Aspirante optimiste(769) Felicitari Luciana2008!!!
Raspunsuri - Pagina 11
DenyAnd spune:
Felicitari Luciana
Sarcina la termen iti doresc, si usoara fara greturi.
Stai linistita ca pata aia de ieri sigur e de la implantare, ca de altfel nu era sa ai test pozitiv acuma.
Te-a "insemnat" ieri

Fur 

de molipsire de la tine![]()
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
Cauza? -> Astept sa fac investigatii.
DenyAnd spune:
Am mai adaugat inca un
la listuta de dragonei pe prima pagina 

Se asteapta inca mai multe
dragonei ![]()
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
DenyAnd spune:
Lorena, frumoasa piesa 
Am si salvat-o ![]()
Dragonelul meu
2 sarcini pierdute la 4+
mrenescu spune:
Bravo Luciana, felicitari din toata inima.
La mine barza n-a dat gres ( poti vedea pozele cu testul meu barza pozitivat) asa ca nu te mai gandi la lucruri naspa. Eu sunt convinsa ca e sangerare de nidatie ce zici tu acolo, asa ca trebuie sa gandesti pozitiv
roxy_ana spune:
Felicitari Luciana! Sa ai bebe sanatos si la termen!
Astept si eu reteta succesului ...
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
laurika1982 spune:
Multumescs de ajutor
!Sa nu radeti de mine, dar eu mi-s mai incepatoare in ceea ce priveste testele astea :)
Am si rezultatul, dar nu ma prea pricep sa il citesc.o sa merg joi la medic.Ma puteti ajuta cumva sa inteleg ceva?:Fragmente decidua si endometru hipersecretor si vilozitati coriale imature cu edem stromal si depuneri fibrinoide...oare asta inseamna ca a fost ceva infectie??
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciana2008 Fetelor...tremur toata....am facut un test barza gold acum....si a iesit a doua liniuta (un pic mai stersa fata de ce-a de control0 dar se vede.este acolo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravooo!!Sa fie o sarcina usoara si sa vina bebe la termen

Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
dana0000 spune:
Bravo Luciana!

Acum nu uita sa ne spui ce ai facut deosebit luna asta si ce probleme aveai ca am uitat

Sa fiti sanatosi si tu si bebe pana la termen!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(