timeline - o curiozitate

timeline - o curiozitate | Autor: daniela_b

Link direct la acest mesaj

Un site de socializare isi va obliga curind toti membrii sa treaca la un alt sistem : timeline.
Desi functioneaza mult mai prost si nu e deloc pe placul userilor, se insista pe introducerea acestui timeline.
Ok, stie cineva de ce?
E doar o curiozitate... de ce acest site isi obliga membrii chiar cu riscul de a scadea traficul? care-i "smecheria"?

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

din pacate nu pot sa iti raspund la intrebare, pot doar sa iti spun ca nici mie nu imi place timeline-ul

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

....banuiesc ca au creat o data cu Timeline-ul si niste metode mai eficace de control si de postari de publicitate ; plus ca cei de la Fb au zis ceva mai demult ca vor ca paginile personale sa semene cica cu niste jurnale, de aici si noua interfata Timeline

Nici mie nu imi prea place Timeline, sunt mai multe motive - 1 motiv big one este ca prietenii nu-mi mai apar frumos insiruiti in lista in ordine alfabetica dupa nume, ci alandala desi am trecut la acesta de ceva timp, din greseala si nu se mai poate intoarce la fostul profil

Dar si randul trecut cand au schimbat profilul au facut-o cu japca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dar au mai revenit putin si au facut posibila alegerea intre postari noi si postari populare.
E deocamdata sunt pe vechiul format si o sa stau asa cat de mult de poate

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Pe mine ma enerveaza ca la fiecare postare, nu ma mai lasa sa schimb exceptiile de la vizualizarea acelei postari.
Asa ca daca postez ceva, musai sa se vada la toata lista de prieteni, inainte mai setam prietenii...cu exceptia lui X, Y....

Am trecut si eu tot din greseala la "timeline" nu stiu pe ce-am apasat, dar mi-a aparut. Oricum, nu ma incanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Pai, de la 30 martie devine obligatorie trecerea. Adica, nu mai poti ramine pe formatul vechi orice ai face. Nu am intilnit prea multi useri multumiti de time lime si totusi, reteaua respectiva, in cunostinta de cauza ( adica in ciuda faptului ca au primit multe feedbackuri negative) au mai facut un pas: acuma devine obligatoriu timelineul.
Bineinteles, proprietarii unei retele de acest tip sau ai forumurilor, in general fac ce vor ei, normal!! dar de ce ar face ceva care ar scade traficul ( pentru ca e descurajant sa folosesti timeline si sa dai clickuri pe pagina de mai multe ori chiar si numai ca sa faci un refresh) doar de dragul a... ce?
Exista aici ceva ce imi scapa :D si ma enerveaza ca nu-mi dau seama...
Ok, publicitatea si restul ( control, manipulare) le inteleg, no problemo dar de ce sa nu dai ceva mai usor de digerat populatiei in timp ce le tii mintea ocupata.
In noua forma reteaua o sa fie doar ca un imens loc de bloguri netematice, claie peste gramada, iritant de greu de scormonit... :).

Am realizat asta cind ma uitam pe profilul unui artist pe care-l iubesc de cind eram mica si despre care acum trebuie sa caut informatii pe google in loc sa-i citesc pur si simplu pagina, asta fiindca ma enerveaza maxim sa o deschid din cauza timeline-ului...

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce

Mergi la inceput