Strugurasi de Sept-Oct 2011 *42*
Raspunsuri - Pagina 6
anca_toma spune:
Ce baieti mari cum au ei dintisori . gingiutele.
Apropo de targuri mai e si Baby boom de pe 29 martie pe 1 aprilie la Romaero
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
May3 spune:
oana, diclofenac unguent si cald in zona.
sa treaca repede
intrebare: la cat timp schimbati biberoanele si tetinele?
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 intrebare: la cat timp schimbati biberoanele si tetinele? |
cica pe la 2 luni ar trebui schimbate tetinele, dar daca folosesti alternativ tzatza si bibe se dubleaza cantitatea de timp¿ sau se tripleaza daca-i dai din ambii sani
Noi inca n-am schimbat, dar folosim 2-3 biberoane alternativ...
LenaC spune:
Neata
http://m.adevarul.ro/a/magazin_de_duminica/sanatate/Siropuri_de_tuse_interzise_copiilor_0_266373750.html
anca_toma spune:
Si noua ne creste ceva : parul .De ieri am observat ca se indeseste usor, usor.El fiind blond m-am prins mai greu.Cat de curand scapam la clamite(glumeam amar).
Meniul zilei: banane prajite.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
May3 spune:
Racheel, nu toate siropurile sunt presupuse daunatoare. ai citit articolul? :D
vad ca e o tendinta de a se exagera un pic ca sa nu-i dam nimic copilului. totusi... daca nu existau medicamente muream si acum de ciuma si holera.
uite ca io ii dau de 5 zile sirop de tuse Eurespal, care btw nu-i pe lista, si de la el nu-mi mai tuseste copilul :D
JadeJador spune:
Baby Boom mie nu mi a placut , este cu mult sub Baby Expo
May , ce ati facut la dr ?
Rach , multumim
stai linistita ca nu a patit nimic Anastasia ca i ai dat siropul
_
de T 6+
oanaiasi spune:
May, din cate stiu eu eurespalul e homeopat, nu?
Eu am reusit sa ma ridic din pat. miam pus brau strans si mi am lipit spatele de sobica. acum e mai bine. soata a zis ca ma duce sa imi cumpere relax&tone. sa vad de se tine de cuvant. tot azi ma duc sa ii ridic blenderul de la e mag. am luat bosch cu minichopper, minitel si suport de perete.
fetele, felicitari pt dintii micutilor barbati!!!
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!