Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40
Raspunsuri - Pagina 19
J.D. spune:
Anca, eu nu cred ca ai cum sa ratezi momentul in care ti se rupe apa. Dus ai voie sa faci, binenteles. Exista camere de travaliu care au dusuri, si chiar ajuta la atenuarea durerilor.
Dara, eu in locul tau cred ca ii ziceam vre/o 2 soacrei de nu se vedea. eu m/am certat rau cu a mea cand a fost in vizita la cateva luni dupa ce s/a nascut Finn. De atunci e blanda ca un miel, dar a pus/o si fi/sau al punct. Mai ai putin si vor trece si durerile. Incearca sa te odihnesti mai mult si mai ales sa nu te stresezi.
Haydee, la mine va veni maica/mea. Pe soacra nu o primesc oricum. Si daca vine in vizita va sta la hotel, nu cu noi in casa. Macar maica/mea e mai destupata la minte si nu ar face nimic din ceea ce eu nu vreau. eu am nevoie sa stea cineva cu Finn cat sunt eu in spital si cu bebe 2 ore macar sa pot petrece ceva timp numai eu cu Finn.
Happy, vesi naste de mucenici! Sa/ti pui sotul sa bea 40 de pahare de vin! al meu s/a imbatat din 2 beri dupa ce l/am nascut pe Finn. era asa de obosit, stresat, nemancat. Cea mai tare faza a fost cand a venit un prieten sa/l ia de la spital si l/a gasit in statia de tramvai cu chilotii mei in mana si un pachet mare de tampoane speciale pt lauza. Macar erau niste chiloti tanga draguti.
Amy, bebeloi sa fie sanatos ca asta e cel mai important.
Monna, gandeste/te ce bebe cu personalitate puternica ai! Deja face numai ce vrea el. Nu/ti face probleme si odihneste/te inainte de operatie.
Tala, abia astept sa vorbeasca si Finn si sa/mi zica diverse. Deocamdata nu leaga pea multe cuvinte, mai ales ca este expus la 3 limbi in fiecare zi. Dar ma pupa si ma imbratiseaza cum ma prinde. Cel mai mult imi place dimineata cand se trezeste si ma trezeste soptindu/mi la ureche AIO, AIO. Aio pe limba lui e lapte. Daca vede ca nu ma ridic incepe si ma pupa.
Finn Constantine 15.10.2009 si 32+ Euan Tudor
carstea spune:
HAPPYLICA,eu la Rares nu am avut contractii sau dureri inainte de a se rupe apa.Imi aduc aminte ca ma asezasem pe vine sa iau ceva dintr-un sertar si atunci s-a intamplat.Poate si pozitia a provocat ruperea membranelor.Nu stiu.FELICIRARI PT BEBE GRASUNEL.
Eu sunt aici in umbra ,va citesc dar am o stare nasoala .
Astept grupulu bu-hu -hu.
Dana esti foarte tacuta.Mai zi un banc
happylica spune:
dara, dopegyt mi-a dat. 1/zi (jumate de pastila dimi, jumate seara)
AMR
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
J.D. tare sotul tau cu chilotii si tampoanele in statia de tramvai . Hai ca acusica incepe si Finn sa vb si atunci sa te tii... o sa-l rogi sa mai si taca
Chito las-o mai usurel ca nu te fugareste nimeni... ai vb tu cu bebe sa colaboreze dar totusi... incet incet ca e timp
Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei
AMR: who knows????
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carstea Eu sunt aici in umbra ,va citesc dar am o stare nasoala . Astept grupulu bu-hu -hu. POZE Rares(7 mai 2007) Filmulet Un anisor |
sa treaca starea nasoala
le: oare proaspetele mamici ce mai fac?
chitosenia spune:
Monna stiu ca nu e competitie maraton, dar asa se intampla la noi ..am o zi linistita si urmatoarea o tin lunga.... mama si bunica mea stau destul de aproape una de alta..si daca ajung la una clar nu o pot sari pe cealalta.
Bebe e de comitet stiu ca pot conta pe el sa o inteleaga pe mami si sa o sprijine.
Mamica de Bu minunat si de strengar +34
happylica spune:
chito, mergi la biserica cu cele 6 colivi? matusa mea asa merge pt mama ca eu nu reusesc. cica 6 sambete la rand.
AMR
varsta bebelusei Alexia
dara76 spune:
Happy, oricum nu mai ai mult si ma gandesc ca va functiona tratament. Sa stii ca si mie imi creste tensiunea treptat treptat de la 9 cu 6 acum sunt pe la 11-12 cu 7. 14 cu 9 e treapta cea mai light. Urmareste totusi dureri in dreapta sus, gen pe la ficat si daca mai ai vreo analiza de facut, fa si un sumar de urina, sa vezi daca-s proteine, macar ca idee. Oricum nu prea conteaza major ca mai ai putin de tot, esti la termen, oricum...Si o sa functioneze medicatia.
Toate cresc spre final, si glicemia, si tensiunea, si coagularea.
Va multumesc pentru incurajari, am adunat eu asa pareri din toate partile si mi s-a parut ca nu-s suficient de tare sa nu ma sperii ca nasca mai devreme cand ma doare burta, cand am contractii, etc. Pe de alta parte azi am bantuit 3 ore si cand am ajuns pe la maica-mea pt. o reteta, m-a secat la cap sa stau potolita, sa nu ma mai misc, sa nu nasc ca ea mai devreme (la 32 saptamani). Capu' meu e cam vraiste la fazele astea :P - ca eu le-am avut aproape pe toate (riscurile) de la prematuritate si nealaptare, si obezitate, si diabet, etc. si nu vreau sa treaca si bebica prin toate astea.
33+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
monna3 spune:
Cuscraaaaa... hai, fruntea sus si curaj ca va fi bine, o sa vezi. Bebica se va naste pe 3 aprilie si va fi sanatoasa tun, nu te mai gandi la prostii