Clubul "babelor" FIV-oase 13
Raspunsuri - Pagina 20
samira33 spune:
luck,draga mea...PK a fost cat se poate de categoric in ceea ce priveste hidro...nici pomeneala sa ramana acolo pentru ca:
-FIV peste hidro scade sansele de reusita cam cu 10%...si cum sansele nu sunt din cale afara de mari oricum....
-daca se prinde sarcina...uterul incepe sa se intinda...hidro se prelinge si daca ajunge la fat il afecteaza,oricat de bine ar fi el prins...si sunt convinsa ca nu vrei sa experimentezi asa ceva.
lara
pana acum avem 2 absente maine:adrianaady-pe care o intelegem ca-i pe partie,in vacanta
si adipapazi care e racita cobza,sechestrata in dormitor...plange de teama ca n-o mai "cunosc" I si A cand o iesi de acolo...si mai plange si de mila lor ca-i vin la usa nazdravanii si bat ca palmele....deci o intelegem si pe ea.
samira33 spune:
lara,draga mea...io nu mai balesc dupa Beta mare...ca l-am avut si 1900...io balesc dupa un embrion vizualizat la eco ,INTRAUTERIN.
deh...fiecare cu ce-l doare
luck spune:
daaaaaaaaa....si mie mi s-au facut ochii cat cepele cand am
vazut beta pozitiv.
eu am facut anal de estradiol si progesteron in ziua 4 dupa ET (inainte de a face 1/2 ovitrelle) si erau ok,estradiolul putea fi
un pic mai mare zic eu dar progesteronul a fost ok.
pana in ziua 10 am luat estradiol(prima data cand l-am folosit si pe asta),utogestan si duphaston;nu am mai facut ovitrelle lucru de care imi pare acum foarte rau,nu am luatprogesteron injectabil si nu facut
diphe de z6.
parerea mea este ca e bine de combinat prog injectabil cu ovitrele/pregnyl.
referitor la prednison stiu ca am mers initial pe doza de 16 mg data de PK,dupa care am tot scazut cate putin la cateva zile;mi-am scris
dozele pe care le-am luat,daca vrei ma uit si-ti spun.
stiuuuuuuuuu ca PK nu ma primeste cu hidro,m-am gandit in weekendul asta sa-i scriu .... ....daca fac lucrul asta si am si un raspuns va tin la curent ...
ufffffffff ....belea mare hidrosalpinxul asta ...mari batai de cap imi da...ce ma fac???
m-am intins ca o placintuta , se vede ca nu am mai scris de mult timp,inseamna ca mi-a fost dor asa
va pup si va doresc un weekend super bun!
samira33 spune:
luck,vezi ca PK e in vacanta...Luni se intoarce la serviciu.
dupa 2 Fiv-uri la care am avut Prg inj...am ajuns la concluzia ca nu este bun.
Lara27 spune:
Sami, vedea-le-as pe amandoua impreuna (si beta mare si eco cu embryo cu activitate cardiaca intrauterin)
Luck, estradiolul in schema de sustinere e deja pe "to do list", de prednison intrebam de cand l-ai inceput..am dedus ca de la punctie
era o fata pe DC, nick iana_mari, care a reusit din a 2 incercare, cu hidro; parca si tamaryllis doar l-a punctionat (?); scriau amandoua la topicul hidrosalpinx pe DC, acum subiect inchis; daca vei cauta pe google, cred ca gasesti postarile
va pup, merg sa ma fac utila
to be continued..
luck spune:
Lara
m-am uitat , am inceput cu medrolul asa cum zici din ziua punctiei de 16 mg timp de 4 zile,apoi l-am scazut la 12 mg urmatoarele 4 zile dupa care n-am mai scris dar cred ca l-am scazut la 10 mg urmatoarele 4 zile.
da,de iana mari imi amintesc acum ca-mi zici,tamaryllis si-a scos trompele.
sami
si eu ma tot gandesc la progesteronul asta injectabil.
Am vazut multe reusite cu el in paralel cu ovitrele/pregnyl.
De ce te gandesti sa nu iei?
samira33 spune:
luck,ma gandesc sa nu il mai iau...deh!!!uneori eu gandesc dupa ce fac ceva
pentru ca eu cred ca problema mea este de implantare incerc sa elimin tot ce poate impiedica implantarea.
Prg.inj. sporeste puterea celulelor NK-in cazul in care acestea sunt marite si astfel "ajuta" la distrugerea embrionului.
l-am luat si singur si cu Ovitrelle si cu Pregnyl...si nada la mine
la urmatoarea incercare merg doar pe Crinone si Utro.