FIV in Ungaria 155

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

O zi senina si cat mai frumoasa tuturor!
Nikkid: Sa stii ca RMN-ul se poate face compensat. Anul trecut eu am reusit sa-l fac compensat la Hiperdia. Vorbeste cu medicul endocrinolog si vezi daca te poate ajuta. RMN-ul la cap se face de regula cu substanta de contrast si e destul de scump. Anul trecut era in jur de 700 de lei. Bafta!!!

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Raissa: Bine ai venit! Eu am ajuns la Budapesta dintr-o intamplare fericita. Legatura cu clinica am avut-o prin intermediul unui cuplu care au avut FIV reusit la ei. Parerea mea ca Budapesta este mama clinicilor Kaali din Ungaria.
Dar, stiu persoane din orasul meu si poti sa constati si tu de pe forum, ca si la Debrecen au fost reusite.
Oricare dintre cele doua locatii o vei alege, iti doresc sa ai mult succes!!!!

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Sper: Eu pe 10 fiole de menopur am dat anul asta 52.980 ft de la farmacia Deli. Menopur e totuna cu Merional, doar ca cel de-al doilea nu se gaseste la noi, din cate stiu si ar fi mai ieftin. Cel mai bine intrebi dr daca poti sa incepi cu unul si sa continui cu celalalt.
Menopur trebuie tinut la o temperatura de pana in 24 grade C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raissa_L spune:

samira33,mona19 multumesc pentru raspunsuri,sper sa ma hotarasc cat mai repede,intre timp,vreau sa-mi fac un pachet de analize pentru trombofilie.Nu stiu daca sunt atat de necesare insa,in cazul in care iese ceva,sa fac un tratament inainte de a intra in marea cursa de FIV,asta pentru a inlatura orice posibila nereusita (cel putin din punctul acesta de vedere).Am citit multe cazuri de nereusita,iar cand aceste analize erau facute se descopereau diferite mutatii,asa ca mi-am zis sa le fac inainte.Am o prietena care si-a facut FIV,nereusit din pacate si si-a descoperit la randul ei o mutatie genetica,a facut tratament 3 luni,iar luna aceasta urmeaza a faca embriotransfer.Sa speram ca va reusi.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

holaa gagici

Irene multumesc mult ptr mesaj
Cris25
Sami Lylyshor

Ce mai stiti de fetita lu' Toni?
Lore, ati ajuns aks, cum sunteti?
Ioana, Corinuk si restul fetelor va
sa aveti o seara buna si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Irene multumesc. 52980 huf mi-au iesit 800 ron pe un convertor valutar de azi, menopurul e 850 ron , dif mare nu este.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Merionalul costa 30 de lei fiola...Menopurul costa 80 de lei in Ungaria si 85 in Romania...deci diferenta dintre Merional si Menopur este foarte mare.
in rest sunt la fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

Merionalul costa 30 de lei fiola...Menopurul costa 80 de lei in Ungaria si 85 in Romania...deci diferenta dintre Merional si Menopur este foarte mare.
in rest sunt la fel.

Stiam si eu ca tb sa fie mult mai ieftin dar cand am bagat pretul spus de Irene 52890 in convertor mi-a iesit 800 ron. Poate nu mai stie ea bine pretul.
Calitativ nu-i mai bun menopurul? Parca asa citisem undeva. O sa-mi intreb medicul.
Multu

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sper,irene ti-a spus ca a dat 50 si ceva di mii de foritns pe 10 filoe de Menopur nu de Merional.

Merionalul costa 30 de lei fiola de cel putin 3 ani.
eu am obtinut rezultate mai bune cu Merional,desi PK spune ca sunt acelasi lucru.

Mergi la inceput

Am citit gresit
Deci dc iau menopur din Ungaria imi iese cu 50 ron mai putin cutia, mare reducere nu am. As vrea merional pt ca e mai ieftin dar ce ma fac dc nu-mi ajung ? Iar dc iau mai multe raman cu ele in brate.

Speranta

Mergi la inceput