Strengari de 2012-Hai Gabriela!Hai Maria Elisa! 40

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

Tala sa stii ca exact asta intentionez si eu sa impun: orice ajutor e bine venit, atata timp cat asta nu presupune sfaturi despre cum sa am grija de copil. In rest, gatit, curatenie, calcat, cu placere

Unul din motivele pentru care l-am luat pe tati la cursul de puericultura si pentru care i-am dat sa citeasca diverse articole de pe net, a fost si acela ca in cazul in care ajung la dispute gen: "cum sa nu pui caciulita la copil in casa?", sa mai am pe cineva care sa sustina acelasi lucru ca mine; iar cand acela e fiul ei, parca accepta mai usor.

32+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Haydee

Tala sa stii ca exact asta intentionez si eu sa impun: orice ajutor e bine venit, atata timp cat asta nu presupune sfaturi despre cum sa am grija de copil. In rest, gatit, curatenie, calcat, cu placere

Unul din motivele pentru care l-am luat pe tati la cursul de puericultura si pentru care i-am dat sa citeasca diverse articole de pe net, a fost si acela ca in cazul in care ajung la dispute gen: "cum sa nu pui caciulita la copil in casa?", sa mai am pe cineva care sa sustina acelasi lucru ca mine; iar cand acela e fiul ei, parca accepta mai usor.

32+, cu

Buna miscare, Haydee! Sa se certe cu fisu' . Si eu il bagam/bag la inaintare pe al meu, desi nu prea era vorba de cearta, dar au fost discutii. Conteaza f f mult ca sotul sa te sustina in modul tau de a creste copilul.

Irina, 33+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

am venit... din pacate nu vom incerca sa-l intoarcem pt ca e cam riscant din mai multe puncte de vedere: e deja prea jos, are un piciorus in jos si placenta anterioara si a zis dr ca e foarte riscant mai ales ca am si colul foarte scurt. sfatul lui a fost sa asteptam si o sa facem cezariana cat mai aproape de termen. dar daca mi se rupe apa sau incep contractiile regulate sa anunt imediat si sa merg la spital pt ca sunt foarte mici sansele ca bebe sa se intoarca in timpul travaliului din cauza pozitiei. deci cezariana scrie pe mine, acu sa vedem si cand o fi, dar cred ca atunci cand va hotari piticul ca e gata sa vina pe lume.
vedem joia viitoare ce va mai fi la control.

ce e interesant e ca azi sunt mai slaba cu un kg fata de ieri , poate si pentru ca n-am mancat decat dimineata putin si n-am baut prea multa apa... dar e fun sa vad ca mai si scade greutatea nu numai creste
tensiunea era iar cat casa, normal ca iar m-au luat emotiile

Monica, fericita 37+ cu Cezar-Andrei

AMR: who knows????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna...revin si eu... sper sa ma reprimiti

Meg...sunteti superbi amandoi..
Gabriela.... bafta multa...nastere usoara si sanatate si tie si bebelinei...recuperare rapida si mult laptic..
Monna... sper sa fie totul bine....asteptam vestile de joi...

Despre noi.... suntem bine, asa cat poti fi la 32 de saptamani.... bebe e f miscacios.....marti avem morfologia de trim 3 si vedem aatunci care-i treaba... O intrebare am ...eu iau elevit...si de cand am inceput sa iau...adica din decembrie am inceput sa ma ingras.... am mai citit si pe net si cica chiar ar ingrasa.... voi ce stiti? oricum n-am luat chiar mult in greutate...am 11 kg pana acum...dar eram curioasa.....

Multa bafta tuturor si week-end placut

31+ Tudor - Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Las si eu cateva agitate pt gabriela, sa ai o fetita sanatoasa si norocoasa, sa ai parte de recuperare rapida si sa ne dai vesti despre voi cat de repede poti
Cand reusesti sa scrii am sa te rog sa-mi spui si mie cum a fost cu banutii dati pe ici pe colo, cand si cum i-ai dat, unde ai stat.
Hai Gabriela
monna, pana la urma sa fie Andi bine sanatos, ca tu ne demonstrezi zilnic prin starea ta mereu optimista ca esti o femeie puternica asa ca te vei recupera repede chiar si dupa ceza Te pomeni ca e un berbecut ambitios si de asta schimba planurile

