Biciclim?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

cris_09:noi am avut la baieti.le-a placut la amindoi.in plus casca de protectie.si gata distractia.se prind foarte usor in spatele seii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am amanat putin scaunul pt bebe. Am cumparat in schimb asta:

http://www.amazon.co.uk/Mookie-Scuttlebug-Dragonfly-Trike-Green/dp/B002KKC6C8

asteptam sa ne-o aduca cineva luna viitoare.

Pana atunci, folosim o masinuta fara pedale. Momentan prin casa, cand se dezgehata Herastrau si nu mai arata ca Mordor poate mergem si acolo.

Si eu consider ca astea fara pedale sunt mai bune. Consider ca actul de a impinge in picioruse e relativ reflex, instinctiv. Cel de a pedala, mai putin. Am vazut mult mai multi copii impingandu-se veseli pe cele fara pedale, de varsta mica adica - pana in 2 ani. Cei mititei pusi pe chestii cu pedale erau mai degraba ei impinsi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniqueSta spune:

Buna!

Cine a zis de Taga Bikes, merci, mi-ai distrus viata ...nu ma mai pot gandi la nimic altceva!

Me WANTS a Taga Bike DESPERATELY! NOW!

Noi bineinteles ca suntem impatimiti in ale bicicletei. Al doilea cadou pe care sotul meu, pe atunci prieten, mi l-a facut a fost o bicicleta mov, culoarea mea preferata!

Sotul meu e un biciclist foarte experimentat (turul Americii pe bicicleta...), de aceea nu mi-a fost niciodata frica sa il ia pe Teodor pe bicicleta lui. Chiar de la un an, cam asa, a facut un dispozitiv ca sa poata asata scaunul de masina pentru bebelusi pe bicicleta. Genial! Noi am fi milionari daca l-ar patenta, dar nu vrea!

Acuma ca a mai crescut, i-am luat lui Teodor un scaun special de bicicleta si ADORA SA mearga cu tati, sa ii bata vanticelu-n plete. Tipa, da din picioruse...de fericire sper!

O singura data a plans...cand a vazut-o pe mami cazand cu bicicleta! Saracutul, eu eram ok, dar el scumpul de el, nu se mai oprea din plans...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kover

cris_09:noi am avut la baieti.le-a placut la amindoi.in plus casca de protectie.si gata distractia.se prind foarte usor in spatele seii.

kover nu vrei sa "mariti" unul din ele?(daca le mai ai)

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

PS:am revenit la subiect,ca gata,nu se mai poate,a venit primavara,trebuie sa biciclim
Pe okazii nu-mi raspunde nimeni la intrebari

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Gata fetele,noi ne-am pus pe biciclit!
Aici o poza.
Se mai baga cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

cris, super! Spor la biciclit!
Noi suntem cu feciori mai maricei, cautam solutii sa iesim din oras spre dealuri in format complect, insa, deocamdata nu am gasit solutia care sa ne avantajeze pe toti 4...

Visez la zilele in care sa iesim toti 4 pe roti, dar probabil cand vor da ai mei de gust vor merge de capul lor

Am intervenit la acest subiect mai mult pentru a incuraja biciclismul urban! Cu cat suntem mai multi cu atat vor fi nevoiti soferii sa ne observe. In momentul de fata si la mine in oras este destul de periculos cu bicicleta pe sosea, mai mult, o parte din soferi si-au revendicat soseaua ca fiind doar a lor, am patit-o pe pielea mea.... trist.

Dar, trag sperante ca daca se vor inmulti numarul celor care vor bicicli se vor reeduca obijnuintele celor care sofeaza!

Toate cele bune!

blog
proud
"Cand te imprietenesti cu momentul prezent, te simti acasa indiferent unde te afli.Daca nu te simti acasa in clipa Acum, indiferent unde esti, nu te vei simti bine nicaieri." (Eckhart Tolle - Linistea vorbeste)

Mergi la inceput