Strugurasi de Sept-Oct 2011 *42*
Raspunsuri - Pagina 20
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador hayat si ai fost cu R la dr ? i ai dat ceva pt alergie ? T cred ca a facut si el la dovlecel i au iesit pe picioare niste bubite ca niste intepaturi de tantari nu i am mai dat , vad ca i au trecut o sa l mai incerc peste cateva zile _ de T 6+ |
Uite, Razvan nu este alergic la dovlecel, insa, azi este a doua zi in care i-am adaugat putin dovlecel la morcov si patrunjel si a facut deja de 3 ori kk. Nu am fost cu el la medic.Am sunat-o pe pediatra, dar nu mi-a raspuns. Razvan si-a revenit sambata chiar bine , chiar si blandele alea(cum le descrii si tu), i-au disparut....nu i-am dat absolut nimic.L-am lasat doar in repaus digestiv, cat a vrut el.Pe urma, mi-a cerut singur sa ii dau sa pape.In total , a stat cu stomacelul linistit 6-7 ore.SI noi am zis ca o sa mai testam telina, acolo, spre 7 luni.
_
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
Vizitati Sifonierul Strugurasilor
JadeJador spune:
hayat pana acum nu i am dat nimic crud
legumele facute la abur , marul la abur sau copt , para la abur
de varsat mai varsa (lapte) dar din ce in ce mai putin
deja mi se pare neinsemnat
ps: el mananca 15 cutii de lapte pe luna
_
de T 6+
Hayat_Kh spune:
citat din mesajul lui JadeJador ps: el mananca 15 cutii de lapte pe luna |
_
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
Vizitati Sifonierul Strugurasilor
JadeJador spune:
seidana i am luat si eu azi lui T biscuiti de la Plasmon
scrie mare pe ei ca s fara gluten
tu zici ca au ?
sau tu cumparasei altceva ?
_
de T 6+
Creola spune:
Am facut o autostrada si am sters-o din greseala nervi cat China
Sa vedem ce imi mai amintesc:
OanaIasi- multumesc de reteta ,mi-am salvat-o si eu...deja salivez,eu o voi face maine(acum n-am branzica).Faina scula ti-ai luatsi mie mi-ar trebui una ,e foarte practica(am vazut-o si folosit-o la vara-mea)
Si rochiile de pe site sunt frumoase, si pe gustul meu...e inclus tva-ul la preul afisat?
Irinush- ce conteaza ca afara e urat cand casa e plina de veselie si sora ta e bine?Ma bucur ca e primavara in sufletul tau iar surorii tale... multa sanatate !
Seidana- foarte faine filmuletele!Si mie imi pare foarte entuziasmata Elena si dornica sa o cunoasca mai bine pe prietena ei.
Si eu sunt nerabdatoare sa va cunosc!
Tanno 25 -bun venit in casuta strugurasilor!Admir taticii care se implica (din proprie initiativa) in cresterea si educarea copiilor.
May - multa sanatate!Ai inceput numaratoarea inversa pana la reintregirea familiei
Bujo -buna atitudine ,dar vine doar acumuland experienta.Si la primul ar fi fost ideal sa fim asa.
Hellena -D-zeu sa-l ierte pe bnicul tau!Despartirea de o persoana draga provoaca intodeauna o suferinta intensa,care trebuie descatusata.Daca simti nevoia sa plangi ,fa-o.Incearca sa iesi cat mai mult la plimbare si ai grija de tine cat poti mai bine.Stiu ca nu e usor in astfel de momente ,dar aminteste-ti ca toata lumea moare...cum ti-a spus si Seidana,acest lucru face parte integranta din procesul vietii-merita sa incerci ,cu cat mai repede,cu atat mai bine pentru S
Creola spune:
Hayat -facem aerosoli .Ma bucur ca ea e vesela si mananca ceea ce e bine.
Jade -Jador - te saraceste T ,nu gluma!
oanaiasi spune:
Creola, da, sunt cu tot cu tva. rochita mea e super frumoasa si de calitate. chiar cred ca am dat lovitura. si hayat e multumita de produsele de la ei.
prajitura cu branza e best. in topul meu e a doua dupa tavalita. daca o lasi pe a doua zi se inmoaie frumos si se topeste in gura.
cat despre scula..abia astept sa ii fac inaugurarea.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui Creola Tanno 25 -bun venit in casuta strugurasilor!Admir taticii care se implica (din proprie initiativa) in cresterea si educarea copiilor. |
cred ca este ceva normal ca ambii parinti sa se implice, in egala masura;
pentru mine, DC a fost drumul spre Bogdanel, motiv pentru care am continuat sa citesc si sa postez;