buna

buna | Autor: madalinaoana

Link direct la acest mesaj

buna,ma numesc madalina.am intrat pe acest site pentr ca am nevoie de niste sfaturi si raspunsurii.sunt cu sotul meu de 3ani.ne-am hotarat sa facem un bebe.luna trecuta am avut contact sexual in zilele fertile si de ovulatie,mi-a venit menstruatia pe data care trebuia sa vina,bine,intarziere o zi.dar cine tine cont de o zi.am avut normal 5zile insa nu asa abundent.dar mi-a trecut insa ma simt foarte obosita,am ameteli,nu stiu daca e o posibila sarcina sau doar oboseala.vreau sa mentionez ca am facut un test de sarcina in timpul mentruatiei,mi-a aratat rezultat negativ,poate fi rezultatul bun?as vrea sa stiu daca ar trebuii sa mai fac un test de sarcina sau sa astept pana pe data de 18 cand trebuie sa imi vina menstruatia din nou.va multumesc si astept un raspuns:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merymagda1 spune:

Buna,daca te ajuta cu ceva o sa-ti spun cum mi s-a intamplat mie.Eu si sotul meu am mers pe metoda calendarului si asa ca nici nu sti cand am ramas cu exactitate insarcinata dar stiu ca menstruatia nu mai are la fel ca inainte imi venea mai putin si ma tinea mai putin(de obicei ma tinea o saptamana si scimbam un pachet in acea perioada iar lucrurile sau schimbat astfel ma tinea decat 3 zile si consumam cam 5 absorbante).Bine inteles ca am facut un test care a iesit pozitiv iar apoi am aflat de la medicul ginecolog ca sunt in 7 saptamani.Sfatul meu daca nu asti sigura ca il vrei si nu esti sigura de test mergi la medicul ginecolog.Daca insa sunteti hotarati ca vreti sa aveti o comoara a voastra nu va mai faceti probleme cel putin 6 luni caci e posibil sa fiti parinti mai repede decat v-ati fi asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Bine ai venit Madalina.

Intra la aspirante optimiste, acolo vei putea sa gasesti un raspuns la intrebarea ta.

Parerea mea e ca daca ai test negativ si ti-a venit si menstruatia, inseamna ca nu e sarcina.

Testul facut in timpul menstruatiei nu este relevant.
Ai putea sa faci zilnic cate un test in speranta ca vei vedea a 2a liniuta(pt ca ne dorim enorm un copil), dar vei cheltui bani degeaba.

Oboseala si ametelile pot fi si de la carenta de vitamine, mai ales acum la inceput de primavara.

Cand ai avut ovulatia? (ce metoda de monitorizare a ovulatiei ai folosit?).
Pe ce te bazezi ca pe 18martie ti-ar veni menstruatia? Cand ai avut ultima data menstruatia?

intra aici Aspirante optimiste, iti vor raspunde mai multe fete.

Dragonelul meu

Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi

O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele.

Mergi la inceput