Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Am reusit si noi sa ne inscriem. Se specifica in fisa de inscriere daca adresa este de domiciliu sau rezidenta (flotant). Sotul a intrebat-o pe secretara daca are importanta si i-a raspuns ca din cate stie nu, dar li s-a spus sa fie atenti cand introduc datele si sa bifeze corect ca se vor face verificari. (adica verificari daca datele au fost introduse corect)
Intreba cineva mai devreme de recensamant- nici noi nu am fost recenzati la scoala la care ne-am inscris. Eu chiar am sunat la ei pe 22 - ca pe 24 expira termenul pentru recenzare- si doar mi-au confirmat ca sunt in circumscriptia lor, nu ne-au inregistrat nicaieri. Si e o scoala super- cautata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

O colega de birou si-a inscris ieri copilul. Are viza de flotant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Am mai pus intrebarea cateva pagini mai inainte,dar n-a raspuns nimeni: aveti vreo informatie concreta cum vor fi repartizate/alese invatatoarele noi care vor prelua din toamna clasa pregatitoare (la multe scoli, cum este si a noastra, toate invatatoarele vechi iau cls I, urmand sa vine doua invatatoare noi pt pregatitoare). Sunt foarte in dubiu... As vrea sa stiu cine preia clasele inainte de a inscrie copilul la pregatitoare (mai ales ca suntem in situatia de a alege ramanerea inca un an la gradi). Se stie oare de pe acum la scoli cine va veni pe posturile nou create?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Are cineva idee despre ce e vb:
" concursului de selectie a cadrelor didactice
pentru constituirea corpului national de experti în management educational ". ( de pe site-ul ismb ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui matahut

Am mai pus intrebarea cateva pagini mai inainte,dar n-a raspuns nimeni: aveti vreo informatie concreta cum vor fi repartizate/alese invatatoarele noi care vor prelua din toamna clasa pregatitoare (la multe scoli, cum este si a noastra, toate invatatoarele vechi iau cls I, urmand sa vine doua invatatoare noi pt pregatitoare). Sunt foarte in dubiu... As vrea sa stiu cine preia clasele inainte de a inscrie copilul la pregatitoare (mai ales ca suntem in situatia de a alege ramanerea inca un an la gradi). Se stie oare de pe acum la scoli cine va veni pe posturile nou create?

Eu cred ca "ei" stiu ( unii ) dar nu ne spun si noua.
Repartizarea nu stiu cum se face ... cred ca la mica intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Matahut, eu chiar azi dimineata am sunta la scoala si am intrebat daca au ceva informatii despre invatatoarele de la pregatitoare. Mi-a spus ca nu stiu nimic altceva decat ca vor fi repartizate (trimise) de catre minister si ca vor avea dubla specializare. Adica...nimic nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Matahut si eu am informatii asemanatoare de la scoala: nu stim deocamdata cine sunt invatatoarele claselor pregatitoare, dar noua directoarea ne-a spus in plus ca in vara cand se stabileste, vor fi chemati toti parintii la o sedinta unde ne cunoastem si discutam lucruri concrete (poate vom putea opta atunci pentru una din ele daca ni se pare mai potrivita temperamentului copilului).
Vreau sa spun ca din discutie eu una asa am inteles: parintii copiilor de clasa pregatitoare, directoarea si trei doamne invatatoare ne intalnim inainte de distribuirea in clase, deci nu se face o distribuire si ne trezim in prima zi de scoala ca aflam numele doamnei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am si eu o intrebare -daca merg inultima zi de inscris la scoala de circumscriptie credeti ca pot afla cati copii au fost inscrisi si cate locuri ar mai fi disponibile pt etapa a 2 a.Eu inca nu reusesc sa ma hotarasc nicicum daca sa o inscriu la scoala de circumscriptie sau la cea unde merg cea mai pare parte a copiilor de la ea din grupa de la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La una din scoli la care sunt 4 clase a 4-a 3 invatatoare vor lua clasa 1 si una clasa p.
La o alta sunt 8 clase a 4-a asa ca daca nu iese nici una la pensie, vor avea 5 la clasa 1 si 3 la clasa p -in acest caz poti cunoaste de acum invatatoarele.
De obicei invatatoarele "vechi" iau clasele 1 si cele mai noi sau suplinitoarele vor lua p. In scolile care nu au inca numarul de invatatoare necesar, dupa ce se va sti exact cate clase se formeaza (dupa terminarea inscrierilor) se vor face concursuri pe post. Pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Nasol deci :(
Macar sa ne cheme sa le vedem inainte de inceperea scolii, dar...atunci va fi oricum prea tarziu ca sa mai faci vreo mutare si de fapt cel mai aiurea lucru este ca mai toate vor fi fara experienta, la prima lor luare de contact cu ciclul primar - ca invatatoare. Doamne ajuta!

Mergi la inceput