buna
Cat este necesare spitalizarea pentru acest tip de operatie si cat costa?
buna am vazut mesajul tau , eu sunt din Cluj , bunica mea a fost operata pentru schimbare de cristalin anul trecut , in ceea ce priveste pretul difera in functie de cristalinul care trebuie inlocuit , pe bunica a costat-o in jur de 1250 ron , dar erau si mai iaftine si mai scumpe . Despre spitalizare nu dureaza mult in cateva zile 2-3 te lasa acasa , trebuis sa ai grija la curent si neaparat sa utilizezi picaturile recomandate de ei . Bunica a facut la spital de stat si cu trimitere de la medicul de familie . Bafta
La clinicile private pleci in aceeasi zi acasa si te intorci a doua zi pentru a scoate pansamentul.
Costul difera in functie de cristalin.
eu am stat o zi jumate.
costul este in fct de tipul cristalinului. cu cat e mai performant, cu atat e mai scump.
_
Cum au zis si fetele,cristalinul costa in f-ctie de cat de performant e .Oricum,medicul recomanda ce fel de cristalin trebuie(sau cel putin asa a fost la noi,la fetita cea mica,care a fost operata prima oara la 6 lunite )
Cat despre spitalizare,la Spitalul de oftamologie de la Lahovari te lasa acasa la cateva ore dupa operatie,si te intorci a doua zi pentru consultul postoperator si reteta pentru picaturile care trebuiesc puse o luna de zile.
Sanatate multa si sa auzim numai de bine
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....