SMS la 848 pentru Andrei Stoian intre 3-9 martie
Raspunsuri - Pagina 5
dicirstea spune:
Ma frigeau degetele sa scriu, dar imi era teama (sa nu zic superstitie
) ...
Au depus dosarul pentru formularul E112, cu raportul medical complet facut de dr. din Viena, asteapta trecerea lui de nustiuce comisie. Ar trebui sa dea raspunsul saptamana viitoare, pe marti-miercuri.
Marti au platit inca o transa de 14000 euro, corespunzatoare urmatoarelor 2 saptamani si mai ramasesera vreo ~ 2000 euro in conturi, dar deja ritmul de donat a scazut.
Nu stiu cat s-a donat pana acum prin SMS, dar oricum sunt bani care vor intra in cateva luni...pana atunci trebuie sa se descurce..
Pe Andrei l-a tuns la chelie, ca deja avea numai cateva smocuri, dar a inceput sa inteleaga si sa accepte situatia.
Nu-i plac piciorusele lui, ca sunt subtiri si albe..i se pare ca nu-s ale lui..
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;
anya spune:
Pentru copii stiu ca se aproba mai usor/sigur ca pt adulti formularele E112. Tin pumnii sa iasa bine.
Bietul pui....
dicirstea spune:
Multumim pentru toate donatiile si toate SMS-urile!
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;
alinuk spune:
povestea Liana Stanciu ca atunci cand fiica ei a pierdut parutzul in urma trat chimioterapic, ei doi - parintii au ales sa se tunda zero
asa incat erau toti trei la fel ![]()
mi-a ramas in minte acest amanunt la mom respectiv
(asta cu parul e cea mai mica dintre pb oricum)
ganduri bune micului Andrei
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.flickr.com/photos/23251288@N07/6805506300" target="_blank">SMS 848 pentru viata unui pui de om
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
toanca spune:
Sa dea Dumnezeu sa se stranga banii si Andrei sa se faca bine.
Va tin pumnii cu formularul.
dicirstea spune:
Eh, cum era de asteptat, dr. Scurtu a refuzat sa-l semneze.
A fost semnat de dr. Bratu, in schimb. Sa speram ca va trece si asa.
Din moment ce campania de SMS s-a incheiat, cred ca acest subiect poate fi inchis, iar eu voi continua sa scriu la umanitare.
Multumesc familiei DC

CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
Laura25 spune:
Sanatate multa lui Andrei si putere familiei! Noi ramanem alaturi de voi! Succes!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me