Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

[quote]citat din mesajul lui martha78

Da, in prima etapa nu pot sa ne inscriem pt ca nu suntem din circumscriptie, dar nici in etapa urmatoare nu pot pt ca se pot inscrie doar nativi spanioli sau copii romani nascuti in Spania...
{[[e]

Ih, nasol. Deci singura sansa e in etapa a IV...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui zax

eunice ai dreptate! este absolut revoltator sa ingradeasca libertatea la educatie pe criterii etnice, incalcand toate reglementarile in vigoare!!!
suntem efectiv siderati de lipsa de interes a scolii si a ministerului fata de aceasta problema, a carei rezolvare ma tem ca va fi una extrem de subiectiva si punctuala

Mei ... daca stai sa te gindesti asta este scoala minoritatii germane din Romania.
Deci etnicii nemti ar tb sa aiba prioritate.
Cum si-au stabilit unii etnia e altceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am citit mai devreme, nu mai stiu nickul persoanei , ca nu a fost la evaluare. nu vei putea sa-ti inscrii copilul fara evaluare. in acest sens va trebui sa faci cerere la inspectorat prin care sa explici motivul pentru care nu ati fost la evaluare si sa soliciti evaluarea.
in aplicatie apare exact ce ai nevoie pentru inscrierea la fiecare clasa, in functie de varsta copilului. daca nu se indeplinesc conditiile, fisa nu poate fi salvata, deci nici validata. se intocmeste opis cu ce contine fiecare dosar.

Mergi la inceput

Mady - ce "zice" softul?
Eu nu m-am lamurit cu actele necesare inscrierii.
Cum arata,e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

"softul" e ca moftul . e ok, dar o sa dea putina bataie de cap celor care n-au fost la instruire azi sau care nu citesc manualul de instruire. merge bine, dar pana ne obisnuim putin cu el o sa suflam si in iaurt, cum se zice, ca sa nu facem greseli.
actele de inscriere sunt cele din metodologie, art. 13 sau 14 (nu mai stiu exact): copie (+original) certificat de nastere copil, copie (+original) CI parinte din care sa reiasa domiciliul.
va puteti uita pe www.ismb.edu.ro, in dreapta sub chenarul unde scrie "Abecedar", este "Inscrierea in clasa pregatitoare si clasa I". daca apasati acolo se deschide o fereastra unde puteti vedea si cererea (astfel veti sti si ce date trebuie sa furnizati).

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Intre timp am citit si la subiectul celalalt si m-am lamurit.
Ba chiar am citit si manualul.

Au astia in timp real nr inscrierilor, nume tot ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kyrajanice spune:

Madi,am o mare rugaminte,mai ales ca ai fost la instructaj.
La punctul 6 din cerere,in etapa a 2-a,daca copilul provine dintr-o familie monoparentala cu incredintare judecatoreasca catre mama,mai este nevoie sa completam datele tatalui-mai ales ca nu le am actualizate.Bifam casuta nedeclarat sau completam ce stim,adica numele si profesia,ca restul nu le cunosc,din pacate sau din fericire.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Salut.
Revin cu o intrebare: se pot face inscrieri la 2 scoli? Eu nu ma pot hotara la care scoala sa mergem.
Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramoon

Salut.
Revin cu o intrebare: se pot face inscrieri la 2 scoli? Eu nu ma pot hotara la care scoala sa mergem.
Mersi.

Nu! Trebuie sa te hotarasti

Mergi la inceput