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

meg esti superwoman. eu nu ma mai misc de acu prea mult ca-s varza, dara sa mai topai! bravoo!
Tala deja simte baiatul tau ceva, stai sa vezi mai departe! Apropo, ce mult semanam la gandire si atitudine.
Dara soacrele de tipul asta sunt sablon, draga mea. Ele n-au avut..., n-au simtit..., n-au fost...
Haydee, nu vrei tu sa incerci mai bine varianta solo? De ce te complici cu soacra cand cel mai bine va e singuri in casa voastra?!
Monna sa faci ce-i mai bine pentru bebe. Macar ai vrut sa incerci...

Eu am fost la eco in seara asta si bebeloi are apx 2800 g, maine incheiem 35 sapt si avem si o programare de cezariana in jur de 29 martie, +/- 1 zi, nu e exact. Eu sper totusi sa nu trec de 29, mai ales ca bebe e dezvoltat de 36 sapt acum. Placenta usor imbatranita dar nu grav, e ok.Ce observ insa ca nu mai are activitate asa puternica ca saptamanile trecute. Poate nu are loc...
Oricum am luat cam 12 kg pana acum caci mananc destul si in sarcina asta am mancat numai glucide, paine, si cartofi la greu.
Ah! sa nu uit: azi nu numai o mana avea pe ochi ci ambele, si n-a vrut nene deloc sa le dea jos. Deci, fatuca... pauza

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Dorina multumesc, dar nu sunt eu chiar atat de puternica cum par . De berbecut ce sa zic... oare va fi berbecut? Cred ca va fi un pestisor cu temperament de berbecut ca nu cred ca mai ajungem pana pe 21 la cum evolueaza dilatatia si colul

Mergi la inceput

danaela ma bucur ca sunteti ok . De elevit nu stiu ce sa-ti spun...
Amy bravo pt vestile bune! Se pare ca baieteii strengari sunt putin mai dolofanei decat fetitele, sa fie ei sanatosi. Deci trecem in listuta 29 martie la ceza si daca e cazul mai modificam dupa aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Monna, poti trece doar sa nu vina mai repede, in principiu asta e data.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
35 Victor Gabriel

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Dia, pai macar eu o sa lucrez acasa, in principiu e un avantaj. Altfel si stresul poate fi mare, ca iti vine sa te duci la bebe, nu sa lucrezi.

Buburuza, da, si pe mine ma frustreaza asta cu miscarea, de-aia am mai si compensat cu scrisul pe forum – oscilez intre a trage de mine si teama ca daca totusi fac rau. Nu conteaza ca ma doare pe mine, mai greu tolerez frica :)

Tala, ziceam ca na, sa fiu pozitiva, sa nu zic ca daca ma doare mi-e teama sa nu nasc mai devreme :) La mine asta e in cap asocierea cu durerea – ceva gen durere = pericol. Ca altfel nu-s atenta la ea in sine ca durere.

Haydee, Irina, asa am facut si eu, l-am informat si pe sot. Noroc ca oricum de fel nu am probleme sa nu ma sustina, asa am facut amandoi de la inceput, ne-am sustinut in fata parintilor.

Wow, Monna, ce vesti, ce intoarcere radicala de situatie! Si a mea e cu un picior pe la cap si am placenta anterioara. Cred ca si ei isi dau seama ca tensiunea e de la emotii. Eu pe la sfarsit am citit despre chestia asta ca se poate slabi nitel. Oricum e un bun loc pentru cezariana totusi, alte metode, esti unde-s stiinta si conditiile cele mai avansate din lume. Si acolo nu cred ca tipa cineva la tine, o sa te recuperezi repede.

Amy, asa e, ai dreptate, n-o descopar acum pe soacra-mea, dar pana acum tineam mai usor distanta (si nici nu eram hormonala), acum mi-e mai greu ca vreau sa fie implicata in viata bebicai, ma gandesc ca asa-i sanatos pentru bebe (sper). Si atunci mi-e mai greu sa tin aceeasi distanta, pana acum nici nu ne sunam sa vorbim, ne vedeam doar live in vizite, acum a prins curaj dintr-o data, parca a capatat cumva drepturi mai mari (in viziunea ei). Ai luat in greutate cat e recomandat, e foarte bine.

33+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput