HAI izish! Bravo puiutza!(71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Astazi facem doua lunite. Alice, multumim!

Felicitari Dari su Bun Venit micului Vlad!!!

Lady - sa-ti mai treaca din supareli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Da ma gandeam eu ca nu ma lasa sa postez dar cautati pe google acneea bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Puiutza, bravo fata noastra! Sa fiti sanatoase!
Bulinutza, Doamne ajuta sa fie bine totul cu copilul. Poate ca operatia asta este solutia problemelor lui si de acum incolo nu va mai avea nimic copilul. Te asteptam cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

felicitari puiutza si refacere usoara! bun venit, martisor drag!
rapportam si noi un recurgitat azi noapte pe gura si pe nas... m-am speriat atat de tare, insa mi-am amintit ca v-am auzit pe voi ca ati mai patit. nu stiam ce sa fac, eram singurica (sotul la serviciu). am tinut-o mai mult la verticala si a adormit. numai ca eu tare greu am mai adormit dupa...

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Felicitari mami Puiutza!!! Bun venit printesa mica de 1 Martie!!!Refacere usoara si rapida mami, asteptam detalii!!!

mamica fericita foc de Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

bulinutza - fii tare! sa dea domnul sa se rezolve problemele cu urechiusele lui rares! vorbeai despre crocobauri in nas, eu ma lupt cu un stafilococ in nas de prin sapt 34 sa sarcina... am facut tratament de 2 ori si tot nu vrea sa dispara!

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Bulinuta, mult curaj si Doamne ajuta! Sigur o sa fie mai bine dupa si nu o sa mai raceasca asa usor.
Puiutza-felicitari pt martisorul tau perfect.
Se pare k am ramas ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Felicitari puiutza!
izish, tinem pumnii pt ultimul martisor al odiseei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Felicitari Puiutza si celor care au nascut de curand, va urez sanatate si puiuti papaciosi si fara colici!

La multi ani tuturor fetelor si puiutilor de fete , de MARTIE !!!!

Va

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Felicitari Puiutza!!! Sa-ti traiasca bulgarasul!!!

Sananate lui Rares! Te asteptam cu vesti Bulinuta

Mamicile cu un copilas acasa va inteleg perfect. Daca nu am tot bocit in apropierea termenului ca ce-a mi-a trebui un al doilea copil, ca nu merita sa o supar cu un al doilea copil etc. Seara inainte de operatie da bocete, dimineata nu as mai fi plecat la spital dar ma abtineam sa nu bocesc ca plec si o las singura pentru prima data pe Saruca.
Apoi ma gandeam bai eu si sotul suntem copilul nr 2 in familie, daca gandeau si ai nostrii asa? Pai nu mai existam.
Cand am ajuns acasa de la spital numai dupa cea mare stateam, aia mica mi se parea putin in plus dar ii asiguram tot ce era necesar- lapte, schimbat si gata o puneam jos si de aia mare ma ocupam.
Acum nu mai pot de dragul lui bebe si ma enerveaza ca doarme cat e sora cea mare la gradi ca as smotoci-o putin.
Mi se pare minuntat cand cea mare o mangaie pe cea mica si vorbeste cu ea frumos. Prima data cand vine de la gradi intreaba de bebe.

Nu stiu ce sa mai povestesc dar apoi se joaca impreuna si coalizaza impotriva noastra si fac ei prostioare. Se bucura ca mai au un fratior sau o surioara pentru ca singurei se plictisesc desi acum sunt gelosi. Orice jucarie este aruncata cat colo dupa o zi pe cand un alt copilas vine mereu cu alte provocari pentru fratiorul sau surioara mai mare.

Pacat ca nu am eu talentul scrisului ca ma intelegeati mai bine

Bine ai venit Mihaela asteptam povestioara

Mergi la inceput