HAI izish! Bravo puiutza!(71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

felicitari Dani si Puiutza! BUn venit bulgarasilor, s afie sanatosi si manancaciosi! Refacere rapida mamicilor!
Lady, La multi ani cu sanatate, fericire si numai impliniri!
Bulgarasilor sarbatoriti!
O primavara minunata tuturor!
bulinutza, mult succes! recuperare rapida dupa operatie si va doresc sa nu mai aveti astefel d eprobleme!
Lexi, bine ai revenit! Ma buucr din suflet ca ai reusit sa alaptezi ca stiu cat iti doreai! Ce fain suna Johanna!
Mihaela, abia astept detaliile!
Anca, super ai povestit nasterea! parca eram cu tine acolo! felicitari!

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca_cls, da se poate folosi si e super inventie!
www.hiphip.ro/products/port-bebe-marsupi-plus
www.bioteca.ro/
Eu l-am luat de la bioteca, mi l-au adus acasa a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara fete frumoase
La multi ani si o primavara frumoasa si insorita va doresc si eu din departari
Bulinuta sa dea domnu sa treceti cu bine peste problemute si odata cu primavara sa rasara soarele si in casa si in viata voastra
PUIUTA DARI FELICITARI MAMICUTELOR PT SCUMPII PUIUTI CE IATI ADUS PE LUME SA FITI SANATOSI SI VOI MAMICI REFACERE USOARA
Izish inca un pic si odata cu puiutul tau incheiem o frumoasa odisee,9luni cu bune si cu rele,cu 2puiuti nascuti poate prea devreme dar care neau demonstrat cat sunt ei de puternici si ca nimik in lume nu e intamplator,am trecut cu voi prin 9luni frumoase la finalul carora rezultatul nea umplut sufletul si inima si viata de fericire,de aici in colo sa dea domnu sa avem puiuti sanatosi sa creasca mari si sa ne umple viata de iubire,bucurie si implinire,iar noi mamicile sa calatorim in continuare impreuna in lumea scutecelor a bebelusilor si sa ne intelegem la fel de bine ca si pana acum
Noapte buna tuturor si fara colici .....poop si aveti grija de voi si de puiuti si de ce nu si de tatici ca si ei sunt tot ai nostri ba chiar niste copii mai mari
La multe lunite si la multi ani sanatosi si voiosi pt piticii sarbatoriti astazi
GRUIA MATEI DE CATI
EVA NICOLE DE DANEZZA
VLAD STEFAN DE SUZIEQ
Deasemeni fac urarile si pt puiutul TOMA DE CARINA CA SI ASA DEACUM E 12 NOAPTEA
Gata sper ca am scris cam tot asa ca fug la nani ca oricum m-am intins destul...poooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anca_cls

...multe impliniri, sanatate maxima si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

deci....gata odiseea celor 40 de saptamani, nu?Tulai Doamne...ce repede au trecut!

Daca la inceput ma luptam cu greturile si sa invat cine sunteti si cum va numiti, acum sunt super informata...si nu va mai incurc

Imi place maxim casuta noastra!

Am plans si am ras alaturi de voi..ne-am incurajat..am sperat...ne-am rugat!

Au fost si pierderi de sufletele, mult prea devreme.Si aici transmit cate o imbratisare calda mamicilor YLARI, Elenusht, smufurash, Mihaelafalt, Porumbita, Chri70, canne_marie, neliacris !

Au fost si nasteri premature si lupte ce au fost duse cu succes!Felicitari bulgarasului-sef Sven si fetitei lui Tony!!

Am legat prietenii..si a inceput drumul nostru impreuna ca si familie.

Felicitari mamicilor eroine, care au dus sarcina pana in 40 sapt. si peste, unele!

Felicitari mamicilor cu sarcini dificile de dus,tintuite la pat si sub continuu stres, medicatie si altecele!Felicitari ca ati reusit sa duceti sarcinile la capat, cu ajutorul lui Dumnezeu, al medicilor si vointei voastre!

Dragi mamici de bulgarasi va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si ma simt onorata sa pasesc alaturi de voi, in noua casuta, de la Scutece!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Ar trebui sa predam stafeta Odiseei martie-aprilie, nu?Cine se baga la compus mesaj frumos de predAre?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Ileana, sunt tentata si eu de Marsupi. Noi doua avem cam aceeasi statura, de asta te intreb: nu obosesti cand il duci pe bebe in Marsupi? Nu iti intepeneste spatele in partea de sus? Ma intereseaza tare mult, mai ales ca am drumuri scurte de facut destul de des si pana il pun pe bb in carucior incepe "scandalul".
Incercarile mele din trecut s-au soldat cu esecuri, oricat de sportiva as fi pe Andra nu puteam s-o duc mai mult de 5-10 minute, iar ea a fost mai mica decat Cristian. Nu era vorba insa de Marsupi ci de un ham Chicco.
Ma gandesc ca e ok daca povestesti ca ai fost si la cumparaturi.
Si inca ceva, ai luat marimea L?
Multumesc

