HAI izish! Bravo puiutza!(71)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicole1980 spune:
Fete dragi,
Am avut o saptamana de cosmar… Sotul a fost plecat 3 zile ca i-a decedat bunicul, iar eu am ramas mama viteza cu 2 copii acasa… Mi-a fost extraordinar de greu. David mi-a facut febra, eu am facut febra si am fost racita, iar Antonia a avut program de plansete. Mi-a scazut si productia de lapte, ceea ce m-a debusolat complet. Am plans mult cand am vazut ca nu am ce sa ii dau sa manance si face si kk verzui. Toata starea de stress, oboseala, raceala si faptul ca reuseam sa mananc doar o data pe zi mi-a incetinit productia de lapte… Abia cand a venit sotul mi-a cumparat Galactogil, care si-a facut efectul cam la o zi…
Joi , din nou sotul a fost anuntat ca a decedat un unchi si iar e plecat pentru 3 zile. De data asta l-am dus pe David la ai mei, iar eu sunt singura cu Antonia. Este mult mai bine asa, imi fac programul doar dupa ea.
Ma bucur ca nu am renuntat la alaptat, ca eram cat pe ce sa ii dau lp…
Ma ingrijoreaza k am amanat orice pregatire de botez, datorita situatiilor ivite . Sper sa reusim saptamana viitoare sa ne adunam si sa ne ocupam si de botezul micutei.
Ma gandesc cu groaza cate weekenduri va fi plecat sotul de acum inainte pentru parastase. La ei se fac din 3 in 3 saptamani, pana la 9 saptamani si cum au fost 2 decese la o saptamana distanta…. Off , o sa imi fie tare greu …dar ce sa facem...Am noroc ca am parintii mei care ne iubesc tare mult si chiar daca locuiesc la 100 km distanta fac orice sa ma ajute. Acum a venit mama si l-a luat pe David de vineri pana duminica, iar el era asa de incantat k pleaca in vacanta la bunici...
Anca cls- eu , uneori , o pun intr-un scutecel de finet si ii cuprind manutele, iar bebe se simte in siguranta. A mea se sperie foarte tare de manute si se dezechilibreaza… Cand e dezbracata trebuie neaparat sa ii pun ceva pe manute k altfel e debusolata total si urla…Deci da, eu la sominc ii acopar mainile si ii bag pledutul sub ea sa nu le miste in somn.
Cred ca am ratat momentul: La multi ani, sanatate si o viata minunata alaturi de familia ta !Sara – eu azi am fost la plimbare cu Antonia si am alaptat-o in parcare de 2 ori…la Carrefour si la Kiabi…
Aerlilian – la multi ani Tudor!
dari_nanau spune:
Buna fetelor!
N-am apucat sa citesc din urma, va multumesc tuturor pentru urari!
Felicitari Puiutza! Recuperare rapida si o bebelina sanatoasa si mancacioasa!
Noi suntem acasa de 1zi si am reusit sa fac deja furia laptelui . Sanii imi sunt tari, pe alocuri noduli si am inercat dupa alaptat masaj si muls dar nu se duc complet nodulii. Am incercat si masaj la dus fierbinte...Stju ca ati povestit mai demult ca e utila varza, dar nu-mi amintesc cum se foloseste...rece din frigider ca si compresa dupa alaptat? Mai stiti si alte remedii?
Sunt tare disperata...daa trecuta am facut mastita si acum as vrea sa pot alapta cat mai mult.
Va multumesc
Dariana +40 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)
sara_ spune:
Nicole multumesc pt urari. Bravo ca nu ai cedat tentatiei de a da lp. Foarte frumos ca ai hranit-o pe Antonia in parcare. Cred ca alaptatul unui copil e un lucru natural, firesc si frumos iar cei din jur nu ar trebui sa se simta ofensati. Pana la urma interesul copilului primeaza, deci spor mamicilor la alaptat chiar si in public
My_Lady0091 spune:
Nicole si vor mai fi situatii disperate ca acestea, important e ca ai putut sa le faci fata.Trimiterea celui mare la bunici a fos o decizie corecta.
Pupam mamica greu incercata!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mirela2 spune:
buna dimineata
pentru cine este interesat colacei de inot pt bebelusi si pernute pediatrice
pup
carina spune:
Mesaj de la Mihacor: Buna.sunt mihacor.transmite-le fetelor de pe site multa sanatate pt bb lor.noi de miercuri suntem in spital,edi a facut infectie urinara.canalul unui rinichi nu sta tot timpul deschis.l-au ciuruit tot si tot nu poate sa ii dea antib pe vene.acum il ia oral,10 zile.urmeaza in 3 sapt un rmn ca sa vada daca urina are reflux spre rinichi,daca da urmeaza sa fie operat.pupici la fete si tie si la toti bb
CristinaGoji spune:
Of, Mihacor, ma rog sa nu fie vorba de reflux vezic-ureteral la pitic. Dar chiar daca se devedeste a fi si e grad 1 sau 2, poate nu e nevoie de operatie, ca sunt sanse mari sa se corecteze in timp. Vladut a avut reflux grad 2, bilateral, si s-a corectat pe la 2 ani.
La multe luni Adela Alexandra si Cristian!
Nicole1980 spune:
Mihacor - off, prin ce treceti... sanatate multa! Si David a fost suspect la nastere de aceeasi boala...
suzieq spune:
Dariana, sper ca nu e tarziu, dar iti scriu cum am procedat eu cu canalele infundate: comprese cu prosop inmuiat in apa fierbinte cat suporti de cald, de doua trei ori si apoi masaj, eu nu am puteam masa singura, asa ca sotul a devenit expert in "desfundat de canale" . In momentul in care tasnea, bagam pompa si mulgeam tot, in ziua respectiva m-am muls pe ceas din 3 in 3 ore, daca Vlad este suge de la san il pui pe el si ce ramane obligatoriu muls. De varza nu stiu sa-ti zic nimic. Am intrebat de voi ieri la maternitate, dar nu mai erati pe acolo.
Citesc cam tot ce se scrie pe forum, dar nu prea apuc sa scriu. Desi soricelul este foarte cuminte pierd mult timp cu treburile casnice, de o saptamana am ramas fara ajutor.
Ieri am fost si noi la nenonatolog sa vedem ce e cu icterul vietii, se pare ca a trece si nu trebuie sa luam fenobarbital.