Clubul "babelor" FIV-oase 14

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata
o zi minunata si o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

'neatza girls,

iar m-am gandit juma' de noapte la genetic stuff..pe bune, daca as avea fonduri no limit, sau as fi genetician, mi-as face un tipaj complet HLA sa aflu care sunt bolile la care as avea predispozitie genetica..

Ana, pai situatia e similara: in caz de incompatibilitate rh intre mama si fat (adica fatul are rh neg al tatului), riscul de avort spontan creste exponential..eventualii anticorpi produsi de organismul matern pot trece in circulatia fetala si determina o anemie grava (proces de izoimunizare fetala)..daca sarcina e viabila, se face o dozare dinamica a anticorpilor rh, prima dozare la 16 saptamani sarcina..
daca fatul are rh poz, nu e nicio problema..rh mamei e relevant doar in conditiile in care e diferit de cel al tatalui si fatul il poate mosteni pe cel al tatalui, procesul fiind complet aleator..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Aha... Mersi, Lara, de lamuriri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Lara, deocamdata iau anticonceptionale pana pe 18, deci 20 zile, apoi cred ca menstruatia vine repede si incep repede si stimularea. pana la Paste sunt rezolvata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina sa fie intr-un ceas bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lyly unicornul il iau zilnic, fara pauza (2 pastile/zi, la masa), iar wild yam doar 10 zile pe luna (2 pastile/zi, la masa). Eu am un ciclul de 28 de zile, cu ovulatie in zilele 13-15, dar pentru a lua doar 10 zile, le iau incepand cu ziua 17, pentru a fi sigura ca a avut loc ovulatia. Luna asta testez progesteronul in ziua 21, sa vad ce s-a mai intamplat si-ti zic daca are vreun efect

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Aadina, asa sa fie, sa te rezolve definitiv iepurasul ..sa inteleg ca nu faci clexane? nici la Viena n-ai facut? tratamentul inteleg ca inca nu ti l-au comunicat exact (doar pen-ul de Gonal..) prednison vei lua?

le: asa-mi place emoticonul asta pupacios, uitati-va la mocofanul ala de-i pupat, cat de incantat este, cum se bucura, ma distreaza maxim..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Lara... E total mocofanul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Nu stiu in detaliu protocolul.
La Viena am facut Clexane, aici au zis ca nu e nevoie, dar eu cred ca voi face de la mine putere din Z1 de stimulare. De predninson nu stiu inca, oare sa-l iau? rau nu cred ca-mi va face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sabina eu sunt in recuperari cu cititul, sunt inca la capitolul trecut si nu cred ca apuc sa ajung la zi prea curand, asa ca nu stiu daca ti-a raspuns cineva la intrebarea cu Vit D.
Mie mi-a dat endocrinologul anul trecut in vara pt ca o aveam sub nivelul marii. M-a pus sa si aman FIV-ul macar 2 luni pana o mai ridic putin si sa stau zilnic macar 30 de min afara la soare. Mi-a dat initial CatDVita 2/zi si Vigantoletten de 500 UI 1/zi, apoi am trecut la Vigantoletten de 1000 UI.
Eu am avut Vit.D 12.5, in conditiile in care valorile normale sunt 30-100. Dr mi-a zis ca ar trebui sa fiu undeva pe la 50. La ultima dozare din noiembrie ajunsesem la 30.2.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput