nascut ( aparte analizele de sange)
Bafta si sarcina usoara, cand mai mergi la eco?

castelana mami fericita

"Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur."

(Maria Montessori)

Saptamana care vine merg la eco. Luni o sun pe dr. Cred ca pe 28.03. Nu stiu sigur daca eco transvaginala o sa fac, dar am presupus eu ca pana acum numai din asta mi-a facut. Sincer nu stiu ce o sa ma astepte, dar am mare incredere ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Ieri mi-am luat puiuti mei frumosi acasa ,trei puiti la purtator sunt asa de fericita eu deja ma simt
Many iti doresc si tie ce-i doresc si mie sa fie puiutii lipiciosi si iubareti .
Many tu la Giulesti esti la Dr Marinescu?
toate fetele care s-au gandit la mine

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

bafta va doresc fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele

Many iti doresc si tie ce-i doresc si mie sa fie puiutii lipiciosi si iubareti .
Many tu la Giulesti esti la Dr Marinescu?
toate fetele care s-au gandit la mine

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, Clexane
04,mg /zi
FIV1 in desfasurare la Giulesti ,trat Gonal 150ui /zi, Diphereline 01,mg/zi
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Nu eu toate procedurile le-am facut la Med New Life cu prof. Ron-el.
Tu cand ai beta,? Eu pe 05.04, daca o sa rezist pana atunci.
Bafta

Mergi la inceput