Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 8
dana_cp spune:
[red]HAI MEG![/red]
O sa ma gandesc la tine, sa fie totul ok maine!!! Nu esti panicata, da?
Strumfy, Magdalena ..?! Intrati si voi doar sa ziceti 'bau', sa stim si noi de voi
Emma, eu nu intentionez sa dau niciun leut nici la doctor, nici la asistente. Platesc factura la sfarsit si aia e.
Tala, atata vreme cat simti ca misca e ok, nu conteaza daca sunt mai puternice miscarile sau nu, conteaza doar sa simti ca misca - eu asa stiu
Pup gagicile!
cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!
SuperMami_1 spune:
Pai cum sa mai dai bani in plus la privat? mi se pare aiurea. Onorariul dr tau e inclus in pretul nasterii la spitalul privat, Emmaella.
Happy, ai emotii pentru marea intalnire? ce fel de anestezie iti face?
Miha, mamica fericita de Rares si 34+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
Bia_Mi spune:
Salutare! Ce faceti fetelor? Stati in suspans se pare! Eu cred k au nascut mamicile pt ca nu au intrat deloc! Scot si eu cateva motate de incurajare
Noi suntem bine, Rebeca doarme,se trezeste mananca si iar doarme,dar nu inainte de a ne pupa zdravan! Mamicilor voi ati chemat preot acasa sa va citeasca pt bebelusi?
Bia_Mi spune:
Hai Megbeng! Hai bebe Ana!
Hai magddalena! Hai bebe Maya-Elena!
Hai Strumfy! Hai bebe Camelia-Ioana!
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
N-am avut nici cea mai mica intentie sa va tin in suspans... Am fost la eco... si a durat mai mult... si nu m-am intors cu vesti bune... si incerc sa-mi ridic moralul... sper sa revin...
Magda
Meg
Mami fericita de Strumfita si 40+ cu Motzata
AMR < 8 zile
SuperMami_1 spune:
Bia, eu n-am chemat preotul...dar nici nu sunt o persoana religioasa...fa cum crezi tu de cuviinta
Bia_Mi spune:
Strumfi_12 ce ai patit? De ce nu ai vesti bune?
SuperMami_1 eu oricum am iesit afara din casa fara sa imi citeasca preotul(cu toate ca babele ma acuza ca am facut acest lucru),dar ma gandesc ca ar fi bine pentru fetita! Eu nu prea tin cont de toate superstitiile astea! Sper sa nu fac ceva gresit! Te poop,ms mult
dara76 spune:
Uf, Strumfy, ce se intampla? Tin pumnii!
34+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
SuperMami_1 spune:
Hai Strumfy nu ne mai tine in suspans, spune-ne ce vesti ai? suntem aici sa te sustinem!
Bia, n-ai pentru ce!parerea mea e ca nu faci nimic gresit nici chemandu-l pe preot, nici nechemandu-l