Hai izish! (72)
Raspunsuri - Pagina 16
ALTESA spune:
hey silvi nu mai plange incearca sa te aduni ,poate el e asa agitat ca te simte si pe tine agitata.
ce daca bebe plange ial in brtate plimbal,pupal,vb cu el fi calma si ai sa vezi ca-i trece.dupa ce povestesti tu aici sigur are colici fracai burtica ,flexeaza-i usor piciorutele deasupra burtici sa scoata parturile.
Cat despre bubitele alea mai bine intreaba -ti pediatrea sa nu fie dermatita ceva.
nasa mea ii da pentru dermatita cu trixera de la avene si ii mai da cu exomega.
anahadasa spune:
la multi ani si o primavara frumoasa!
Suzi, si eu le-am dat nr 3 pt ca ramasesem fara 2, insa e prea mare, mi s-au patat pe hainute pana la piele. Ai mei au peste 5 kg amandoi, dar inca folosesc nr 2.
Cati, impresionanta povestea, ai trecut prin multe...
miha, abia astept sa-ti citesc povestea...
Natalia a plans de colici asta-noapte pana la 5 ma simt ca batuta, ma dor toate oasele si mi s-au anuntat si vizitatori...
Sunt fericita insa pt ca micutii mei au venit cu o gramada de cadouri, felicitari si mesaje scrise cu manuta lor!
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
adc spune:
Suzie, Cristian are 4600g si folosim Pampers nr 1, am incercat cu 2 si a iesit kk afara. Dar depinde si cat de "lati" sunt bebelusii, al meu e mare ca un curcan la piept si micut rau la solduri-picioare, oricum nici nu te gandi la 3.
Avene Trixera e ff bun, am folosit la Andra pt tot felul de dermatite, iritatii, si a functionat perfect.
ALTESA spune:
al meu are 6300 grame si sunt de 2 saptamani la nr 3 si mai stau 2 saptamani maxim pe nr 3 sa termin pampersii si trecem la 4.
suzik eu zic sa nu sari nr 2 ,desii o sa treci repede la 3 totsi e prea mare.
diferenta de a 1 la 2 e mica dar de la 2 la 3 mie mi se pare mare.
Alice_Elena spune:
Mihaela, dar nu si-au dat seama in timpul monitorizarii ca bebe nu e ok? De ce au asteptat atat ?
Silvi, eu l-am spalat cu tarate si apoi l-am dat cu o crema pt piele atopica, foarte hidratanta.
Anda,doar san da. Ti se pare mult cat ia Toma? Nu e bine? Radu se apropie de 7 kile
Lady, si eu am inteles tot ca tine :)
La multi ani mamelor dragi!
Alice_Elena spune:
Ane, sa nu simti tu acolo atele de la cicatricea uterina. Daca te doare sau creste du-te la doctor!
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Anda,doar san da. Ti se pare mult cat ia Toma? Nu e bine? Radu se apropie de 7 kile Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Putin nu e . Eram doar curioasa daca mai sunt bebelusi alaptati care sa ia asa bine in greutate.
suzieq spune:
Multumesc fetelor, o sa iau un pachet marimea 2 si noapte ii dau 2 si ziua mai incerc cu 1, daca tot da pe afara atunci renutn de tot la marimea 1.
iaura21 spune:
LA MULTI ANI MAMICI
eu sunt la pamant...tocmai am aflat ca sotul este purtator de hepatita b...nu ma pot aduna ,nu stiu ce sa facem in continuare,ceva analize ,sper doar sa fie purtator sanatos,nu stiu....stiu doar ca inainte de FIV nu aveam niciunul hepatita ,eu sunt vacc de cativa ani ,nu afost la dentist intre timp,nu a facut transfuzii si il cred pe cuvant ca nici alta partenera de nu a avut ...