spital privat pediatrie bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
Bee spune:
Sanatate multa, offf, imi pare tare rau ca ati ajuns intr-o situatie atat de dificila. Si noi intr-un mod destul de delicat am ajuns sa nu mai punem piciorul intr-o clinica privata. Acolo chiar nu-i cazul sa ajungi cu copiii foarte bolnavi.
nemernica spune:
Eu am fost internata la spitalul Meldife din Zagazului si am fost f multumita de serviciile lor. A fost vorba de o bronsiolita si am facut analize apoi aerosoli,tratament de specialitate si totul a fost bine. Ne-a tratat dr Bidiga si ca dovada am ramas in continuare pacientii dansei.Personal ma bucur de aparitia spitalelor private pt ca ofera o alternativa civilizata la sistemul de stat. Am fost de cateva ori la stat si faptul ca trebui sa astept cateva ore, o inghesuiala de nedescris..etc ma face sa ma indrept catre privat. E scump este adevarat dar pentru cine isi permite este o alternativa.
lavi02 spune:
O bronsiolita se poate trata si acasa cu aerosoli. Din ce am inteles, la spitalele private e foarte bine daca ai afectiuni care se pot trata si acasa. Daca e ceva intr-adevar grav, mai in siguranta esti la stat.
Sanatate multa lui Rares!!! Asteptam vesti bune!
unboticutz spune:
multumim pentru urari! am scapat de operatie dar maine scoatem polipii pentru a scadea cat mai mult sansele de reimbolnavire..vom face si prevenarul pe care l-am refuzat acum o luna..acum suflam si in iaurt, credca o vaccinam si pe pitica. sunt bulversata ca la analize a iesit pe langa streptococcus pneumonie si haemophilus influenze si parca pentru asta era vaccinat, a facut vaccinurile obligatorii..
edit: ni s-a spus si noua ca bolile mai serioase nu pot fi tratate la privat.de exemplu pentru complicatia facuta de Rares nu exista varianta la privat, am insistat si dupa diagnosticarea finala sa mergem oriunde numai la stat nu si nu am fost primiti. Nu ma plang nici de Marie Curie, personalul este maiatent decat ma asteptam iar doctorita (Dna Buruiana) exceptionala din multe puncte de vedere.