Bogdanelu meu merge!!!
Raspunsuri - Pagina 2
ruxij spune:
Felicitari Iren! Am vazut pozuta, e un frumos si jumatate! Asteptam sa ne povestesti cum ai inceput sa faci jogging in fiecare zi de acuma :-))
Numai bine!
ruxij
iren spune:
Deocamdata merge catinel,ca o rata,se leagana intr-o parte si-n alta,asa ca mai am putin timp pina la jogging...da au inceput crizele de nervi,si scoate niste tipete infioratoare...cind s-or termina oare??
Iren&Bogdanelu
ruxij spune:
Eheee, cu crizele mai ai de tras vreo cativa ani! De alergat sa nu crezi ca va mai dura mult.
Pupici,
Lia
ruxij
Eryka spune:
Bravo Bogdanelu' Felicitari si parintzilor
Eryka & sufletzelul din burtica---> (15 saptamani)
Catan spune:
Sa-ti traiasca flacaul Bravo Bogdanel cel mititel ,esti un baietel dulce si sa nu o superi pe mami.Pupici dulci ptr frumuselul tau.Catan
iren spune:
Saptamina trecuta am vorbit cu mama la tf si-am pacalit-o ca inca nu merge Bogdanelu...De-abia astept sa-i vad fata cind l-o vedea la aeroport cum merge frumos in spatele meu...
Iren&Bogdanelu
Andrada spune:
quote:
Originally posted by iren
Saptamina trecuta am vorbit cu mama la tf si-am pacalit-o ca inca nu merge Bogdanelu...De-abia astept sa-i vad fata cind l-o vedea la aeroport cum merge frumos in spatele meu...
Iren&Bogdanelu
Sa-ti traiasca Bogdanelu si la multe succese!!!
Eu i-am dat lui Marcu un buchetezel de flori in mina si i-am legat un balon de gluga si l-am trimis pe el s-o intimpine pe buni cind coboara din avion.
Buni a pliiiins si l-a pupaaat!!!
Toate bune,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
GabrielaG spune:
Ce frumos mai mamicilor! Sa va traisca flacaii.
De-acum o sa urmeze faza cu cataratul, atunci sa te tii.
Pupicei,
Gabriela si baietii
iren spune:
quote:
Originally posted by Andradaquote:
Originally posted by iren
Iren&Bogdanelu
Sa-ti traiasca Bogdanelu si la multe succese!!!
Eu i-am dat lui Marcu un buchetezel de flori in mina si i-am legat un balon de gluga si l-am trimis pe el s-o intimpine pe buni cind coboara din avion.
Buni a pliiiins si l-a pupaaat!!!
Toate bune,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Diferenta la noi e ca buni ne asteapta la avion,ca plecam in tara pt doua saptamini!!!URA!!!
Iren&Bogdanelu