Bobocei de Sept-Oct 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani mamicilor !

Eu nu am avut nici prima data nici acum curiozitatea asta cu sexul. Desi 'soacra' vrea fetita .Sanatosi sa fie cu totii! .
'Soacra' cu ghilimele pentru ca noi nu suntem casatoriti.

Stela, casa de piatra si multe momente minunate impreuna!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
12+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici!

La multi ani, dragi mamici si bulinici, sa fiti sanatoase si fericite!

Noi o sa fim "team green", pentru ca asa vrea sotul.
In rest, sunt 2 tabere foarte clare: familia mea care vor musai un nepotel si prietenele mele care mi-au prezis fetita. Eu recunosc ca sunt foarte curioasa din fire, mai ales cu asemenea prilej, dar am sa respect dorinta sotului si mergem pe elementul-surpriza. Important e sa avem un bebe sanatos.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
La multi ani mamicilor !
Felicitari burticilor care au venit cu vesti bune.
Stela,casa de piatra!
Eu am luat aseara rezultatul la analize si nu sunt prea stralucite mi-a iesit anemie mare astept sa merg marti la doctor sa le vada.

Robert Andrei (15.03.2007)
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari!!

La multi ani, va doresc un 8 martie insorit si plin de surprize placute! Va si cate o pentru fiecare in parte!

Eu am decis sa fac doar cununia civila si la anul, cand bebele o sa fie cu noi, dansam si la nunta

Apropo, eu tocmai m-am vopsit, cu o vopsea fara amoniac, am tot citit ca ba e riscant, ba nu e, pentru bebe... Voi ce credeti? Ideea e ca am o tona de fire albe in crestetul capului la doar 24 de ani :)) si cum am primit vesti bune la eco ieri, ma gandeam sa nu fiu carunta la cununie, deh am comis-o:))) Mai stiu mamici care s-au vopsit si n-au fost probleme pt bebe, inclusiv nasa mea :) Oricum, pana nasc nu mai pun mana pe vopsea.

Apropo, stiati ca nu trebuie sa ne dam cu niciun fel de creme, uleiuri pe burta, cu o luna inainte de ecografia morfo de trimestru II? Eu am inceput sa folosesc ulei de masline pt burta, ca sa previn aparitia varicelor pe cat posibil, dar nu-mi voi mai da cu 4 sapt inainte de eco.

fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

La multi ani, dragi mamici de puiuti, cu ei alaturi de noi sau numai in burtici, sa fiti sanatoase, frumoase si sa va bucurati de fiecare zi, cu sufletele pline de bucurii! Eu am scris un mesaj mai lung si cand mai aveam putin, dulcea mea Iulia a venit, mi-a apasat pe niste taste rapid, dupa care a restartat calculatorul, astfel incat tot ce am scris a fost in zadar. Nu mai am putere sa o iau de la capat, mai ales ca vaneaza calculatorul, are o pasiune pentru butoanele de start si restart si din pacate nu am unde sa mut unitatea centrala, incat sa nu mai ajunga la ea.

Va pup pe toate si va promit ca revin, dar mai am de recuperat, sunt abia la pagina 20 din capitolul precedent. Tot zic ca recuperez si nu mai reusesc!

Ramona_bm: super ca avem fetele nascute in aceeasi zi si, cine stie, vorba ta, poate vine si bebe2 la sincron :)

