Strengari -41 Bv Gabriela,Oana, Anca, Monna!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

pai cum sa nu lesin cu atatea emotii? Te gandesti ca asta asteptam sa nastem toate, pe rand, nu? ba chiar unele din noi sunt la termen si pe mine tot ma ia cu emotii cand vad mesajele astea.
Dar Mada, promit sa fiu aici cu motate si pt tine ca doar au facut febra musculara de cand te asteapata
Dara am terminat deja o cutie, noaptea dorm cu pastila de gat si cu Rennie...mai nou am si o gaina racita pe un calorifer intr-o cutie (nu de alta dar se incadreaza perfect in peisaj )
Oare cum sunt Monna si Andi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dara, azi dimi au venit cumnatii mei in vizita (sora sotului meu). ei nu au copii. or sa faca.. vor unul singur si atat. in fine. si venise vb de ideile fiecaruia de a-si creste copilul
printre care.. discutie legat de pus batista pe fata la bebe la iesit din spital. eu sunt contra! ma imaginez pe mine cu ceva pe fata. nu sunt de acord. nu o sa ii pun! cumnata-mea k ea ii va pune. treaba ei. si ma trezesc si eu vorbind: domle, eu imi cresc copilul cum vreau. daca maica-ta (soacra-mea) va avea obiectii.. eu sunt de acord.. i-o pun in brate pe fiimea si sa se descurce cu ea.
la care soacra-mea spune: nu.. eu nu ma bag. o cresti cum vrei. eu fac numai cum spui tu (repet.. e impaciuitoare ea de fel)
nu zic.. accept sa aud si sfaturi.. le aud.. si le pun in practica numai pe cele care mi se par ok. doar nu le stiu eu pe toate.. sunt departe de lucrul asta.

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

tala, hai k m-ai facut sa rad. imi si imaginez gaina in cutie in casa. mor de ras

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Tala esti nostima... si daca neuronul meu se plicti... is curioasa... gaina a racit de la tine sau tu de la ea

Mami fericita de Strumfita si 40+ cu Motzata
AMR < 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari Anca!!! Sa creasca mare si sanatoasa.
HAI MONA!!!

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 31+ Robert Aaron
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

ANCA

MONNA

Va pup cu drag si intr-adevar ma simt ca la "surprize-surprize"

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Strumfy cred ca ea de la mine, desi nu-mi aduc aminte s-o fi pupat in cioc

Happy s-a plictisit gaina si a inceput sa zburataceasca prin living asa ca am trimis-o la suratele ei

Mergi la inceput

eu nu ma pot opri din ras. living-ul e ala cu copacii pe pereti? daca da.. inteleg de ce se potriveste de minune in peisaj..

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

MONI NASTERE USOARA!! HAI BAIETEL MULT ASTEPTAT!!

La toata lumea urez nastere usoara si bebei sanatosi!

bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Hai ca eu la inceput nu stiam ce-o fi aia gaina racita :P

Happy, soacra-mea zicea ca "daca nu inteleg, sa tipe la mine, ca eu fac cum vrea ea" (desi eu nu-s deloc cu tipete) - dar la prima divergenta, o tinea pe dreapta. Sunt deschisa sa discutam sau sa ma intrebe de ce asa si sa-i zic cine ce recomanda si de ce asa si nu altfel. Bine c-a ta e impaciuitoare.

Dana, tu ca faci pe-acolo?

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput