Piatra la sani!
Baietelului meu,care are 7 ani,i-au dat pietricele la sani,asa cum ne-au dat nou fetelor cand.....eram domnisoare!Nu il doare.Mamicilor s-a mai intamplat la unii din baietii vostri?De la ce poate fii??????
Raspunsuri
CorinaDani spune:
poate sa fie vorba despre o dereglare hormonala, principala cauza se pare ca este carnea de pui, crescuti la ferme unde sunt indopati cu hormoni de crestere si antibiotice...
ar trebui sa mergi cu baietelul la un medic endocrinolog bun.
madutza_bra spune:
si fetita mea a avut pe la 5 luni, cand era alaptata. Schimbasem sortimentul de carne de pui pe care o mancam de obicei. Dupa 2 sapt de cand am intrerupt s-au retras si pietricelele. Ai cumparat alta marca de pui decat de obicei?
simplyana_m spune:
Nu are legatura cu carnea de pui, la varsta asta dereglarile sunt normale, copilul intra la pubertate, se vor regla treburile de la sine. Stiu, pt ca am copilarit cu un var de aceeasi varsta, si pe la 9 ani ne-au "inmugurit" sanii la amnadoi in acelasi timp, iar el nu consumase vreodata alta carne decat de la animalele din curtea parintilor sai. "Minunatia" a durat 2-3 saptamani, apoi sanii mei au dat inainte, iar ai lui, inapoi.
Nu strica sa verifici la medic cum sta treaba, dar zic sa nu te ingrijorezi.
http://www.lucamic.blogspot.com/
aaalex spune:
Stiu ca este ceva legat de hormoni si ca asta se intampla si baietilor,dar ma gandesc ca e prea devreme!Pubertatea la baieti incepe pe la 12 ani sau poate mai devreme?
roxy spune:
nu stiu cum e cu aceste pietricele ...dar in zilele noastre pubertatea nu mai respecta regulile din vremea noastra.Al meu cel mare a intrat de la 10 ani, asa ca nu mai e valabila varsta de 12 ani.Pe vremea mea ...(am 39 ) se incepea de pe la vreo 14 ani, dar din cauza a ceea ce mancam imbibate cu homoni s-au dereglat toate.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aaalex Stiu ca este ceva legat de hormoni si ca asta se intampla si baietilor,dar ma gandesc ca e prea devreme!Pubertatea la baieti incepe pe la 12 ani sau poate mai devreme?ADINA |
adina, din pacate nu stiu in ce masura te pot ajuta raspunsurile noastre.
sfatul meu este in continuare acelasi : gaseste un endocrinolog pediatru bun, el te va lamuri daca e vorba despre o pubertate precoce sau dereglare hormonala.
padiatra fetitei mele mi-a spus acum cateva luni ca a avut mai multe fetite paciente, cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani, la care "inmugurisera" sanii, din cauza hormonilor prezenti in alimentatie, in special in carnea de pui din comert.