Gaitica78: da, am UM 25.12, nu e nicio greseala, doar ca eu am ramas chiar inainte de urmatoarea menstruatie (dar care nu a mai venit in final), adica putin inainte de 22 ianuarie, iar tu ai avut UM in ianuarie si ai ramas la scurt timp dupa. Nu e nicio regula cand ramai. La noi a fost sa fie mana Domnului. Dupa ce am nascut-o pe Iulia mi-a venit cand ea a implinit un an si o luna. Am avut doar doua menstruatii si a treia nu a mai venit. Si in prima luna nu ne-am protejat deloc si bebe nu a venit, in a doua am zis sa terminam toate prezervativele din casa si apoi sa vedem daca lasam barza sa vina si ne-am protejat toata luna, mai putin cu cateva zile inainte de menstra, cand simteam ca se instaleaza toate simptomele, deci, teoretic, chiar imi venea. Era cu f putin inainte sa imi vina, niciodata nu s-a prins, dar acum era de Sus :) Se pare ca in luna ianuarie prinde rod la noi, la Iulia la fel a fost! Iulia e nascuta pe 26 octombrie, bebe 2 ar trebui sa vina pe 17, desi nu am programat noi, ci asa a fost sa fie. Am auzit de la multe persoane ca se nimereste asa, cel putin la mine in familie, eu si fratele meu suntem amandoi in noiembrie, mama si fratele ei amandoi in iulie, bunica si fratele ei, imi spune mama, erau la fel. Se pare ca la cei cu diferenta de varsta mica, adica in jur de doi ani, asa se intampla, o fi un ciclu al organismului, ca prea stiu la mai multe persoane aceeasi chestie (si daca sunt luni diferite, distanta e de cateva zile). Oricum, sa ne traiasca puii, ca au venit planificat sau nu, daruiti de Dumnezeu sigur sunt, asa ca nu avem de facut decat sa ii incojuram cu multa dragoste. Fata mea e asa dulce, i-am spus sa nu ma loveasca in burtica, pentru ca acolo e un beita. Si ea ma mangaie pe burtica si apoi pune capul jos si se rasuceste. Dar mai mereu cand spun de bebita, face la fel! Abia astept sa vad cum se va comporta cu el!

Hai ca iar m-am intins la vorba! Mai vorbim, sper sa recuperez totul, sa fiu si eu la zi, ca asa ma simt intrusa Pupici tuturor! Of, sa imi modific si eu semnatura, ca acum sunt cu saptamanile, mi-am pierdut obisnuinta!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si o dedicatie: http://www.youtube.com/watch?v=IWikUT9PonA&feature=related.

O zi frumoasa tuturor, multa caldura sufleteasca, flori si zambete!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_rainbow spune:

la multi ani, mamici si burtici!

Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 14+

2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

La multi ani doamnelor!
Sanatate multa, impliniri, copii sanatosi si o viata minunata!

9+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

felicitari pentru vestile bune!
cine face morfofetala si bitestul? dr care te urmareste sau altcineva?
ma bucur tare pentru cele care au aflat ce se-ascunde in burtica!!
si eu m-am vopsit cu henna blond si mi-a iesit verde am fost azi la analize (torch) si se uitau alea cam ciudat la mine...ideea e ca nu mai am fire albe..
adina am facut o caciulita si-un botosel, acuma sunt la al doilea..o sa intru si acolo sa ma inspir..
o zi faina azi!

9+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinuka_g

cine face morfofetala si bitestul? dr care te urmareste sau altcineva?
ma bucur tare pentru cele care au aflat ce se-ascunde in burtica!!

9+ Multumesc Doamne!

Corina, morfofetala o face un doctor care are competente in ecografie. De ex dr la care merg eu (unul din cei doi...am si eu piticii mei), nu face ecografii de trimestrul 2 (din lipsa de competenta si de ecograf performant), dar face morfofetala de trimestru 1. Sunt doctori care nu au competenta si te trimit in alta parte pentru ecografii....
Bitestul se face prin corelarea dintre rezultatele ecografiei si analiza de sange.Deci trebuie sa te duci undeva unde sa ti se recolteze sange. Diferenta dintre eco si recoltare nu trebuie sa fie mai mare de un numar de zile...care imi scapa acum. Eu am recoltat in aceeasi zi.

Am facut si eu azi programare la dr Herghelegiu pentru morfofetala de trimestru 2, ca stiu ca trebuie facuta din timp....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
13+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput