Pufi de Ian-Feb 2010 (70) - La multi ani Lorena!
Raspunsuri - Pagina 6

tomaca spune:
Am uitat de performanta lui BF. Felicitari! Sa stii ca si mie mi s-a parut la inceput ca am nevoie de o noua facultate ca sa ma descurc cu instructiunile astea. Le aveam printate langa mine si le studiam in timp ce operam

simplicity spune:
Multumesc fetelor pt urarile de <bafta>, sper sa fie totul bine
Simply,mami de fetita frumusica

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Neatza fetelor, Nu prea am dormit asnoapte.. Va multumesc din suflet pt urari! Sunt asa de frumoase si ma emotioneaza enorm. Dar voi stiti, ati trecut pe-aici deja, nu? ![]() Deocamdata va servesc cu o cafea cu aroma de ciocolata elvetiana, alaturi de briosele Plateei, pana cand va fi gata meniul zilei! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
N-ai dormit de emotie, nu?
Sper ca nu din late motive.

alexia28 spune:
LA MULTI ANI IURIA NATALIA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA!
SI PENTRU TOATE FETELE MULTE FLORICELE SI O PRIMAVARA FRUMOASA SI CALDA!

decenuela spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA PT DOAMNELE MELE DRAGI...CELE MAI DESTEPTE, FRUMOASE, DOCUMENTATE ,PUTERNICE SI NU IN ULTIMUL RAND SIECSI
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

blue_flower spune:
LA MULTI ANI IURIA DRAGA! Bobitza frumoasa si iubita, ochi albastri de ingerel nevinovat.
Sa fii sanatoasa si cuminte, sa iti iubesti parintii asa cum te iubesc ei pe tine si sa cresti mare!
Sa aveti o primavara frumoasa si sa va iubiti mult!
Si des - cum zice un amic pe FB.

larisel spune:
Eu sunt intr-o goana continua... binenteles nerecuperata...
O primavara frumoasa si o vara si mai si va doresc! Uitati cate un buchetel pt fiecare mamica si pufuleatza: !
Revin cand pot...

atlantique spune:
Neata!
Multumim de cafea Lorex, Alexa, Sorina si multumim de calorii Plateea
!
Ruxita, de groaza ce s-a intamplat! Bine ca nu a fost mai grav.
Alex, felicitari! Cred ca este cea mai buna alegere, pentru ca nimic nu este intamplator si nu degeaba v-ati intersectat de atatea ori.
Simply, multumim si bafta la examen!
si....
LA MULTI ANI DOAMNELOR! SA AVETI O PRIMAVARA ASA CUM O DORITI!