Strengari 42 - Hai Strumfy, Magddalena, Happylica!
Raspunsuri - Pagina 13
magddalena spune:
noop nu am nascut...
sunt in butoi rau de tot..nu am mai avut chef de intrat pe net nici de nimic altceva..
am fost azi la spital,am facut testul non stres,totul ok,fetita e bine,lichid in limite,e tot cu capul in jos,doar ca nu inainteaza deloc,nu e coborata spre canal..sunt ff suparat sunt dezamagita si nu mai am rabdare deloc,vreau sa imi vad copilul mai repede..
m-a deranjat si felul in care m-au tratat la spital,nu era doctorul meu de garda si am dat peste o proasta care m-a facut sa ma simt cea mai proasta femeie din lume..in fine s-au adunat toate cred si de asta sunt asa.
am si presiunea mare 140/90 cam mare,mi-a zis sa o masor si zilele urmatoare si daca mai creste asa,sa vin urgent la spital,mi-a gasit iar infectia lu peste,vaginita si mi-a dat sa fac spalaturi
off m-am saturat de toate

acum mai am ceva,ma mananca dgetele de la maini,e simptom la ceva?
MEG bag si eu niste motate pt tine vad ca iti plac tare

Strumfy te inteleg perfect,la mine poate nu e chiar asa de rau..dar inteleg
va invidiez(in sensul bun)celor care au programare la cezariana ca stiti macar cand va vedeti puii,e rau tare sa stai cu nesiguranta asta sa nu stii ce iti rezerva ziua de maine..
va pup multumesc ca ma ascultati!!
Mada
39+
MAYA-ELENA
AMR ??
dana_cp spune:
Lelu, ce supriza! Felicitari, mami!!! Sa-ti traiasca puiuta si sa ai o recuperare rapida! Sper sa ajungeti amandoua acasa cat mai curand 
Magdalena, te inteleg cu nerabdarea, dar teoretic mai ai termen pana la 42 de saptamani.. poate Maya chiar vrea sa se mai bucure putin de garsoniera ei.. si atata vreme cat ii e bine acolo.. las-o linistita.
Cu vaginita, stai calma, ca nu e grav. Nu afecteaza puradelul la nastere.. Tensiunea ia-ti-o des, insa eu cred ca ai avut-o asa mare si din cauza tampitei din spital.. pe care tre' s-o ignori.. nu lasa toate proastele sa-ti strice dispozitia!
De mancarime la degete habar nu am. Nu-s chiar in masura sa dau sfaturi ca si eu devin nitel ipohondra, insa nu-ti mai face tot felul de scenarii. Las' c-o a fie bine!
cu Gaza... >> AMR 4 saptamani!!!
dorinutza82 spune:
Ronina, tot incerc sa te-ntreb dar am tot uitat: ai pus fetei cercelusii in spital? Nu am reusit sa vad in poze ca le vad pe telefon si le vad micute (apropo, m-am topit uitandu-ma la poze cu strengarita, cum sta ea pe mami, o frumoasa, ce mai). Cum a fost prima baitza? Ai avut emotii? 
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si
33+ cu 
happylica spune:
felicitari pt mica printesa lelu!
sa fie sanatoasa si norocoasa! cand ai nascut?
mada, stai linistita.. asa cum spune si dana.. esti in grafic. stiu, esti nerabdatoare.. insa iti face rau agitatia asta.
monna, esti p'aci?
AMR 3 zile 
varsta bebelusei Alexia
Tala spune:
Lelu ma bucur sa aud vesti de la tine. Ma bucur si ca ai scapat de greutatile asteptarii in conditiile unei sarcini asa de dificile si sunteti bine. Felicitari
pentru voinicuta ta curajoasa. Tu cum esti? sa mai intri sa ne mai povestesti despre voi. 
Mada imi pare rau de experienta de azi. Cred ca trece greu timpul, dar apoi intri pe fast forward asa ca putintica rabdare - noi suntem aici cu motatele.
nelli spune:
lelu multa sanatate va doresc si sa ajungeti cu bine acasa cat mai curand
33+
Maria-Simina
Doamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!
strumfy_12 spune:
Multumesc pentru sustinere... chiar ridica moralul
. Pulsul mic.. m-am invatat cu ideea... problema mea e ca s-au schimbat brusc datele... si s-au schimbat in ceva nesigur. Cum spunea si Magda
macar sa stiu ca pe data de... imi vad puiuta... As alege cezariana cu ochii inchisi daca as sti ca puiuta imi este afectata.
Sovi merci pt link... dar imi e frica sa incerc vreo ceva... sa nu-i fac rau... ca am o vaga banuiala ca are cordonul cam scurt. Si-a pus esarfa...si cred ca de asta a ridicat nasul.
Va
si va multumesc
Mami fericita de Strumfita si
40+ cu Motzata
AMR < 8 zile
strumfy_12 spune:
Lelu felicitari!!! Sa fie sanatoasa strengarita si sa ajungeti repede acasa!
Mami fericita de Strumfita si
40+ cu Motzata
AMR < 8 zile
mart_apr2012 spune:
Lelu, sa creasca mare si sanatoasa bebica ta cat mai repede. Daca vrei sa ne zici numele...pentru prima pagina, deocamdata am trecut atat cat ne-ai zis. Recuperare rapida si numai bine si tie!
Sunteti niste luptatoare amandoua!
Sovi, sa stii ca ma gandeam cu tradusul maine pe culoare, nu stiu ce sa fac, mai ales ca analizele-s la 7, iar eco abia la 8:30 sau dupa...
- ma rog, intre timp ma gandesc sa vad cum fac sa obtin insulina, ca e in alta aripa prin curtea aia, sper sa pot ajunge - la ritmul meu de deplasare cand se strica ligamentele, dureaza ceva
.
[Scuze, sunt Dara , iar am uitat sa ma deloghez]
happylica spune:
neata, intrasem de control sa vad daca au fost surprize azi noapte. se pare ca nu.. asa ca scoatem motatele pt meg!!!!
meg 
sa aveti o zi minunata!
AMR 2 zile 
varsta bebelusei Alexia