Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
Hei, ce cautati pe pagina 2 ? Hai fuguta acolo unde ne este locul !
Sabina, ma bucur ca rezultatele analizelor sunt ok, sper ca in curand sa o simti si "pe pielea ta", cum se spune !
Cred ca Sofia e tare mandra ( are si de ce, evident ) . Felicitari inca o data ! Gheorghe e mortal cu explicatiile lui . Cine stie ce cariera il asteapta
Roxana, mult succes, sa gasiti decizia cea mai buna pentru Andrei. Poate acum veti reusi sa petreceti mai mult timp impreuna si vei descoperi ce il deranjeaza.
Si daca tot ai mai mult timp liber ( macar teoretic ), poate bem si noi o cafea impreuna intr-o zi .
Mandarinutza, iti inteleg revolta si amaraciunea din episodul cu biletele la spectacol. Eu totusi nu am inteles pt cine luau persoanele respective cate 100 de bilete. Oricum, ma gandesc ca organizatorii deja stiu despre aceste practici - sau nu ? Poate daca ai avea timp ar merita sa le scrii cateva randuri...
luy spune:
Si ca sa va mai povestesc si eu ceva despre Maria : gradinita lor desfasoara proiectul "Lumea parfumata a florilor" si a incheiat un parteneriat cu o florarie. Astfel, saptamana trecuta au fost in vizita la sera si au vazut cum se ingrijesc florile, cum sunt sortate, impachetate si trimise cu masinile speciale la florarie, au vazut unde sunt rasadurile de flori ( gradinita de floricele, cum le-au numit ei ). De asemenea, au plantat fiecare cate un pui de lalea in ghiveci, pe care l-au luat apoi la gradinita, urmand sa-l ingrijeasca acolo.
Maria a fost foarte incantata, am avut si eu posibilitatea sa vad pe blogul gradinitei poze din cadrul vizitei, mi-au placut.
Si inca una : pentru ca nu au facut serbare in martie, acum se pregatesc intens pentru Paste, din cate am inteles de la Maria vor fi imbracati in costume populare ( trebuie sa ma interesez daca le dau de acolo sau le cautam noi ) si au dansuri cu "doi pasi in fata, doi pasi in spate, doi pasi la stanga, doi pasi la dreapta" . De asemenea, aseara se apucase sa-mi recite poezia ei cu iepuras
Nu stiu exact cand va fi serbarea, nu am primit pe mail anuntul oficial si nici sotul nu mi-a zis ca s-ar fi afisat ceva la gradinita.
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Roxana, daca tot ai mai mult timp liber ( macar teoretic ), poate bem si noi o cafea impreuna intr-o zi . Luy, cu Maria Teodora si Irina Alexandra |
Cu cea mai mare placere.
carpatina spune:
Mah, stiati ca in Romania ziua mamei se sarbatoreste in prima duminica a lui mai? Cica e lege votata de Parlament in 20?? Asa ca anul asta ziua mamei e pe 6 mai si nu pe 8 martie asa cum ne obisnuisem
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Luy.. ramasei cu raspunsul in gand...
Si mie mi se pare OK sa-si ia desenul acasa... dar nu pe furis
=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui Roxana_G Nu sunt prea sanatoase floricelele...si ingrasa . |
Pai d'asta sunt atat de savuroase Si din cand in cand e voie sa mai scapi si pe langa drum
=====================
carpatina spune:
citat din mesajul lui Sabina fetelor, continuati, ca eu am analize ok, sunt cica doar in sevraj de cortizon si n-am ce face, decat sa stau linsitita si sa astept sa treaca. |
Pana la urma n-ai rezistat cu laudatul ala!
Bravo, ma bucur tare de vestile tale!
=====================
mandarinutza spune:
Luy, le-am scris organizatorilor si mi-au raspuns ca pentru spectacolul urmator vor vinde doar 10 bilete/persoana. Un nr foarte mare, jumatate din bilete le-au fost date sponsorilor intrucat ii ajuta cu costurile organizarii. Oricum tataie s-a ambitionat si data viitoare vrea sa se duca devreme cu scaunelul. Tataie mi-a zis insa ca s-a suparat ca erau multe mamici cu bebici care au stat la coada peste o ora si nu s-au ales cu nimic.
Foarte frumoasa initiativa cu floraria!
Sabina, ma bucur ca sunt analizele ok!
Roxana_G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai d'asta sunt atat de savuroase Si din cand in cand e voie sa mai scapi si pe langa drum ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Eu sunt mai mult pe langa drum decat pe drum...la capitolul asta.
Roxana_G spune:
Eu sunt sucita rau, nu mai schimb gradi. Maine merg oricum la lectia de engleza si o sa prin educatoarea sa o mai pisalogesc. Nu stiu ce sa inteleg. Andrei recunoaste toate literele mari si multe din cele mici, desparte in silabe, face adunari si scaderi simple, dar...nu stie anotimpurile alea afurisite. Tot le incurca. Itivorbeste si el despre corpul omenesc, despre circuitul apei, despre animale, dar cand incepi cu anotimpurile e pauza. Pana la facultate sper sa le invete.
Apropos de engleza, am fost saptamana trecuta la Eka la raportul de progres si am auzit numaide bine. Ceea ce remarcasem si eu. Cred ca am cam exagerat eu cu pretentiile in ultima vreme.
Joi mergem si la oftalmolog sa vedem cum stam cu strabismul si ce mai e de facut.
Si daca tot sunt la sectiunea stiri, pentru cei care il stiau pe Andrei pe post de Harry Potter, ei bine, l am tuns. Ne pregatim pentru 34 grade in Tailanda.
Gata, ma retrag si eu. Sunt inca in proces de predare, opisuri si instructiuni. Plus destule de rezolvat in partea cealalta. Abia astept concediul. Noapte buna sa aveti!