Nasterea la Arcadia - Iasi (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Buna seara si de la noi
Am fost si noi afara , bb D a dormit si apoi s-a trezit si l-am ridicat un pic mai sus. Mama cu care ies la plimbare are o fetita de un an si o luna, ea cica impingea carutul lui David si asta se tragea sus sus sa o vada, daca ii vedeai fatuca

Majoritatea din noi maine sarbatorim prima zi a mamei oficiala

Nico legat de wrap aici gasesti info http://sling.ro/, este si forum, pui intrebarea sau trimiti mail, Diana o cheama pe fata si e scumpete

O seara frumoasa!!!

Mami fericita de David 12.09.11

Se "arunca " la gagici mai mari ca el ,ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

[quote]citat din mesajul lui Simonik21

Curaj Melise...azi sa fie ziua norocoasa!! Tinem Pumnii!!!

Mamica fericita de Stefan Darius 15.02.2012

Simonik ce mai faci? Ce-ti face bebele ? Cum te descurci ?

Buna Nico! Pai ma descurc...am trecut de stadiul de acomodare eu cu el si el cu mn...ia f bn in greutate pt k este f mancacios...pana acum nu a facut colici si sper sa nu faca. Sapt viitoare, joi, pe 15 cand face o luna, il botezam si samai ies si eu afara cu el, poate s a mai incalzi.
La tine cu merge, mai ales k ai si facultate?

Mamica fericita de Stefan Darius 15.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

asa e KATY, e f placut in grupul pe facebook dar aici ...e mai de suflet pt mine
MELISE ce faaaaaaaaci?
diamaria, cum e cu bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

buna ttuturor!am intrat cu greu d pe tel. Sa va urez La multi ani de 8martie, multa seninatate si o primavara frumoasa.noi suntem aici de o saptamana si e ok.stam la curte,avem o gradina mare si cum vremea ne permite(peste 25grade la soare)facem plimbari lungi.Claudia a trecut la un somnik pe zi.doarme intre 2-4h, dimi se trezeste la 7-8 iar seara adoarme pe la 10.sta in premergator si face cativa pasi sustinuta.nu am reusit sa citesc cap asta pt ca se incarca greu pag dar le urez noilor mamici crestere usoara si incredere in ele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

buna ttuturor!am intrat cu greu d pe tel. Sa va urez La multi ani de 8martie, multa seninatate si o primavara frumoasa.noi suntem aici de o saptamana si e ok.stam la curte,avem o gradina mare si cum vremea ne permite(peste 25grade la soare)facem plimbari lungi.Claudia a trecut la un somnik pe zi.doarme intre 2-4h, dimi se trezeste la 7-8 iar seara adoarme pe la 10.sta in premergator si face cativa pasi sustinuta.nu am reusit sa citesc cap asta pt ca se incarca greu pag dar le urez noilor mamici crestere usoara si incredere in ele

www.facebook.com/media/set/?set=a.216246255109770.54840.100001731918897&type=1&l=2e8787e5b1" target="_blank">Poze Claudia

multumim de urari oiyoy ! la multi ani si tie de 8 martie ! ce fain ca aveti 25 C ,vrem si noi ! poop la mamica si la fetita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

neataza dragelor si la multi ani pt astazi
oiyoy, ce surpriza placuta, ne bucuram k totul e ok, dar curte? 25 grade?intorci cutitul in rana pe aici,venim si noooi
MELISE..cred e clar
MAMICI, VA DORESC O ZI MINUNATA!

Mergi la inceput

La multi ani de 8 martie dragi mamici si burtici Sa aveti o primavara frumoasa alaturi de cei dragi !
Oare MElise a nascut pe 7 sau pe 8 martie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

La multi ani mamicilor!
Sa fiti fericite, sa aveti o primavara frumoasa pe care sa o pastrati in suflet tot anul !

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

La multi ani si de la noi!!!
O primavara frumoasa, cu multe impliniri alaturi de puiutii nostri

Fetele noi azi am papat morcovel , adica am facut un piureuas de morcovel si un morcovel fiert langa.Ne-am autodiversificat
I-am dat intai morcovelul,l-a luat in mana s-a uitat la el si l-a aruncat, apoi am trecut la lingurita, a fost simpatic, uneori chiar deschidea gura, dar nu ca ar fi fost bun morcovul ci ca sa roada lingura , la final am savarsit totul intr-o mare mizerie, cred ca trebuie sa-i fac baie
Oiyoy fericit-o 25 grade

La multe lunite la bebei MAIA de Lena si IOAN de Nico

PS. Am slabit 1 kg de luni si pana dimi , dar tot obeza la grasime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

La multi ani si de la noi!!!
O primavara frumoasa, cu multe impliniri alaturi de puiutii nostri

Fetele noi azi am papat morcovel , adica am facut un piureuas de morcovel si un morcovel fiert langa.Ne-am autodiversificat
I-am dat intai morcovelul,l-a luat in mana s-a uitat la el si l-a aruncat, apoi am trecut la lingurita, a fost simpatic, uneori chiar deschidea gura, dar nu ca ar fi fost bun morcovul ci ca sa roada lingura , la final am savarsit totul intr-o mare mizerie, cred ca trebuie sa-i fac baie
Oiyoy fericit-o 25 grade

La multe lunite la bebei MAIA de Lena si IOAN de Nico

PS. Am slabit 1 kg de luni si pana dimi , dar tot obeza la grasime

Mami fericita de David 12.09.11

Multumim

Mami fericita cu Ioan Gabriel

Mergi la inceput