Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
d_melli spune:
Cosmi din cate imi aduc eu aminte din ordinul ala, mai nou , orice cerere deupsa tb sa primeasca raspuns in scris.Asta e una din noutati.Mi s epare ok si dc s-ar respecta.M-a luat cu ameteala.Adica cum ai depus de 45 de zile? Tu vb de diferenta aia de taxa?
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi .
Gio multa sanatate lui edi;, tin pumnii sa fie bine is tie un ca stiu ca e perioada aiurea cand sunt copilasii bolnavi.
Cosmina, la peste eu pun vin alb, ulei de masline f putin, un catel sau doi de usturoi taiat lame fine ( ii scoti prima data germenele, nervura din interior ca e amara ) , condimentezi cu sare (preferabil mare macinata proaspat si piper boabe macinat) , si ca morodenii eu folosesc cimbru si rozmarin la crap , o frunza sau doua de dafin. Poti sa pui langa el niste legume de sezon si gata masa
Fetelor va doresc mult succesc cu inscrierile la scoala daca mai aveti umblaura, e nebunie mare din ce povestiti voi. Eu una sunt rupta de obo am avut o saptamana plina si in cuisine si la scoala cu controale si examene "blanc" de proba doar sunt ca o lamaie stoarsa cred ca azi de la 9 sunt in pat. Maine avem in plan sa mergem la hoinareala asa ca abia astept sa vina seara sa dorm ... mult
cosmi1975 spune:
neata gagici.....haideti la cafea ca fac prezenta
eu il astept pe papan sa se trezeasca ca avem programare la dr...nu are baiatul nicio problema dar daca ma duc pt mineam zis sa-l vada dr si pe el sa mi vada ce e cu suflul ala sistolic.Pentru mine ma duc sa cer sa-mi dea sa fac ceva analize ca zici ca m-a lovit trenulin afara faptului ca sunt ametita ,am mana dreapta amortita si ma doare in capul pieptului...vedem ce si cum , dar parca prevad ca mi zice...stresul
Dmelli...exact difernta aia de la taxa o asteptam...au trecut apropae 60 de zile si niciun raspunsmare nesimtiti
Bumbii , chestia nasoala ca oamnei care.s slabi pregatiti ajung sa ocupe functii de conducere si de acolo se duce naiba tot
Silvii alergatura si la tine la greu
restul fetelor??ce va fac puii??..stiu ca sunteti ocupate dar haideti sa semnati condica
pupppp si revin..daca am cu cine
dia_tm spune:
Merci de invitatia la cafea - ma alatur si eu, dar mai tarziu (si poate cu un ceai ar fi mai indicat) - acum ma pregatesc de o vizita la dr.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
maraki spune:
Buna dimineata,
Cosmi ce ai facut la dr.? Fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac cu Andreea Doarme toata ziua,de multe ori pana la 20.00-21.00 Pai asta e program? Noaptea sta pe net si ziua doarme. Curatenie face cand are chef in dormitor, am observat ca mult mai rar. In rest nu face nimic, nimic. Nu pretind sa faca in toata casa,ar putea macar in locurile comune sa bage si ea un aspirator, una ,alta....Eu spal si pt. ea, daca sant la sv. si se opreste masina, tot acolo gasesc rufele. Spuneti si voi, sant exagerata? I-am spus zilele astea ca eu nu inteleg programul asta de somn pana seara tarziu.Mi-a raspuns: ma trage dormitorul ala la somn Ei poftim! Am zis ca ma gandeam ca este depresiva ca nu este normal sa fie asa dar daca ea zice ca o trage la somn Cand vb. cu mama la telefon dupa- masa si ma intreaba ce face Andreea, zic si eu: ce stie....doarme. Atat m-a intrebat si ea cand ne apucam de curatenia generala ca o a ma ajute. Ar trebui sa ma apuc dar am un program...ajung acasa la 17.00 cu Angelo de la gradi si intr-o ora trebuie sa manance de seara, mai sta putin si in jur de 20.00 spalatul de seara si dormit. Dimineata am 2 ore sa fac ce e nevoie prin casa si cam asta e. Ziceti si voi cum ar trebui sa procedez?
Am strans si eu hainele cu Angelo care i-au ramas mici, a mai ramas cu 3 jeansi de primavara din ditamai teancul care nu incapea in raft I-am cumparat ieri inca 3 perechi, i-am luat si doua perechi de adidasi, mai trebuiesc o gramada. Sezonul si hainele!
