Nasterea la Arcadia - Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Melise scoatem motatele.
Dada primul dintisor iesit la fetita aceea a fost caninul de sus, si mai stiu inca 2 bebici carora le-au iesit inainte de lateralii de sus caninii:)...si nu fac confuzie pt ca lucrez in domeniu. Estela deocamdata are 2 dintuci si ea de vreo sapt nu mai doarme bine noaptea, se tot foieste si vrea sa suga uneori si din jum in jum de ora...mi-e destul de greu si sper sa fie de la dinti schimbarea asta de comportament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Nastere usoara Melise, asa cum simti si in bebe papacios si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

MELISE nastere usoara si bebe mancacios!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Sper sa fi nascut, MElise...iar acum sa stai cu un molfaici mic la tzitzi

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza si de la noi

Ne-am trezit dimi, totul ok, l-am schimbat de scutec si apoi am avut putina treaba in bucatarie. Dupa aprox 2 ore, merg sa-l schimb de hainele de noapte, cand sa-i sau jos pijamaua, era plin de bube, pe maine si pe piept , bubitele sunt maruntele si rosii si sunt asa in palcuri, nu pe toata suprafata.
La 7:30 nu avea nimic....ce s-a putut intampla in 2 ore???
Sa fie de la morcov, ieri a fost a 3 zi, de ce azi?
E periculos merg la dr cu el??
Sunt total debusolata...

L-am dat cu crema , astept sa vad vreo ameliorare..

Precizez ca salopeta de noapte era noua, spalata dar nu o mai folosisem, nu era stramta pe el ca e de 18 luni, eu am mancat piept de pui la gratar cu salata de capia copti, o felie da tarta cu branza facuta de mine si asta noapte i-am dat 1,5 ml nurofen.

Ii mai dau sa manance piureuas astazi sau opresc..

Offf Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

offf Clau sigur s-a iritat de la ceva ca alergie la ce sa faca oare, ca nu ai mancat nimic asa ... alergen.Si eu am patit asa cu micuta mea cand credeam ca are rujeola si doctorita de fam mi-a recomandat sa ii dau o lingurita de calciu sau , mai este un medicament Zirtec sub forma de picaturi. Sper sa nu fie asa grav, dar mai asteapta sa vezi cum se manifesta.De exemplu a mea dupa ce a facut febra i-a aparut o eruptie pe piele si doctorita zicea ca ar fi cauzata chiar de febra. Acum fiecare e diferit... Bafta si sanatate micutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Cami

Intre timp l-am dat cu stelatopia si s-a calmat, se vad doar bubitele, nu-l mananca,el e vesel....nu i-am dat la 10 piureul de legume...temperatuta nu a avut si nici nu are..

Nu stiu ce zbenguiala a tras cu taicasu, dar nici de la ce au aparut ,tind sa dau vina pe haina...

Gata , in concluzie, inainte de vizita lunara la doctor ii ies bubite si face iritatie la gat,asta asa ca sa par eu bad mom.

Plecam la plimbare si sa dam cda de tortulet, maine facem juma de an

Poop la mamici, burtici si strunfi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

CLAUDIA cine mananca tortuletul ? mami?
Noi am fost aseara in club am fost invitati la ziua cuiva ,m-am inspaimantat ce am vazut acolo ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata

Claudia nici nu stiu ce sa zic... sper sa va treaca bubitele.
Iulia, da ce ai vaut acolo mami?

Melise, asteptam vesti bune !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Poftim la capitol nou

Mergi la inceput