Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
elena_gd spune:
Neatza fetelor!
Anitta nush ce sa-ti spun sa mai incerci ca asa ma chinuie si pe mine ...are zile in care e lenes mare. Eu incerc sa-i creez un bioritm inca din burtica, dimineata cand ma trezesc dau drumul la muzica mai tare sa s etrezeasca si el, apoi liniste si seara vine iubi de la serviciu si ne aude vorbind si atunci e cel mai agitat.
Ma bag sa vad daca imi reuseste sa fac capitol nou, nu dati cu piatra daca nu iese.
Elena 25+ poate cu
elena_gd spune:
Elly te rog schimba tu capitolul, eu mi-am trimis sotiorul la birou si ma apuc abia acum sa face facelift la lista.
Elena 25+ poate cu
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Elly te rog schimba tu capitolul, eu mi-am trimis sotiorul la birou si ma apuc abia acum sa face facelift la lista. Elena 25+ poate cu |
Bine, iubita!
Elly 30+ cu Babyboom
AMR 9+ saptamani!
diana85 spune:
Buna dimineata burticutelor!
Elly, felicitari pentru grasunel! Ma bucur ca sunteti bine si in grafic.
Anitta, eu daca stau pe partea stanga il simt cel mai bine. Daca ma ingrijorez, impung un pic burtica in partea in care stiu ca sta de obicei, imediat raspunde cu un ghiont rotund. Imi cer scuze ca l-am deranjat si apoi se culca la loc . Moasa intr-o dimineata cand i se parea "prea buna" monitorizarea si credea ca doarme (dar nu dormea, il simteam misunand) mi-a miscat destul de brusc burtica de parca era o sticla umpluta cu un pic de apa pe care vroia sa o spele. Singura nu cred ca poti face asta... plus ca mi se pare cam brutal.
Raportam si noi o crestere constanta dar maaaare de saptamana trecuta. Am ajuns la recordul de 2,700g! Adica ne-am rotunjit cu 300g de saptamana trecuta. Sincer, eu nu-i cred , dar... e bine ca macar raman constanti in masuratori. In rest, suntem bine, voinici, stabili.
Diana 30+ cu Mirciulica