Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blanca000 Deea eu am colectat urina in ambele feluri, prima oara nu m-am spalat dimineata a doua oara da..la ambele mi-a iesit..sa vad si din col desi e cam clar. Diana eu simptom nu am..poti reface urocltura sau o analiza din col, ele oricum se fac musai catre sfarsitul sarcinii (sapt 32-34). ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Blanca, stii cumva daca la sumarul de urina iese? Ca nu mi-a dat sa fac si urocultura....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 26s+
Ellyshor spune:
Hellou!
Vad ca azi e zi de sarbatoare!
La multi ani, Ella! Sa fii sanatoasa si mereu iubita! Nastere usoara si un bebelus norocos!
Blanca pfiuuuu, a naibi lighioana, cum te-o fi gasit pe tine?
Sper din suflet ca tratamentul sa o starpeasca definititv, mai ales ca vrei sa nasti si natural.
E valabil si pt tine, Deea! Doamne ajuta sa scapati de pocitanie!
Diana ce ma bucur ca iar i s-a stabilizat pulsul inimosului. Cred ca ai avut dreptate in legatura cu cortizonul.
Mai am ceva contractii, mai ales seara, dar bag Gynipral, 3-4 pe zi, in functie de cum ma simt.
Ca tot era in discutie subiectul cremutelor pt bebei, eu vreau sa optez pt uleiul de migdale dulci amestecat cu vit A, am citit ca e ff bun pt pielicica bebelusilor.
Pentru sampon, as merge pe produsele Bubchen, am inteles ca sunt ff bune si nu sunt nici scumpe, dar mi-a placut si firma cu produse organice de care zicea Diana. La fel, am vazut ca sunt preturi ff bune, si chiar am vazut un sampon/gel de baie de bebei cu ulei de migdale, foarte fain.
Pentru cele care opteaza pt Nivea, vedeti ca au o oferta in Cora pentru viitoarele mamici:
http://www.cora.ro/?utm_term=nl-link&utm_source=nl-general&utm_content=3378143%40yahoo.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Newsletter-20120306
Poooooooooooop dulce, mergem sa papam!
Elly 31+ cu Babyboom
AMR 8+ saptamani!
ella81it spune:
Buna ziua burtici!
Va multumesc din suflet ptr. urarile facute
Azi o sa sarbatoresc cu baietii mei iar sambata o punem de o petrecere.Am primit cadou un telefon de la sot si lalele si frezii de la o prietena
TITI si Alex e inebunit dupa Cars avem sosetele ,chilotei ,bluze fes cu carsAcum vreau sa ii iau lenjerie tot cu Cars.
TINUTA nici eu prea iau vitamineuna ptr.ca am luat ffffffffff.multe kg si apoi ptr.ca am oservat cand iau ma costipAcum le iau o zi da una nu,ma gandesc ca vitaminele ajuta la cresterea in greutate a lui bebesi daca tot am risc de nastere prematura sa fie grasunel.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
tigruta spune:
Blanca, Deea imi pare rau de crocobaur..sper sa gasiti cea mai buna solutie..acum stau si eu si ma intreb daca nu e nici un simptom, ca nici eu nu mi-am mai facut nici un fel de analiza..
Andreea e foarte frumos caruciorul, daca tie iti place si ti se potrivesc si caracteristicile atunci cumpara-l..mie una mi se pare scump..
Diana pe Mirciulica
Elly cred ca deja sunt prietenele tale foarte bune contractiile
Eu la Luca folosesc produsele de la sanosan, dar m-as reorienta pe ceva cat mai natural, Diana despre ce firma vorbeai ca nu a mers linkul postat.
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+
stefulici spune:
Neata fetelor!
Ce viteza aveti la scris!
Eu sunt tot cam la fel ca data trec cand am intrat pe la voi. Stau cuminte in pat si nu ma ridic decat sa merg la baie , iar atunci merg ca pe oua, nu de alta, dar asta a fost sfatul medicului, n-am voie sa fac miscari bruste... si e cam greu ptr ca eu sunt tare repezita.
Cu privire la bebei... cu ce-i ungem... nu cred ca e o idee buna cu vitaminele pe piele , ptr ca sunt chimicale de sinteza pana la urma, mai bine doar cu uleiuri de la plafar. Nu este o parere avizata, pur si simplu asa cred eu. Stiu ca nu avem cum sa-i ferim de toate, dar atat cat putem sa incercam.
Din cate stiu eu, uleuirile naturale contin vitamine, insa naturale asa ca eu cred ca voi apela doar la uleuiri, eventual de masline.
Va pup!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
tigruta spune:
Titi astept pozici cu camera..Luca are un perete cu tapet 3 d cu animale..cars mai degraba sunt inebunita eu are lenjerie si veioza..
Ella mie imi place mult sa primesc flori..asa ca de 8 martie nici nu discut daca nu imi aduce floripetrecere frumoasa sa aveti
Vitaminele eu le luam seara inainte de culcare si ma trezeam cu o foame de mancam si frigiderul pana cand cineva aici a zis ca se ia dupa masa, asa ca am citit prospectul si scrie clar ca se ia dupa masa asa ca seara dupa cina servesc si vitamina si e mult mai bine asa..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 30+
blanca000 spune:
Andra la sumar cu iese, eu am facut si urocultura si sumar si doar la cultura a iesit. Du si tu un pipi la borcanel.
Eu pe Eva o ungeam inainte de baie cu ulei de masline presat la rece, o frecam bine bine, masaj..se luau si pieile acelea care se exfoliaza dpa nastere si apoi o bagam in cadita unde o spalam cu Mustella, la fundic tot crema cu zinc de la Mustella, ser fiziologic la ochisori si buricul sters pe langa cu spirt si apoi pudram cu Baneocin..acum de la 2 ani folosesc Sanosan.
Pentru cojile care le fac in cap exista tot de la Mustela sampon si crema speciala de coji..au curata-o repede..dar le trageam si cu pieptene cu dinti f des...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
stefulici spune:
Elly, imi pare rau ca tot ai contractii, dar sunt sigura ca oricum o sa se nasca la termen, cu tot cu contractiile astea sacaitoare.
Cum te impaci cu ginipralul, ca eu am facut perfuzii in spital si-mi dadea niste palpitatii si tremuram tare. Ce-i drept mai mult atunci cand imi dadeau perfuzia prea repede.
Pupici.
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Mirina5 spune:
Blanca, Deea, imi pare rau pt problema voastra...Mie nu mi-a dat sa fac urocultura...dar ma duc la laborator sa ma interesez...
Ella, Tinuta, luati vitaminele!!! Si eu iau fier ZILNIC, insa nu am probleme cu constipatia.Beti multe lichide(minimum 2 l/zi) si consumati prune uscate (eu nu am nevoie) si veti vedea ca problemele dispar.
Deea, tu esti putin anemica, ia-ti vitaminele, ca ne certam!!
Vorbeati de zodii, eu sunt Pesti cu ascendent in Pesti, deci sunt foarte linistita , insa m-a crescut o Fecioara si cred ca am cam mostenit unele lucruri de la ea (obsesia pt ordine si perfectiune, exigenta si corectitudine exagerata).Nu pot sa mananc daca masa nu e perfect curata sau daca sunt vase in chiuveta .Seara nu adorm daca nu sunt toate lucrurile puse la locul lor, nu stiu ce-o sa fac atunci cand se naste bebita si face dezordine...cred ca o iau razna...
pupici, ma intorc la treaba
Irina 31+ cu Kinder surprise
AMR 9 saptamani!!
Andra_C spune:
La multi ani, Ella!!! Sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata!
Clara, Felicity, ajutati-ma, as vrea sa-mi iau un costum de baie, cum sunt dimensiunile din SUA fata de cele europene? Mi-am luat de la Oldnavy niste pantaloni de trening L dar corespund unui XXL european as zice eu.
Fetelor, va invidiez cumva pentru ca ati inceput sa cumparati pentru bebelusi :) Eu am totul de la Amana, o sa ii iau si lui cateva hainute si atat, am de la sor'sa de toate (am vazut ca tot vb daca sa cumparati sau nu diverse chestii, eu am cumparat tot la Amana, unele au fost de mare ajutor, altele mai putin: masa de infasat, cantar, balansoar, carusel, scaun auto, perna alaptat, incalzitor, sterilizator etc etc) Cred ca mai am lista de acum 2 ani (facuta de o prietena si pasata mie apoi) care include cam tot, eu nu am luat tot ce era pe ea, o pot atasa undeva, daca vreti si credeti ca va ajuta cu ceva.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 26s+