URGENT SANGE AB IV POZITIV IN TIMISOARA

URGENT SANGE AB IV POZITIV IN TIMISOARA | Autor: mcrmiki

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
O prietena de-a noastra are nevoie URGENT pentru fiul ei de 14 ani, de sange grupa AB IV pozitiv deoarece a fost diagnosticat cu leucemie si nu gaseste donatori cu aceasta grupa. Mama baiatului ne-a rugat sa transmitem acest mesaj tuturor cunoscutilor. Ii rugam pe cei ce pot ajuta cu donatie de aceasta grupa de sange, sa trimita un raspuns pe mail, pentru a le da detali unde pot dona pentru baiat. In prezent baiatul se afla internat intr-un spital din Timisoara.
Fam. Craiovan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

ati incercat sa dati anuntul pe facebook? cred ca merita incercat...

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Sunt mai multi prieteni care au luat initiativa si am inteles ca au dat anuntul si pe facebook. Am inteles ca baiatul trebuie sa primeasca zilnic sange si ca au gasit cativa donatori si pana luni are sange.
Giulia, multumesc oricum de idee.
Mail-ul meu este mcrmiki@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

draga mea, pot dona si cei cu 0 pozitiv, pt ca grupa O este donator universal.

dau si eu anunt in gasca si pun si la cei de la pro vita care-s f faini si ajuta repede.

Mergi la inceput

Multumesc pt. pont, am sa intreb de gruipa 0. Si eu stiam ca, grupa 0 este compatibila cu toate grupele, dar m-a luat prin surprindere acest caz, incat nu m-am mai gandit si am transmis exact mesajul parintilor. Mi-a raspuns deja o fata din Arad care are aceasta grupa si vor lua legatura cu ea parintii copilului.

Mergi la inceput

Momentan s-a gasit sange pentru baiat si nu mai este nevoie, sper sa se faca bine cat mai repede. Rog administratorii sa stearga subiectul.
Multumesc pentru raspunsuri si pt. ajutor. Va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput