Scaner profesional

Scaner profesional | Autor: BESTUTZA

Link direct la acest mesaj

Am de 5 ani,acasa, un scaner hp 4370.In timpul asta a fost foarte credincios ,nici un fel de probleme nu a avut,deci foarte multumita .Si nu ma plangeam de el daca acum cateva zile nu ma punea soatza sa ma interesez de un scaner profesional.

El are la birou un multifunctional,dar desi la anterioara consultare i-am spus ca nu imi place ideea de 7 in 1 si l-a luat pentru viteza xeroxului.In schimb,viteza scanerului lasa foarte mult de dorit,mai ales cand are mult de lucru si trebuie sa scaneze si sa transmita repede mai multe foi. Gandindu-se ca are o perioada cu volum mare de scanare il apuca groaza,iar pe mine asisderea ,ca mai fac din cand in cand pe secretara.

Uitandu-ma pe oferte am vazut ca exista scanere profesionale de birou care se autoalimenteaza cu foi si scanere pe care asezi foaia.Calitatea principala pe care o cautam e viteza,fiabilitatea,sa fie in principal pentru citirea documentelor, nu pentru imagini.

Pentru ca nu suntem asa documentati pentru intelegerea partii tehnice si nici timp de studiu intens nu prea avem ,m-ar interesa o firma, persoana care se ocupa de asta, ne poate orienta alegerea fara a-i rapi prea mult timp!Ne hotaram repede

Ideea este ca daca tot il ia sa il pot folosi si eu la vreo carte pe care sa o pot scana mai rapid decat o pot face acum.(Saptamana trecuta mi-a dat profesoara de pian a fiica-mii o carte veche,veche de partituri - 80 de pagini in 40 de minute! )

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Am dorit o recomandare pentru cineva care se ocupa cu scanere profesionale pentru ca daca mergem la magazinele obisnuite ei ne vor recomnda ceva din produsele pe care le au.

Nu si-a cumparat nimeni un scaner de documente de viteza mare?

Mergi la inceput