Iepurasi mar-apr 2010 BV Asteropipan! Hai Lindal !
Raspunsuri - Pagina 20
irene26 spune:
Salutam si noi fetele dragi!
Dupa o perioada cam lunga, revenim si noi cu vesti, adica suntem bine, Diana creste, vorbeste mai mult in engleza, in romana si araba stie doar cateva cuvinte, eu sper sa-si imbogateasca vocabularul in limba romana cand vom fi in Romania.
Eu sunt ocupata cu serviciul, in vara asta voi avea o vara de foc (la propriu si figurat), foarte multe clase, cred ca mai multe ca niciodata. Incerc sa fac fata, sper sa si reusesc!
Alina, felicitari pt bebelusa, Doamne ajuta ca Raffaella sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte! Am citit ce ai scris, imi pare rau ca ai trecut prin momente de groaza din cauza operatiei, iti doresc refacere rapida, putere si multa sanatate!
Eu am nascut natural, m-am refacut foarte rapid, si daca ar fi sa mai nasc vreodata, as opta fara nicio retinere pt nasterea naturala. Am observat si eu ca multe mamici care nasc prin cezariana se refac mult mai greu decat cele care nasc natural. Asa si 2 prietene, au nascut prin cezariana, dar au suferit foarte mult din cauza operatiei de cezariana.
Ina, sarcina usoara!
In rest, va doresc multa sanatate si o vara de vis!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
freedelia spune:
Intru si eu dupa mult timp sa va salut... Pentru ca sunt pe ultima suta de metri cu sarcina, mai am mai putin de 4 saptamani, si imi amintesc aeasta perioada de la odiseea iepurasilor cu nostalgie. De data asta cred ca e ultima mea odisee si din pacate nu e asa de apropiata si familiara cum a fost cea a iepurasilor... Pacat ca s-a destramat...
Vreau sa le urez si eu fetelor care au nacut sau sunt gravide felicitari si numai bine.
Diana este programata la cezariana pe 18 iunie. De Linda nu stiu nimic, poate stiti voi? Ina, mai e pana in noiembrie :), de Denisa (honeybaby) ce stiti? Mai e vreo burticoasa intre mamicile de iepurasi?
Ma intreb ce mai fac fetele care scriau mereu, ce le fac copilasii -- dayanara, miria, rebiana, gaby... Ar fi frumos daca ar scrie cineva ce stie de ele...
Va pup... Sa a eti o vara de vis!!!
Delia, 34+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
irene26 spune:
Sarcina usoara Freedelia in continuare! Iti urez tie si Dianei nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancacios!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are , it's how good you want to be.
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Merci! Eu sunt inca la Sigapore, am fost in Europa(Brusseles si Roma) doar pentru ca a avut sotul meu treaba si apoi am profitat de am mai stat 2 sapt in plus. A coincis si cu sarbatorile de paste ( catolic si ortodox), ziua lui Castelan, asa am "impuscat" toti iepurii, bunicii s-au bucurat impreuna cu nepotul, noi ne-am mai racorit un pic. Se pare totusi ca anul acesta vom spune "la revedere" Asiei, dar nu se stie niciodata...pana atunci ne mai bucuram de soare si frumos. Ce mai face Alesia? |
Iaca abia acum reusesc sa raspund. Am fost super ocupata pana acum, dar se pare ca de acum voi fi super libera. Nu stiu daca e bine sau rau...In fine!
Multumim de intrebare, Alexia e bine, incapatanata peste masura, incercam sa fim mai fermi, sa inteleaga ca exista si limite pe lumea asta si nu conteaza doar ce vrea ea. Azi la pranz am avut o disputa, ca sunt deja in vacanta piticii mei, stau acasa cu soacra, dar merg eu la pranz sa le pregatesc masa si sa-i culc. A devenit destul de mamoasa in ultimul timp, de fapt are momente cand vrea fie cu mine, fie cu tati si cu nimeni altcineva. Din cauza asta, nu prea imi vine sa fiu de acord cu planul sotului, care vrea sa trimitem copiii cu bunica cu avionul in vacanta, urmand ca noi sa ne alaturam lor dupa cateva zile, noi mergand cu masina. Asa ar fi mai bine pentru toata lumea, sunt totusi vreo 2000 de km, dar in conditiile in care ea plange dupa noi si daca mergem la cutia postala...e drept ca s-a obisnuit bine cu bunica si atata timp cat e Tudor cu ea totul e ok, iar in ultimul timp nu mai plange cand disparem din campul ei vizual, dar totusi e inca mica si dependenta de noi. Ma gandesc totusi ca 3 zile nu vor fi o problema pea mare, dar inca nu sunt convinsa ca dau unda verde planului.
Deci, da, pregatesc vacanta de vara, abia astept! Copiii sunt mai mereu veseli, se joaca frumos, mai sunt si momente cand se mai cearta pe jucarii, dar nu multe. In rest s-ar uita non-stop la desene animate, ceea ce nu e posibil, fireste. Incercam sa-i scoatem cat mai mult afara, la joaca in curte, mai ales ca a venit si aici vara, in sfarsit. Adica e soare si in jur de 20 de grade, sa nu existe confuzii. Asta e vara aici, desi soacra zice ca e racoare. De, ea vine de la 30 si ceva de grade.
Am citit si eu din urma ce cuminte e Castelan, ma bucur. Cred totusi ca e si datorita faprului ca ii acordati atat de multa atentie. Asta am observat de la ai mei, daca ei sunt in centrul atentiei mele, sunt super cuminti, mai ales ca le explic totul fara ca ei sa ma intebe. Daca ne intalnim cu amicii si suntem mai preocupati de oaspeti, e firesc ca ei sa se simta neglijati si sa incerce sa faca prostioare, mai ales cand adultii sunt grabiti sa se intoarca la ale lor. Cred ca de asta e Castelan atat de linistit...poate e si o combinatie de 'bagat in seama' si o fire linistita, poate are si genetica un cuvant de spus. Concluzia nu e decat una singura: esti norocoasa!
Va doresc sa va bucurati de timpul ramas de petrecut in Asia, e clar o experienta benefica tuturor, noi oricum nu plecam din Europa si va asteptam cu drag aici, oricand vreti voi sa veniti.
Yaia spune:
Sensibila, stefimic, rebiana, multumesc mult!
Corimami, va urez acomodare usoara in Anglia si sper sa il aveti pe tati vostru cat mai repede langa voi. Cred ca merita sacrificiul, Anglia mi se pare o alegere buna, mai ales din punct de vedere al sistemului de invatamant pentru pitica.
Asteropipan, felicitari pentru fetita. Imi pare rau sa aud de neplacerile cauzate de cezariana, iti doresc refacere rapida!
Bun venit pe lume, Raffaella! Sa ai o viata minunata!
Ina, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos, orice ar fi!
Irene, in conditiile crizei mondiale, e foarte bine ca ai de lucru, chiar daca mai mult decat vreodata! Succes!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Am citit si eu din urma ce cuminte e Castelan, ma bucur. Cred totusi ca e si datorita faprului ca ii acordati atat de multa atentie. Asta am observat de la ai mei, daca ei sunt in centrul atentiei mele, sunt super cuminti, mai ales ca le explic totul fara ca ei sa ma intebe. Daca ne intalnim cu amicii si suntem mai preocupati de oaspeti, e firesc ca ei sa se simta neglijati si sa incerce sa faca prostioare, mai ales cand adultii sunt grabiti sa se intoarca la ale lor. Cred ca de asta e Castelan atat de linistit...poate e si o combinatie de 'bagat in seama' si o fire linistita, poate are si genetica un cuvant de spus. Concluzia nu e decat una singura: esti norocoasa! |
Merci Yaia si vacanta placuta, sa aveti piticii sanatosi si sa fiti inconjurati de voie buna!
Merci de aprecieri la adresa puiului meu, are si el o personalitate fff puternica, incercam sa-l ascultam, pentru ca daca el spune nu, pai asa cam ramane. Acum a inceput sa-mi dea si explicatii, ceea ce ne bucura.
Da ai mare dreptate, el este in centrul atentiei mele mai ales, el e nucleul...ce sa facem, daca-i numai el...noi muncim de zor sa mai venim cu intarituri si sa marim familia.
Am norocul ca si tati in putinul timp petrecut cu noi/el se ocupa mult de el, au un raport bun, e nostim piticul cum se duce si-i spune: tati avem tleaba! si-i aduce ceva de reparat, la noi tati e salvatorul!
Ieri m-a inveselit, ca am facut pana la masina si-i spun: uf avem probleme puiul mamei, trebuie sa chemam pe tati sa vedem cum rezolvam, la care el raspunde: nu e nimic mami, esti cu mine ( este raspunsul meu cand el se loveste usor sau se sperie/mai ales cand ploua si tuna puternic)... si m-a pupat!
Asta-i puiul meu si-l iubesc!
fetelor va pup si sa aveti nasteri usoare!
Care mai aveti timp si dispozitie mai scrieti, sa aveti timp frumos, vacante de vis si toate sa va mearga bine!
Nasteri usoare si refacere rapida la burticile in asteptare!
Dianami spune:
Fetelor, multumim pt. urari, maine avem cezariana si sper sa fie totul in regula, am ajuns la termen .
Asteropipan, Honeybaby, Lindal, bun venit celor mici!
Felicitari si nasteri usoare si celorlalte gravidute!
Va pup, sa ne auzim cu vesti bune.
Diana, 39 s cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)