Bobocei de Sept-Oct 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
raluca22 spune:
La multi ani, Ramona !
Gaitica ne poti spune unde anume ai facut analizele m-am uitat si eu dar am ajuns la niste sume mult mai mari.
Eu am facut analizele gratuite,papanicolau si secretie,dar vreau sa le fac pe toate pt ca la prima sarcina medicul nu mi-a recomandat nimic iar nasterea a fost una cu probleme.
stella87 spune:
Vad ca comparativ cu preturile de la stat un abonament la o clinica privata e parfum.. si eu am facut multe analize, inclusiv profilul torch, plus multe altele, plus multe eco, dar totul mi-a intrat in abonament. Platesc 50 de lei pe luna. Inclusiv bitestul mi-l fac gratuit. Vad ca cei din privat fac ce fac si devin mai convenabili decat statul, unde platim asigurare si unde ar trebui s#259; avem mult mai multe beneficii. E chiar trist...
fericita 12+
tzitziri spune:
La multi ani Ramona.Multa sanatate si bb la termen si sanatos!
Sarbatorire placuta
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
12+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaitica78 spune:
Eu am facut analizele la Synevo (in Grozovici) Eu mereu am mers acolo si sunt multumita de serviciile lor si de atitudinea angajatilor.
In ce priveste abonamentele la clinica privata, am cerut deja oferte de la 2 clinici, iar in medie un pachet pentru perioada sarcinii ajunge la 3500 de lei, dar la nici una din clinici pachetul nu era complet. De exemplu la RM nu e cuprins profilul Torch, in schimb sunt incluse ecografii simple si consultatii. Mai vad si mai analizez, iar daca voi aveti abonamente mai convenabile, dati-mi si mie de stire
va pup
8+
stella87 spune:
Gaitica, eu am noroc ca firma la care sunt angajata are contract cu medlife si am putut sa-mi fac abo f convenabil. Eu am un pachet cu mai multe analize, nu doar legate de sarcina, si platesc 50 de lei. Nu stiu cat de scump e cand ti-l faci ca persoana fizica.
fericita 12+
Bob_Pixel spune:
Seara buna, bulinici!
La multi ani, Ramona, multa sanatate si sarcina usoara!
Citat: |
citat din mesajul lui stella87 Acum o sa zic o chestie penibila si sper sa nu radeti de mine. Eu sunt la prima sarcina si am tot auzit de contractii... dar nu imi imaginez cum se simt ele? Sunt dureroase? Sunt ca niste gaze?? Simt clar cum se contracta uterul? Pana acum n-am avut astfel de senzatii, de aceea nu inteleg exact cum ar trebui sa recunosc contractiile |
Nu e penibila. Astazi am avut o zi incarcata, o prima parte plina de energie pozitiva, vesela si apoi din ce in ce mai obositoare si mai stresanta. Si drept urmare acum simt cum mi se contracta burta, o simt intarita si tensionata. E o senzatie ciudata, ai s-o recunosti, simti cum te tin muschii sub buric si e burtica rigida. Pe mine nu ma doare, doar e o senzatie neplacuta.
Am pus fuguta ceva de mancare la gatit ca mi-e o foame de-s iesita din lagar si stau exclusiv in pat asta seara. Ma tratez si cu un no-spa.
Bebe dragonel la bord !
adela19 spune:
buna!sunt noua pe acest forum si am o mare nedumerire,sper sa ma puteti ajuta..ultimul cm l-am avut pe 20 ianuarie...a durat doar 3 zile(la mine normalul era vreo 5)si nu am avut niciun fel de simptome. apoi,pe 13 februarie am avut o scurgere maronie,foarte putina,ce nu a durat decat cateva ore.in speranta existentei unui bb pe 28 februarie mi-am facut un hcg de sange,care a iesit 0,1. se poate sa il fi facut prea repede?am citit tot pe acest forum o postare de prin 2006 si o fata zicea ca in ziua 22 de intarziere a facut un hcg si a iesit 0,1 iar in ziua 35 a iesit valori normale pt 5 saptamani..mie de la laborator mi-au zis ca sigur nu e sarcina.dar oare sa fi mers prea repede?va rog sa ma ajutati ca nu mai inteleg nimic..
danip spune:
Sa-ti traiasca, Mari, foarte frumos, o amintire frumoasa.
Eu trebuie sa mai astept pana voi vedea daca sunt sau nu insarcinata, UM a fost pe 13.02, ziua conceperii (daca s-a intamplat) a fost pe 26.02. Pot sa aflu mai repede in alt fel daca sunt sau nu insarcinata?
Mirabela, te-am recunoscut de la Bucurii. Tu de ce iei arefam?
Va pup pe toate si sa treceti cu bine si sa va bucurati de sarcina.
irina2012 spune:
Buna burtici,
Sunt si eu o viitoare mamica, si mi-ar face placere sa scriu la odiseea voastra chiar daca sunt "la limita" cu DPN 30 octombrie 2012.
Saptamana trecuta aveam si io simptome de graviduta dar de luni parca nu mai simt nimic special in afara de o foame de lup care o pun pe seama vitaminelor materna. Astept cu nerabdare primul contrul pe 16 martie.
Irina