Romanii in presa straina

Romanii in presa straina | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Azi, fratii Stroe, care se auto-intituleaza cei mai puternici copii din lume :)

http://www.telegraaf.nl/video/video_opmerkelijk/11633502/__Sterkste_kids_ter_wereld__.html

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Da, am vazut si eu ieri acest articol publicat in mai multe ziare internationale.

Lasand la o parte baieteii astia splendizi (romanii fac copii al naibii de frumosi!), mi s-a ridicat subit tensiunea cand ...am vazut prezentarea videoclipului: caruta trasa de cai pe o ulita prafuita, ca acum o suta de ani, muzica tiganeasca de fond (frumoasa, nu zic nu, dar nu vad pertinenta) si o atmosfera generala de Ev Mediu.

Cand oare o sa scapam de imaginea asta de inapoiati, dupa cum ne zugravesc cei din massmedia occidentala?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

cred ca in nici un veac nu le von schimba modul de a ne vedea!!!
pt ca daca este unul care ne prezinta cu mandrie, sunt altii, macar 2 care fac contrariul si de aici rezulta si modul lor de a ne vedea!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am eu asa un feeling ca cei din vest au apetit pt. gena rromilor nostri si nu numai pt. a lor, ca altfel nu se explica asa propaganda pe care o flutura anumite tari!
E ca la gradinarit, atunci cand vezi ca plantele tale nu au vigoare le incrucisezi cu altele mai viguroase si obtii soiuri puternice si cu virtuti controlate care sa faca fata la daunatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74
romanii fac copii al naibii de frumosi!

Toate natiile fac copii al naibii de (la fel de) frumosi!

Mergi la inceput