Strugurasi de Sept-Oct 2011 *42*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui abmariana

Jade aman diversificarea pana pe 15 cand va avea 6 luni si o sapt. E primul lui pas spre independenta, imi vine sa lacrimez cand ma gandesc. Mie mi-a placut enorm perioada aceasta cu alaptat exclusiv.
M-am gandit sa incepem cu radacinoasele, intai morcov, apoi morcov cu patrunjel, apoi morcov, patrunjel si telina. O sa introduc si dovlecelul, vreo 2-3 sapt ii dau doar legume. De la 7 luni introducem si fructele. Apoi nu mai stiu, am sa ma inspir de la voi.

Am vazut pozele cu T. N-am cuvinte sa exprim cat de tare imi place. Este superb!

Mamica de baietel minunat, Anton Daniel (7.9.11)

la fel si mie , diversificarea mi s a parut un pas f important si am inceput o cu mari emotii , nici acum nu mi vine sa cred ce baiat mare am
cand il vad cum deschide gurita la lingurita si plescaie cu placere , ma topesc toata
exact in aceasi ordine am inceput si noi , de azi am inceput cu fructele
da , voi cele care incepeti mai tarziu , sunteti in avantaj

multumim frumos pt complimente
aceasi parere o am si eu despre Anto

_

de T 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creola

Jade -pe diversificare .ro sunt retete gustoase pe categorii de varsta.

Mamica fericita de Maria Sarah (13.04.2005) si Elisa Rebeca (18.09.2011)

merci mult
maine o sa intru sa studiez

_

de T 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Unele legume trebuie fierte, nu facute la abur pentru a oferi mai mult fier
http://prodieta.ro/fierul-supliment-carenta-de-fier-alimente-bogate-in-fier/ (vedeti in tabelul de la sfarsit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui Creola

Jade -pe diversificare .ro sunt retete gustoase pe categorii de varsta.

Mamica fericita de Maria Sarah (13.04.2005) si Elisa Rebeca (18.09.2011)

merci mult
maine o sa intru sa studiez

_

de T 6+

Ca intrebai zilele trecute cand se poate introduce sfecla rosie in alimentatia copilului, am gasit pe site-ul recomandat de Creola:

Fiind o planta radacinoasa, cei mai multi medici recomanda introducerea ei în alimentatie în jurul vârstei de 7 luni. Principala temere este legata de eventualele substante nesanatoase de genul nitratilor, pe care le poate contine.
Însa, daca aveti o sursa de încredere care va poate furniza sfecla rosie, eventual bunica sau bunicul, puteti încerca sa o prezentati bebelusului chiar de la 6 luni.

Cu toate astea, recomandarea noastra ferma este sa discutati si cu medicul pediatru curant despre momentul introducerii sfeclei rosii în alimentatia copilului vostru.

P.S. Bebe T este bestial M-am delectat in seara asta cu zambetele lui si mai ales tale...pe care sincer, am tot urmarit sa le prind.

_

Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011

Vizitati Sifonierul Strugurasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

neata.

Sunt superbi Razvanel si bebe T..S-i mananci nu alta.
Ma uitam la Razvanel cum tine el canita singurel, sunt tare curioasa cum o sa reactioneze al meu ca el nu a baut din nimic altceva dect titi si bibe o data pe la o luna .Dar vedem noi.

Vroiam sa va intreb ceva.A mai patit cineva din fetele care alapteaza si le-a revenit CM ca in acea perioada bebe sa se trezeasca mult mai des noaptea?
O fi oare o coincidenta ca Iancu de vreo trei nopti s-a trezit din doua in doua ore sa manance.Dintii nu cred ca sunt ca nu plange ci doar ma striga ca vrea mancare.Si altceva nu stiu ce ar putea fi, puseu de 25 de saptamani nu cred ca este.

A si inca una.Bebeii vostri dorm cu suzeta noaptea?Al meu ziua sta cu suzeta si adoarme cu ea si apoi o scuipa , dar noaptea adoarme fara si nu o are deloc.Oare se trezeste ca cauta suzeta?Dar pana acum nu a vrut-o.FFF ciudata mintea bebeilor .

ne auzim mai tarziu.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

hayat parca ai filmat-o pe noa cu biberonul, da din picioare, misca capul, rade, tine sticla, da din maini...precis nu-s frati copii astia¿, e un scump, un simpatic si-un frumos Razvanel!

jadeeeeeeeeeee!! ma omori cu zambetul ala si fata aia de portelan! de bulane indesate sa nu mai zic numai la mezeluri ma gandesc cand il vad si de unde-i iei asa tzoale faine¿

may am vazut martisorul, numa bun de jumulit, pardon pus la piept. 2 kg minus¿ esti tare!

zicea cineva de umidificator,kora¿ e foarte ok si oala cu apa pe calorifer, problema-i cand copilul creste si si-o poate arunca in cap. noi avem de 5 ani, cu abur rece de la chicco si-l folosim su o singura spalare pe an

zubi ¿¿

racheel imi pare rau de esec, a vomat din stomac sau a dat afara cu limbuta¿

abmariana felicitari pt dintosul mic si scump

ieri, la 5 luni, am cantarit-o, are 7,68O, a pus f mult luna asta, deh, laptele praf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

sunt o mami HAPPY !
am un baiat vorbaret nevoie mare.
Ieri (1MARTIE !!!) a zis prima oara MA-MA !!! Si nu doar o data pt urechile mele ci de 2 ori sa auda si tati (care e acum bosumflat ca nu a zis tata )
Vorbaretu' lu' mama !

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

si-am pus un filmulet pe fb cu Noa razand in hohote...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
ma intrebam daca mai e vreun struguras la fel de matinal ca al meu. ora 6,00... maxim 6,30 suna cunoscut cuiva? e huhurez!!!!!
klau felicitari pentru "compliment"!
dbunny al meu nu are o regula la suzi. uneori doarme toata noaptea fara ea, alteori o mai cere. in zilele de maraiala o vrea mai mult. altfel, se joaca cu jucarelele.
jade, may sa stiti ca nu doar printesa lui rach nu vrea in brate. nici nazdravanul meu nu e prea mare fan de asemenea experienta. se maraie, misca continuu cand vine cineva si il ia in brate. el prefera "conversatiile" de la egal, sa stea in carut, tarc si sa isi stabileasca singur unghiul din care vrea sa priveasca. daca e in carut si s-a saturat de o anumita pozitie se suceste stanga/dreapta sa vad unde vrea, il mut si e din nou fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata,

intrebare pt ionela: ce inseamna ca un antibiotic e sigur in alaptare? Nu trece in lapte sau trece dar in cantitati mici?

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput