Clubul "babelor" FIV-oase 14

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

lara cu un ciclu inainte, din prima zi 5mg prednison si aspirin 100mg
primele 4 zile estrimax 2mg 1-0-0, urmatoarele 3 zile 1-0-1 si urmatoarele pana la punctie 1-1-1
dupa punctie prednison, estrimax, aspirin, utrogestan nu stiu in ce doze, le aflu acolo
asta este schema primita; eu suplimentez cu acid folic si magneB6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Smaick
iti urez mult succes, sa fie rezultatul dorit!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.

am ajuns acasa...sunt cumintenie intruchipata....
imi pun painea la facut si 1,2 ore cat tine programul de framantare sii dospire ...ma desfasor in living si-mi fac ora de step-aerobic.

raportul intalnirii:

am fost 6 fete cucuiete:eu,lyly,aristica,smaick,qiao si raluca.
pe fete le stiam...doar pe raluca nu si mi s-a parut o adevarata "frantuzoiaca",are alura de parizianca get-beget.
ne-a vizitat si ioana...nu are burtica mare...dar am pipait-o oricum.
am donat toate 2% pentru SOSI...unele dintre noi si in numele sotilor-alea care am stiut CNP-ul sotilor pe "dinafara"
aristica a adus fetelor Unicornul.
de unde ziceam ca ne imbracam de scandal...am aparut toate dichisite.
aristica m-a sunat ca s-a ratacit si m-am dus si am recuperat-o din fata BNR...pe lyly am gasit-o si pe ea in fata bisericii Stavropoleos.

aveam rezervata o masa luuuuuunga cat o zi de post dar pentru ca n-am ocupat decat jumatate din ea...ne-am simtit si am cedat jumatatea de masa libera.

asaaaaaaaaaaaaa.....am palavragit ...am luat toate subiectele la rand...am baut-aici am de facut o remarca:de fiecare data cand ne vedem cerem ospatarilor limonada cu apa plata/minerala ,cu zahar/miere si rece/la temepratura camerei...astea sunt combinatiile posibile.
ei bine...mereu ospatarul ne spune:
-stiti...limonada e la carafa de 1L.
noi:???????
-pai...vreti o carafa pentru toate,da???
noi:NU.o carafa pentru fiecare.
-de 1L pentru fiecare???
noi:DA...ca avem potential.

nush' de ce se mira toti ospatarii ce bem cate un kil de limonada fiecare...doar tre' sa fim hidratate....ca lichidele ne ajuta la FIV.

am papat bun:eu-salata aperitiv cu piept de pui si mar copt cu sos de fructe si frunze de menta,lyly-supa-crema de legume cu crutoane si mar copt cu sos de fructe,smaick-o ciorba si papanasi,qiao-tort de mere,aristica-ciorba de peste si papanasi...iar raluca-o ciorba si ca o adevarata frantuzoiaca-un pahar cu vin rosu,sec.

in rest...hahaiala,schimb de pareri,planuri...atmosfera foarte misto.
la plecare aristica si-a cumparat niste cercei de la o taraba din Centru Vechi.
eu si lyly ne-am dus prin Unirea sa cascam ochii dupa un cadou de cununie pe care trebuie sa-l cumpere lylyshoara.
eu mi-am cumpaarat o floare de par/piept roz-bej prafuit si un luciu de buze corai,long-stay de la Lancome-vi-l recomand cu caldura...eu mai am unul si va spun ca e belea...ramane superlucios pe buze toata ziua chiar si daca mananci-fetele poa' sa confirme ca io eram data azi cu ala "vechi".

si pentru ca DD nu bate cu batu' si ma avertizeaza cand "mi-o iau in cap"...asa a facut si azi:mi-am lasat masina parcata in spatele magazinului Unirea si cand m-am despartit de Lyly ma duceam spre masina si trecand prin fata KFC imi spun:ce-ar fi sa intru io sa-mi iau niste junk-uri sa mananc mai pe seara???
am intrat...mi-am luat...am ajuns la masina...ajung acasa si parchez...imi iau bagajele si in drum spre scara blocului....mi s-a rupt punga de la KFC si mi s-a imprastiat totul pe jos
m-a bufnit rasu' si am zis:
-gata Doamne!!!am inteles...fara junk food....si m-am dus si mi-am cumparat rosii cherry,castraveti,salata verde si ridichi sa-mi prestez o salata cu de toate si branza diseara.

am capatat de la ioana Suprefact...senkiu ioana si 4 Merionale de la qiao...senkiu qiao
sa fie primite zic si sa-mi aduca rezultatul pozitiv mult-asteptat.

cam atat de la intalnire...daca mai e ceva...completeaza fetele.

aaaa....s-a oferit sa mearga ralu la madam Uschi si sa filmeze cum vorbeste,se poarta cu pacientele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ce, a inceput uschi sa vorbeasca urat cu fetele?

Mergi la inceput

ha! "a inceput"???pai...ce,a fost vreodata altfel???
ea si cand e bine-dispusa e sloboda la gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor sa va fie de bine intalneala

Mergi la inceput

stire la tele:una-farmacista a nascut acasa,singura...si a sunat la 112 sa anunte ca a "gasit" un copil-copilul ei de fapt ...pe care nu-l dorea.

ce m-a distrat e relatarea politistei...cica:politisitii au facut verificari la fata locului si au constatat ca femeia abia nascuse.
care e "fata locului" ???si cum au facut verificari politistii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

intrebare de baba,unicornu' ķau toata luna 2/zi?sau pana la ovulatie?si in timpul CM?a zis ari,dar am uitatsi pe urma dupa ovulatie iau iarba aia?nu mai stiu cum ii zice
fetele

Mergi la inceput

care iarba,fata draga???
cred ca Unicornul il iei toata luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

fetelor,sa va fie de bine hahaiala,pardon,intilneala
am vazut si eu caru` cu bere,frumos,foarte frumos

daniela,

Mergi la inceput