Ionela,are nevoie de 1900euro pana in aprilie!
Raspunsuri - Pagina 5
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Mihaela,sanatate multa. Eu am doua sticlute de aller -care.Sunt puse si la bazar,expira in mai(deci sunt f ok luna asta si luna mai inclusiv),daca doresti eu le scot de la bazar si ti le trimit. toate cele bune. |
Da Leditia,sigur ca le vreau,iti multumesc f mult
Iti trimit adresa pe PM.Multa sanatate va doresc si eu voua.
Confirm si eu o plata de 53 lei de la Tomaca.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Leditia spune:
Mihaela,ti-am pus acum coletul,insa din pacate nu mi l-a putut lua k fragil,desi eu am scris pe el,pt ca nu e ambalat corespunzator..si asta insemna sa le pun intr-o cutie de lemn,ceea ce evident k nu am.Sper din suflet sa ajunga cu bine,eu le-am impaturit destul in cutie si am incercat sa fac totul ca sa ajunga cu bine la voi.
Sanatate si toate cele bune.
mikaeela spune:
Leditia,te anunt cand il primesc.
Iti multumesc f mult
Confirm si eu o plata de 30 lei de la Bonsai.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna dimineata!
Mai confirm si eu o plata de 20 lei de la Danyalo si 15 lei de la Selene_bunny.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna tuturor.
Confirm si eu 200 de dolari , de la Anamaria I.
Multumim din suflet ptr donatie!
Miercuri voi merge si eu la Bucuresti,sa vorbesc cu anestezistul sa o reprogrameze pe Ionela,pentru ca am vb cu doctorita si mi-a spus ca nu poate o reprogrameze prin telefon,ci trebuie sa merg sa vb cu anestezistul.
Va pup si multumesc din suflet tuturor care sunt alaturi de noi!
Ajutor ptr Ionela
Bazar umanitar
mikaeela spune:
citat din mesajul lui M&M http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=41505 Mamica de nazdravani |
M&M,iti multumesc f mult
Leditia,am primit coletul.Iti multumesc mult
Confirm si eu 55 lei de la Ingrid si 33 lei de la Adee
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
mikaeela spune:
Buna dimineata!
Confirm si eu 40 lei de la Mariuca_sara si 26 lei de la Laura_25
Miercuri am fost si eu cu Ionela la Bucuresti sa vorbesc cu doctorul de la spitalul de stomatologie sa ne reprogrameze ptr extractia maselutei si mi-a spus ca pe 18 mai sau pe 1 iunie ne va putea reprograma,dar va trebui sa venim intr-o dimineata sa vorbim si cu doctorul anestezist ca nu ma acelasi care este luna asta.
Atat de rau imi pare ca mi-a racit Ionela saptamana trecuta ,ca scoteam maseluta si scapam ,acum va trebui iar sa ne plimbam pe drumuri la Bucuresti.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
gabby2011 spune:
Mihaela am depus si eu 25 ron mai dev pt prod de la M&M..cand poti sa confirmi
Multa sanatate va doresc!
Leditia spune:
citat din mesajul lui mikaeela Leditia,am primit coletul.Iti multumesc mult <hr noshade size="1" /> Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela |
Ma bucur ca a ajuns cu bine.Sa va fie de folos!Sanatate multa.