Sefa m-a adus un mosh sa lucreze cu mine Daca stiam, vorbeam pt Andreea sa o fi luat-o din cand in cand. Pt. mama a spus Robert ca imi da bani sa-i cumpar bilet Sa vedem ce oferte gasesc pt luna maica sant mai ieftine cumparate din timp.
maraki spune:
Hai ca e sculata si Andreea de dimineata. A spus ca intra in program normal Acum alta faza: mi-a venit azi CM si eu de obicei sant dupa ea. Ea inca asteapta. Am vb. cu ea si va dati seama ce stresata este, asteapta inca. Speram sa-i vina. Eu am spus ca nu ma bag, ea hotaraste ce are de facut dar e greu ca nu are asigurare medicala si noi nu avem spatiu pt bebelus. Ea nici nu vrea sa auda, are 21 de ani si nici un gand sa faca copil de acum. Are dreptate.
G_I_O spune:
nu am mai scris de mult, v-am citit asa in cate-o seara.
am avut o sapt. are naspa...Edi a avut febra pana joi...7 zile...am fost la o groaza de medici cu el, toi ca e viral, nu-mi dau nimic, sa-i scad febra cu antitermice . Nu a mancat mai nimic in sapt asta, abia asa cate putin, cum zicea si pediatra homeopata cat sa reziste, oricum efort nu depunea ca era mai tot timpul in pat...
in fine....joi am mers iar la homeopata pediatra si a decis sa-i facem vineri analize de sange sa vedem daca are sau n u infectie...a urlat la ea cat l-a controlat...s-a tot uiat sa nu aiba rubeola...nimic....
vineri a fost cu soul la inepat, cica a facut show acolo, urla...tati ajutor, tati ajutor!!!
dupa amiaza au venit analizele, toate bune..nu va zic ca si-a revenit de vineri...febra nu a mai facut de joi dupa amiaza....cadn am fost la cabine la ea. a inceput sa pape...acum vad ca mananca din ce in ce mai bine...i-am schimba si laptele ca se plangea de dureri de burtica , dar rau rau...se chircea saracul...acum ii mai dau doar debridat si in rest e ok.
de ieri l-am dus la gradi si pott sa reinru si eu in normal.
Silvia tare frumoasa casa si masina. cae camere are? pare asa de mare...iar aranjamenele florale sunt cu gust, era si normal sa fie asa, cunoscandu-te.
Bumbi nasol cu streptococuil asta....asa mi-a zis si mie dr. homeopata de stafilococlul auri...sa -l lasam acolo, nu trebuie tratat, mai ales ca nu deranjeaza, ca e purtator sanatos.
Mai bine nu tratam nici noi beahemoliticul, ca la fel a fost si la ei....l-am descoperit doar prin exudat, ca nu au avut niciun simptom niciunul din ei.
refacere rapida lui dani si felicitari pt centura karatistilor.
u chiar ca ai o zi super plina, nu stiu cum reusesti...eu nu prea am chef sa ma mobilizez...asta e problema mea....
Maraki parerea mea e ca trebuie sa ai o discutie cu ea. nu e normal acest comportament....o fi cu depresie, dar trebuie sa-si revina si sa caute de munca.
si eu trebuie sa le iau piicilor cate ceva de imbracat.....vad ca nu prea am panaloni pt edilin....
Irina asa stiu si eu cu gradinitele...daca au cerinte mari pt. copii de gr mare/pregatitoare, clar nu vor face gr de 2-3 ani.....inscrierile incep de la 1 aprilie, dar dosarele s-au cam primit la multe gradinite...cel putin la noi si in Alba....din auzite spun.
sper sa mai revin azi, poate reusesc sa citesc to, asta e din amintiri si de cat m-a lasa pagina sa vad in jos postarile.
va si o zi frumoasa.
d_melli spune:
Ioano si ti se pare normal ca s-au primit deja dosarele? Mie nu De ce naiba nu isi respecta fiecare sarcinile de serviciu si fac dupa cum ii taie capul pe toti.De asta nu merge nimic.Si e in mare parte vina directorilor, care marea majoritate se complac in magarii de astea minore.Sa stii ca si eu am patit cu Carla asa cu febra.A facut febra mare tam nesam acum 2 zile si mi-au zis ca e viral si va ceda.SSi a cedat de azi dimineata.
Cosmi pai eu nu am de luat diferenta, ci toata taxa.Si am hoatarare definitiva si irevocabila si e si cu titlu executoriu.Sunt si eu curioasa sa vedem cat dureaza.
Silvi ce ai facut la examene?
Iar tu Dia?
Maraki si tu esti dusa cu cumparatul.Asa fac si eu , dc tb blugi mnu iau o pereche ci 3,insa cum mi-am luat o teapa cred ca am vreo 7 perechi luate in iarna si...i-a crescut fundul lui Mario si stau fix rau.Cum naiba vine asta inca nu am priceput.E drept ca mananaca mult in ultimul timp.Cat despre fata eu zic sa vb mai serios cu ea.Pai ce e la hotel sau in vacanta?
Eu de azi iau colon help.Am o burta ,cred ca s-au umflat taratele in mine