Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bernix S-a certat cu un amic de-al ei si a venit sa-l parasca cu mainile in solduri si tinand nasul carn indreptat in sus: "Sunt supalata! Ilie mi-a lanit sentimentele si mi-a stins lumina! " |
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Erina o sa o iau la o clasa de Zumba |
sa asiste sau sa participe?
=====================
carpatina spune:
Crishtina, sanatate multa!
Ai grija in primul rand de tine ca asa poti avea grija si de ceilalti. Te mai ajuta cineva? cu treburile? Nicole merge si ea la cresa/gradinita?
=====================
carpatina spune:
Danuta, sanatate pentru Miruna!
Si la multi ani pentru zia ta.. ca n-am apucat sa zic la timp.. si eu am fost super virusata!
=====================
carpatina spune:
Gata, ma duc la "atelierul" nostru de bricolaj... mai facem ceva felicitari pentru ceva petreceri la care suntem invitate in viitorul apropiat. Sa aveti o duminica minunata!
=====================
carpatina spune:
M-am intors un pic sa zic:
Crishtina, adorabili copiii tai! Va pup pe toti!
=====================
luy spune:
Eu prima, eu primaaaaa:
La multi ani fericiti, draga carpatina !
Sa-ti pastrezi mereu sufletul primavaratic, sa te bucuri de tot ce e mai frumos pe lume alaturi de cei pe care ii iubesti !
Te imbratisez cu mare drag
crishtina spune:
Si eu a doua
Carpatina La multi ani si multa sanatate iti doresc! Sa fii intotdeauna optimista cum iti e felul si sa fii fericita langa Ioana si tati. Te pupam cu drag!
crishtina spune:
Multumesc fetele! Asta era si ideea mea, sa am grija de mine sa pot avea grija de ei, desi mi-a fost f greu sa accept intarcarea asta. Simt ca nu am facut tot ce tinea de mine ca mama, chiar daca alaptatul nu e totul ce poate da mama copilului, asta am simtit.
Cat despre ajutor, Carpatina, pe altcineva inafara de tati nu am La gradinita merge doar Robert, Nicole din septembrie. Daca e sanatate ma descurc cu toate. Bine ca momentul ala naspa a trecut si era intr-o duminica deci si tati acasa. Acum deja sunt la a doua tura de calciu, Carlotta e tot mai obisnuita cu biberonul pe zi ce trece, deci mergem inainte.
Annisia ce mai face oare? Toate bune la ei?
Adimercedes?slippers? Yaia? si cate mai sunt...mi-e dor de voi fetele...
bernix spune:
La multi ani, carpatina! Sa-ti infloreasca Trandafirasul in toate anotimpurile vietii astfel incat sa ti le transforme in nesfarsite primaveri!