Mergi la inceput

'neata...o cafea pe vena, in perfuzie as dori.de la 05.30, abia acum mi-a adormit mandra mica.si numaai bine de la 06.30 e treaza si Rebecca.s-a trezit tot urland.asta mica tot urlannd.tot regurgiteaza lapte la greu.o tin cat o tin sus si cand o pun pe verticala....poc...sau daca nu apuc s-o ridic sus pe umar....imediat, iar...regurgiteaza.m-a zapacit aseara.si dupa regurgitare...da-i cu sughit...imi vine ssa
deci eu de o luna si o sapt. dorm cam asa. de la 11.30 la 01.30..daca apuc asa.daca nu de la 12.30 la 02.00. si de la 03.00- la 05.00...si ce mai motai in timpul alaptarii.Ziua neam somn.Rebecca adoarme la 14.00 si se trezeste la 16.30-17.00.asta mica se trezeste la 14.00 si suge pana la 15.00 aproximativ...apoi ma chinui s-o culc pana pe la 16.00, adoarme si se trezeste Rebecca....

Deci va cam puteti inchipui ce oboseala zace in mine.

Cine vine sa ma ajute ocazional..ma ajuta, dar nu ma suplineste.La bucatarie tre' sa fiu prezenta ca na...e nevoie de una alta si eu stiu unde e fiecare.Cu tabieturile Rebeccai nu se descurca nimeni decat soacra-mea in mare parte, dar ea lucreza pana la 17.00 zilnic.De mancat mananca cu mine, refuza sa manance cu trebbuie cu oricine, ia cateva linguri si gata si ramane flamanda!Nu asculta de nimeni decat de mine si taica-su(cat de cat).

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Adc - e mai usor sa-l porti in marsupi decat in marsupiul clasic. Eu il port aproape toata ziua, cu pauze de o ora dupa 2-3 ore de purtat si nu pot spune ca simt mare lucru la coloana, iar eu am hernie de disc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Haideti la o cafea cu sau fara cofeina!

Mama Lady eu cred ca omoram pe cineva pana acum de la nesomn.
NU poti sa le aranjezi cumva sa doarma amandoua la pranz? Sa o mai amagesti pe aia mica cumva ca la cea mare nu stiu daca merge.
Momentan ale mele dorm de la 14-16 amandoua si eu capra mama intre ele.

Faith eu sunt mama si de 2 pisici- macar sa fiu oaia neagra a odiseei cap coada - si la fel patesc cu gelozia. Cum ma bag si eu in pat sa dorm cu fetele vine motanul si miorlaie la capul lor sa il scarpin pe sub barba si sa il mangai putin si pe el. Daca nu il alint nu tace sub nici o forma. Am incercat sa-l capacesc sa taca si s-a razbunat cu pipi pe covor desi ladita era curata luna Asa ca m-am lecuit ci nu-l mai ating decat cu mangaieri
Daca stau pe spate cu aia mica pe pieptul meu, motanul imi sta pe picioare sa nu piarda din teritoriu cumva.
Cand strig hai la mama vine un copil si doua pisici momentan
Am zis de cand am luat motanul ca daca il suport pe el la cat par alb mi-a facut suport si un copil, ei si uite ca am cate 2 exemplare din fiecare.
As fi vrut eu caine dar nu m-as fi dus cu el afara asa ca pas. Sper cand ne mutam sa avem unul mic dar sa stea afara.

Ileana pai de asta ma dau eu de chinurile mortii cu exercitiile prin casa ca macar sa nu ma mai ingras, nu sa dau cele 10 kg de grasime. Dar daca se face cald nu mai intru eu in casa doar pe afara stau si pedalez, am si pedometru si faceam 10 000 de pasi pe zi inainte de sarcina.
Nu stiu ce sa mai fac ieri a venit sotul cu o cutie de bomboane si fata a mancat una pentru ca ii fac capul mare ca nu are voie dulciuri, ca trebuie sa se spele pe dinti, sotul a apucat 3 si eu hap 10 buc
Am facut un plan de bataie ca sa nu mai mananc bicuitii cu ciocolata ca au 700 de cal un pachet si eu bagam 2- iaurtul cu fructe. Sper sa imi satisfac nevoia de dulce cu ajutorul lui ca are mullllllltttt mai putine calorii.
Daca nu as stii cat rau fac dulciurile as mai zice dar parca sunt dependenta de droguri si nu ma pot reabilita

Gata nu va mai fac capul mare.

O zi frumoasa s necolicoasa!

Mergi la inceput