Clubul "babelor" FIV-oase 14
Raspunsuri - Pagina 6
smaick spune:
lara cu un ciclu inainte, din prima zi 5mg prednison si aspirin 100mg
primele 4 zile estrimax 2mg 1-0-0, urmatoarele 3 zile 1-0-1 si urmatoarele pana la punctie 1-1-1
dupa punctie prednison, estrimax, aspirin, utrogestan nu stiu in ce doze, le aflu acolo
asta este schema primita; eu suplimentez cu acid folic si magneB6
samira33 spune:
hello girls.
am ajuns acasa...sunt cumintenie intruchipata....
imi pun painea la facut si 1,2 ore cat tine programul de framantare sii dospire ...ma desfasor in living si-mi fac ora de step-aerobic.
raportul intalnirii:
am fost 6 fete cucuiete:eu,lyly,aristica,smaick,qiao si raluca.
pe fete le stiam...doar pe raluca nu si mi s-a parut o adevarata "frantuzoiaca",are alura de parizianca get-beget.
ne-a vizitat si ioana...nu are burtica mare...dar am pipait-o oricum.
am donat toate 2% pentru SOSI...unele dintre noi si in numele sotilor-alea care am stiut CNP-ul sotilor pe "dinafara"
aristica a adus fetelor Unicornul.
de unde ziceam ca ne imbracam de scandal...am aparut toate dichisite.
aristica m-a sunat ca s-a ratacit si m-am dus si am recuperat-o din fata BNR...pe lyly am gasit-o si pe ea in fata bisericii Stavropoleos.
aveam rezervata o masa luuuuuunga cat o zi de post dar pentru ca n-am ocupat decat jumatate din ea...ne-am simtit si am cedat jumatatea de masa libera.
asaaaaaaaaaaaaa.....am palavragit ...am luat toate subiectele la rand...am baut-aici am de facut o remarca:de fiecare data cand ne vedem cerem ospatarilor limonada cu apa plata/minerala ,cu zahar/miere si rece/la temepratura camerei...astea sunt combinatiile posibile.
ei bine...mereu ospatarul ne spune:
-stiti...limonada e la carafa de 1L.
noi:???????
-pai...vreti o carafa pentru toate,da???
noi:NU.o carafa pentru fiecare.
-de 1L pentru fiecare???
noi:DA...ca avem potential.
nush' de ce se mira toti ospatarii ce bem cate un kil de limonada fiecare...doar tre' sa fim hidratate....ca lichidele ne ajuta la FIV.
am papat bun:eu-salata aperitiv cu piept de pui si mar copt cu sos de fructe si frunze de menta,lyly-supa-crema de legume cu crutoane si mar copt cu sos de fructe,smaick-o ciorba si papanasi,qiao-tort de mere,aristica-ciorba de peste si papanasi...iar raluca-o ciorba si ca o adevarata frantuzoiaca-un pahar cu vin rosu,sec.
in rest...hahaiala,schimb de pareri,planuri...atmosfera foarte misto.
la plecare aristica si-a cumparat niste cercei de la o taraba din Centru Vechi.
eu si lyly ne-am dus prin Unirea sa cascam ochii dupa un cadou de cununie pe care trebuie sa-l cumpere lylyshoara.
eu mi-am cumpaarat o floare de par/piept roz-bej prafuit si un luciu de buze corai,long-stay de la Lancome-vi-l recomand cu caldura...eu mai am unul si va spun ca e belea...ramane superlucios pe buze toata ziua chiar si daca mananci-fetele poa' sa confirme ca io eram data azi cu ala "vechi".
si pentru ca DD nu bate cu batu' si ma avertizeaza cand "mi-o iau in cap"...asa a facut si azi:mi-am lasat masina parcata in spatele magazinului Unirea si cand m-am despartit de Lyly ma duceam spre masina si trecand prin fata KFC imi spun:ce-ar fi sa intru io sa-mi iau niste junk-uri sa mananc mai pe seara???
am intrat...mi-am luat...am ajuns la masina...ajung acasa si parchez...imi iau bagajele si in drum spre scara blocului....mi s-a rupt punga de la KFC si mi s-a imprastiat totul pe jos
m-a bufnit rasu' si am zis:
-gata Doamne!!!am inteles...fara junk food....si m-am dus si mi-am cumparat rosii cherry,castraveti,salata verde si ridichi sa-mi prestez o salata cu de toate si branza diseara.
am capatat de la ioana Suprefact...senkiu ioana si 4 Merionale de la qiao...senkiu qiao
sa fie primite zic si sa-mi aduca rezultatul pozitiv mult-asteptat.
cam atat de la intalnire...daca mai e ceva...completeaza fetele.
aaaa....s-a oferit sa mearga ralu la madam Uschi si sa filmeze cum vorbeste,se poarta cu pacientele
samira33 spune:
ha! "a inceput"???pai...ce,a fost vreodata altfel???
ea si cand e bine-dispusa e sloboda la gura.
samira33 spune:
stire la tele:una-farmacista a nascut acasa,singura...si a sunat la 112 sa anunte ca a "gasit" un copil-copilul ei de fapt ...pe care nu-l dorea.
ce m-a distrat e relatarea politistei...cica:politisitii au facut verificari la fata locului si au constatat ca femeia abia nascuse.
care e "fata locului" ???si cum au facut verificari politistii???
lyly_mar spune:
intrebare de baba,unicornu' ķau toata luna 2/zi?sau pana la ovulatie?si in timpul CM?a zis ari,dar am uitatsi pe urma dupa ovulatie iau iarba aia?nu mai stiu cum ii zice
fetele
daniela74 spune:
fetelor,sa va fie de bine hahaiala,pardon,intilneala
am vazut si eu caru` cu bere,frumos,foarte frumos
daniela,