Politicieni care ne plac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui marius

Cei buni sunt in general mai in spate. Am si eu o slabiciune pentru profesionistii implicati in politica strict pe competenta lor profesionala.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

cum ar fi de exemplu ...?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Varujan Pambuccian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Imi placea Becali....suflet bun,chiar daca un pic hahalera.Om dintr-o bucata...acu` ca s-a cuplat cu Udrea.......asa am auzit....bleah.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Nicusor Dan...in cercul meu de prieteni de la Bucuresti e un nume des vehiculat, acum din ce am citit despre el, pare "altceva" decat peisajul asta monoton al politicii romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Monica Macovei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Maria Grapini

www.youtube.com/watch?v=iqDHf-teYCM&feature=related" target="_blank">Maria Grapini??????
Mai avem putin si-l propunem si pe Voiculescu pe lista ...

Ce imi place la ea este faptul ca, din cate stiu, nu "s-a realizat" prin politica precum multe doamne din politica noastra carora, daca le iei functia, nu mai au nimic (decat ceea ce au acumulat datorita acelei functii).

Iar lista este deschisa si ma astept ca fiecare este constient de faptul ca preferintele pot fi foarte diverse si chiar opuse cumva cu ale lui. Si ce daca cineva il place pe Voiculescu? Va trebui sa se abtina de la a se exprima pentru ca nu altii nu il plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lavinia Sandru, intr-o oarecare masura.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_ana spune:

Si mie imi place Lavinia Sandru. Vorbeste frumos, si pare o doamna dezghetata. In rest... sunt dezamagita de toti. Parca Prigoana Jr. Promitea ceva, dar are mult de lucru pana departe

Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mie mi se pare ca Raluca Turcan este cu mult superioara ca prezenta feminina si ca mod de a dialoga celei a Laviniei Sandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Monica Macovei
Cristian Diaconescu
Daniel Daianu

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

Mie mi-a placut mult de Claudia Boghicevici.

Nu i-am urmarit activitatea politica, insa am intalnit-o in Saptamana Alaptarii. Am ramas cumva uimita ca mai exista astfel de oameni. In tot timpul intalnirii si-a luat notite iar la sfarsit a sintetizat foarte fain toate intrebarile si observatiile din public. Si a parut real interesata de tot ce s-a discutat acolo, venise cu temele facute [spre deosebire de alti participanti, inclusiv unii din Ministerul Sanatatii care erau pe dinafara], stia foarte clar ce si de ce discutam.

Stiu ca asta ar trebui sa fie norma, nu ceva deosebit, dar avand in vedere ca norma, la noi, e mai degraba alta, femeia asta mi s-a parut cu capul pe umeri si implicata. Pana la urma, cam ce imi doresc eu de la un parlamentar .

Mergi la inceput