Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

neata si de la mine!

monna bine ai revenit printre noi!! inca o mamica tonica si curajoasa! .

eu de acum...cu ochii pe ceas...AMR 24 de ore

meg,dematei(9.02.2007) si cu ..AMR 1 zi!!

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Ai emotii, Meg?
Ce tip de anestezie iti face? ai discutat aspectul asta?

Miha, mamica fericita de Rares si 34+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Meg, esti in titlu, gata :P

Eu scot motzate pentru tine, trebuie sa le agitam bine inainte, ca sa ai recuperare usoara si rapida si bebica sanatoasa! Sa faca si ele show pana maine

Hai Meg! Hai bebe Ana!

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Meg, multa baftaaa!

Multumesc Bunului Dumnezeu!
36 Victor Gabriel

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

acum chiar ca m-am topit de emotie!

supermami, o sa am rahi+epi, asa am discutat cel putin la intalnirea cu anestezistul in saptamana 36.

mai, eu cred ca magddalena si strumfy or fi nascut deja..niciun semn aseara, nimic peste noapte, nimic de dimineata..numai a nascare suna treaba asta!

meg,dematei(9.02.2007) si cu ..AMR 1 zi!!

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele!

Meg,Strumfy,Magdalena

Va urez o zi frumoasa si sa avem numai vesti bune!

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 35+ Octavian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

neata. nu-s prea bine. am stat ieri in curent si azi ma dor toate. n-am dormit mai deloc.. decat spre dimineata. as bate pe cineva.. dar n-am pe cine.. si nu cred ca m-ar ajuta la ceva
meg.. ce putin a mai ramas
monna, ma bucur ca sunteti bine si ca reusesti sa ne scrii. o sa incerc si eu sa intru de pe telefon.. desi.. e greu ca forumul se incarca fff greu..

asteptam vesti de la fete!!!!! Strumfy, Mada??

AMR 3 zile

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Nelli, felicitari pentru vesti bune!

Ronina, la ceaiuri nu ma princep, ca Adri avea probleme si daca ii dadeam ceai vomita rau de tot, asa ca am renuntat foarte repede; dar cred ca poti sa-i faci o infuzie cu oricare din plantele continute in BabyCalm; mai sunt ceaiurile pentru bebe - gen Hipp...dar cred ca toate au zahar; insa daca ii dai o lingurita pe zi nu cred ca conteaza prea mult (la cate glucide au solutiile de vitamine pentru bebe ...zaharul dintr-o lingurita de ceai e chiar nesemnificativ). ...sau poti sa verifici doar ingredientele de la ceaiurile recomendate pentru bebe mici si sa faci o infuzie dintr-una din plantele indicate.
Si noi am avut program de vitamine (cand avea Adri o luna)tot pentru cresterea poftei de mancare...si cred ca imediat dupa ce am iesit din maternitate am avut si cateva zile de luat complex de vitamina B (dar nu ma mai tine memoria foarte bine).

Monna, merci de vesti despre voi! recuperare cat mai rapida! Super daca maine va da deja drumul acasa - inseamna ca sunteti ok

Bere fara alcool...nu cred ca e vreo problema (in afara de faptul ca daca beti multa se aduna ceva calorii), dar in rest cred ca e chiar destul de sanatoasa ...si suntem intr-o perioada in care avem nevoie de hidratare

Lene...si la mine e la ordinea zilei; ieri poate era normal, dupa un week-end destul de activ; am avut ceva forme de "zapada"pe geamuri...acum ca e deja martie m-am hotarat sa le dau jos... nu-s chiar usor de curatat si mi-a luat ceva vreme... apoi m-am simtit ingrozitor stateam pe pat si-mi tremurau mainile de parca aveam Parkinson ...asa ca lene sau nu, cred ca ma cumintesc si reduc si mai mult din ambitia de a mai face cate ceva prin casa (nu c-as avea ambitii mari...inca nici n-am despachetat bagajele cu care am fost in week-end)

Meg,
Nastere usoara si asteptam vesti (bune) despre voi maine!

Strumphy, Magdalena, - asteptam cu nerabdare si vesti despre voi

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Meg,
Nastere usoara!

Miha, mamica fericita de Rares si 34+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dia, eu stiu ca ce e trecut la excipienti la medicamente are cantitati neglijabile, gen 0,001 g. Adica una e sa fie trecut la componente/ingrediente si alta e sa fie trecut la excipienti. Acuma normal ca intr-o lingurita de ceai nu e cine stie cat zahar, fata de un biberon intreg, asa e.

34+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput