FIV CU OVOCITE DONATE (10)
Raspunsuri - Pagina 5
irilac31 spune:
Salut si de le mine
Roadetot, tu de ce nu ai primit prednison dupa ET? Ti-au dat vreo explicatie? Vad ca nici la mine nu apare....oare de ce nu iau, la FIv urile normale am luat
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
amaliaro spune:
BUNA FETELOR SUNT" NOUA"AM FOST SI EU DIAGNOSTICATA CU MENOPAUZA PRECOCE AM 37 DE ANI ACUM FAC TRATAMENT CU DHEA-25 2PE ZI ANALIZELE MELE ARATA CAM ASA:LH 39.34 mIU/ml FSH 62.9 AMH 1.03 pmol/L TSH 15.24 E2 -10.78 prl-21.38 LOCUIESC IN ATENA SI MERG LA CLINICA NEOGENESIS DR LEONIDA MAMAS CE PARERE AVETI DESPRE ANALIZELE MELE VAD CA SUNTETI CA O ENCICLOPEDIE MEDICALA
amalia marzelou
roadetot spune:
salutare fetele,
Mi-au scris de la clinica, poate fi de la Clexane, sa inlocuiesc cu Fragmin. Am facut acum fragmin, sa vad maine cum ma simt.
Nu-mi dau seama de nici un simptom, nu stau degeaba, astazi am spalat chiar, la masina lucruri mici, am fost la coafor sa-mi tund varfurile, ... cica e bine sa faci miscare...sunt pareri si pareri, in afara de faptul ca sunt cam adormita... nimic.
toate bune,
va multumesc ca va interesati de mine,
roadetot...
Brigit spune:
roadetot, looana- sa fie cu noroc!
looana, esti o curajoasa sa mai si conduci in ziua cu ET-ul!transmite-i te rog lui mami_vreau incurajari din partea tuturor- mult a fost , putin a mai ramas!
roadetot- sper ca ti-a trecut alergia!
Bichi- mult noroc, sper sa aveti embrioni buni si sa aveti succes!
amalia, FSH-ul e mare, probabil ca ti s-a mai spus ca la valori asa crescute functia ovariana e teoretic compromisa...practic insa nu se poate sti- ai facut vreo monitorizare de ovulatie sa vezi ce se intampla?
apalina- ce mai faci, cum te mai simti?
io-s inca in perioada in care stau cu ochii in chiloti, o data la 3-4 zile mai am cate o pata si imi creste pulsul la 200... incerc sa stau calma dar -ca sa o citez pe apalina- pana misca bebeii o sa stau cu stres
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
amaliaro spune:
AM FOST PE LA DIVERSI MEDICI SI NU PREA MI AU INSPIRAT INCREDERE DOAR CRED CA VROIAU SA ISI MAREASCA BUGETUL UNUL CIND L AM INTREBAT CIT COSTA MI A SPUS 8000 DE EURO MEDICATIA CUMPARIND O SEPARAT AICI UNDE AM AJUNS ACUM MI A SPUS CA AMH ESTE OK SI CA FSH IL VOM SCADEA CU DHEA FAC TRATAMENTUL O LUNA SI VEDEM CUM RASPUND LA TRATAMENT SI IN FUNCTIE DE ASTA VOM DECIDE CE SI CUM AM CITIT LA EI PE SITE CA AU FOST FETE CU FSH MAI MARE CA AL MEU 112 SI 120 SI AU FACUT TRATAMENT SI UNELE AU RAMAS DUPA STIMULARE FARA FIV MA REFER CA ERAU FEMEI DE 44 DE ANI ACUM CE O VREA DD INCERC SI DACA NU MA INDREPT CATRE DONATOARE TOT COPILUL NOSTRU VA FI SPER DIN TOT SUFLETUL CA ANUL ASTA SA FIE SI ANUL MEU SI VA DORESC SI VOUA DIN TOT SUFLETUL SA VA STINGETI COPII IN BRATE CRED CA NU EXISTA O FERICIRE MAI MARE
amalia marzelou
amaliaro spune:
pentru fetele care asteapta sa faca testu va traduc un cintec tare drag mie este o melodie dedicata unui copil mult asteptat sa vina pe lume se chiama :karteftakia si il cinta maria alioti pe youtube :te tubesc pur si simpu te iubesc pentru ca in ochi tai se oglindeste totul si totul impare mai frumos dintr o data si cind te tin de minuta ta mica totul imi seamana a vara frumoasa in inima.viata mea sufletul meu inima mea copilul meu febletea mea tu mini rescri de la inceput istoria vieti mele in ochisori tai lumea o vad altfel ochi tai ca doua oglinjoare imi umple viata de lumina te iubesc pur si simplu te iubesc cind de git tu ma ti imi semeni a printesa care face lumea magica risul tau in urechiea mea o melodia in inima mea ca un cintec ce il cint mereu voi vi aici mereu ca un covor sa calci pe el pentru a merge mai departe in viata si daca intr o zi imi vei spune mamico te iubesc eu nebuna de fericire voi alerga stigind pe strazi de fericire si voi spune lumi intregi fericirea mea ....sper din tot sufletul sa aveti intr o buna zi cui sa spuneti cuvintele cintecului si cine vrea sa asculte varianta originala in limba greaca sigur va va da o stare de bine adresa este: http://www.youtube.com/watch?v=QWWI6o_-ay0
amalia marzelou
Looana spune:
Amalia as vrea sa iti pot spune mai multe legat de analizele,dar ce am inteles eu este ca rezerva ovariana o ai bun ,din cite cunosc eu,deci restul nu stiu sa le interpretez ,dar daca vrei poti sa intrebi si fetele de la ,,clubul babelor,, cu siguranta sunt acolo fete care si pe mine m-au ajutat cu explicatii cind ceva nu eram in clar.
Eu iti doresc mult succes si anul acesta sa fie un an bun si pt tine si visul de-a deveni mama
Roadetot bravo ca inteleg ca ai fost la coafor,te-ai facut frumoasa de 8 martie,la anul vei sarbatori altfel 8 martie ,mama in toata regulaSa-te ajute DD rugaciunea ta si sa fii in grija lui Bine ca ai rezolvat probl.cu alergia.....tu cind trebuie sa faci test-ul Bhcg,eu pe 19 dar rezultatul il am pe 20 abia.
Pe mine ma inteapa pe la rinichi ,nu stiu o fi de transfer sau e ceva cu mine...de racit nu cred si sper ca nu....de fapt e o durere vaga in parti care se lasa spre spate.
Brigt test de urina pe cind se poate face.
Cine stie cum se clasifica embrioni blasto,adica B gr I ? Sunt si A gr I sau numai B? Eu niciodata nu am inteles asta cu clasificarea lor pe calitate?
O seara buna va doresc si somn usor la fete
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Brigit spune:
Looana, eu am facut test de pipi la 10 zile de la ET, un surecheck, care a iesit clar pozitiv, dar la mine sunt 2 si am avut beta fff mare.
despre clasificarea blastocistilor, eu stiu ca li se dau " note" in fct de calitate, cel mai bun fiind gr 1, apoi 2, samd
B vine de la blastocist, mai exista si HB- hatching blastocyst - blastocist care deja e pregatit sa se nideze ,XB- expanding blastocyst- asta e un pic mai "micut decat cel care deja a inceput hatching-ul
eu am avut un HB si un XB , si chiar se vede ca unul din bebei e nitel mai mare decat celalalt, a fost mai grabit sa se nideze ca era si nitel mai avansat
amalia, ce versuri frumoase si sensibile are cantecelul!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
Looana spune:
Brigt merci de raspuns ,deci sa inteleg ca la mine au fost ambi blasto de
B gr I,dintre care a fost HB grI si nu intelegeam eu dece numai unul are haching deci acela sa produs singur haching-ul ?eu credeam ca ia facut Dr. desi ea mi- a zis ca are dar nu stiam de ce....deci pe 15 martie as putea face un test de urina,am niste crampe prin burta in toate directile ....sper sa se aseze odata sa pot dormi si eu...se lasa spre rinchi parca pe picior in jos dar mai mult pe dreapta .
Multumesc pt explicatie
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Brigit spune:
Looana, piticii tai te "lucreaza" pe la endometru, se culcusesc!
Si eu am avut crampe de toate felurile, iar intr-o zi mi-amintesc ca am simtit ceva mai ciudat chiar in mijlocul abdomenului, acolo unde imi dau seama ca este uterul. In momentul ala mi-am luat carticica mea cu rugaciuni si m-am rugat sa le dea Dumnezeu forta micutilor mei sa se prinda bine.
o noapte frumoasa fetelor!