Nasterea la Arcadia - Iasi (35)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Buna seara si de la noi Am fost si noi afara , bb D a dormit si apoi s-a trezit si l-am ridicat un pic mai sus. Mama cu care ies la plimbare are o fetita de un an si o luna, ea cica impingea carutul lui David si asta se tragea sus sus sa o vada, daca ii vedeai fatuca Majoritatea din noi maine sarbatorim prima zi a mamei oficiala Nico legat de wrap aici gasesti info http://sling.ro/, este si forum, pui intrebarea sau trimiti mail, Diana o cheama pe fata si e scumpete O seara frumoasa!!! Mami fericita de David 12.09.11 |
Se "arunca " la gagici mai mari ca el ,ai?
Simonik21 spune:
citat din mesajul lui Nico_A [quote]citat din mesajul lui Simonik21 Curaj Melise...azi sa fie ziua norocoasa!! Tinem Pumnii!!! Mamica fericita de Stefan Darius 15.02.2012 |
Simonik ce mai faci? Ce-ti face bebele ? Cum te descurci ?
Buna Nico! Pai ma descurc...am trecut de stadiul de acomodare eu cu el si el cu mn...ia f bn in greutate pt k este f mancacios...pana acum nu a facut colici si sper sa nu faca. Sapt viitoare, joi, pe 15 cand face o luna, il botezam si samai ies si eu afara cu el, poate s a mai incalzi.
La tine cu merge, mai ales k ai si facultate?
Mamica fericita de Stefan Darius 15.02.2012
gravidacori spune:
asa e KATY, e f placut in grupul pe facebook dar aici ...e mai de suflet pt mine
MELISE ce faaaaaaaaci?
diamaria, cum e cu bebe?
oiyoy spune:
buna ttuturor!am intrat cu greu d pe tel. Sa va urez La multi ani de 8martie, multa seninatate si o primavara frumoasa.noi suntem aici de o saptamana si e ok.stam la curte,avem o gradina mare si cum vremea ne permite(peste 25grade la soare)facem plimbari lungi.Claudia a trecut la un somnik pe zi.doarme intre 2-4h, dimi se trezeste la 7-8 iar seara adoarme pe la 10.sta in premergator si face cativa pasi sustinuta.nu am reusit sa citesc cap asta pt ca se incarca greu pag dar le urez noilor mamici crestere usoara si incredere in ele
iulia_iulia spune:
citat din mesajul lui oiyoy buna ttuturor!am intrat cu greu d pe tel. Sa va urez La multi ani de 8martie, multa seninatate si o primavara frumoasa.noi suntem aici de o saptamana si e ok.stam la curte,avem o gradina mare si cum vremea ne permite(peste 25grade la soare)facem plimbari lungi.Claudia a trecut la un somnik pe zi.doarme intre 2-4h, dimi se trezeste la 7-8 iar seara adoarme pe la 10.sta in premergator si face cativa pasi sustinuta.nu am reusit sa citesc cap asta pt ca se incarca greu pag dar le urez noilor mamici crestere usoara si incredere in ele www.facebook.com/media/set/?set=a.216246255109770.54840.100001731918897&type=1&l=2e8787e5b1" target="_blank">Poze Claudia |
multumim de urari oiyoy ! la multi ani si tie de 8 martie ! ce fain ca aveti 25 C ,vrem si noi ! poop la mamica si la fetita !
gravidacori spune:
neataza dragelor si la multi ani pt astazi
oiyoy, ce surpriza placuta, ne bucuram k totul e ok, dar curte? 25 grade?intorci cutitul in rana pe aici,venim si noooi
MELISE..cred e clar
MAMICI, VA DORESC O ZI MINUNATA!
iulia_iulia spune:
La multi ani de 8 martie dragi mamici si burtici Sa aveti o primavara frumoasa alaturi de cei dragi !
Oare MElise a nascut pe 7 sau pe 8 martie ?
Nico_A spune:
La multi ani mamicilor!
Sa fiti fericite, sa aveti o primavara frumoasa pe care sa o pastrati in suflet tot anul !
Mami fericita cu Ioan Gabriel
claumarcoci spune:
La multi ani si de la noi!!!
O primavara frumoasa, cu multe impliniri alaturi de puiutii nostri
Fetele noi azi am papat morcovel , adica am facut un piureuas de morcovel si un morcovel fiert langa.Ne-am autodiversificat
I-am dat intai morcovelul,l-a luat in mana s-a uitat la el si l-a aruncat, apoi am trecut la lingurita, a fost simpatic, uneori chiar deschidea gura, dar nu ca ar fi fost bun morcovul ci ca sa roada lingura , la final am savarsit totul intr-o mare mizerie, cred ca trebuie sa-i fac baie
Oiyoy fericit-o 25 grade
La multe lunite la bebei MAIA de Lena si IOAN de Nico
PS. Am slabit 1 kg de luni si pana dimi , dar tot obeza la grasime
Nico_A spune:
citat din mesajul lui claumarcoci La multi ani si de la noi!!! O primavara frumoasa, cu multe impliniri alaturi de puiutii nostri Fetele noi azi am papat morcovel , adica am facut un piureuas de morcovel si un morcovel fiert langa.Ne-am autodiversificat I-am dat intai morcovelul,l-a luat in mana s-a uitat la el si l-a aruncat, apoi am trecut la lingurita, a fost simpatic, uneori chiar deschidea gura, dar nu ca ar fi fost bun morcovul ci ca sa roada lingura , la final am savarsit totul intr-o mare mizerie, cred ca trebuie sa-i fac baie Oiyoy fericit-o 25 grade La multe lunite la bebei MAIA de Lena si IOAN de Nico PS. Am slabit 1 kg de luni si pana dimi , dar tot obeza la grasime Mami fericita de David 12.09.11 |
Multumim
Mami fericita cu Ioan Gabriel